אוה, כן ! שרשור חלומות מחדש !

נמ.

חלמתי שסאשומארו ו"קיקיו" מתאחדים, ואז ל"קיקיו" יש פלאפי על הכתף ושער ארוך ולבן, ואיפור. וזה היה מוזר, מאוד. ואז "קיקיו"סאשומארו נלחמים עם קאגומה, וקאגומה יורה חץ רק בחלק של "קיקיו" (
) ואז סאשי בא לקאגומה ואומר לה "אני אוהב אותך" ואז הם מתנשקים, ואז הוא בורח איתה לאיפשהו, ואז מירוקו רואה אותם ביחד והוא שואל את סאשי אם הוא יכול לעשות לו ילד, וסאשי מסכים (XD) ואז קאגומה בוכה בכי צומי, ואז מירוקו אומר "זה בסדר, אני יכול לעשות גם לך ילד"
זה היה הזוי למדי.

אני חלמתי!

אני חלמתי שמירוקו עשה את זה עם שינדו XD!! חחחח כל כך מושלם!! חחחח

Michelle123

New member
איך לא..

שני הכוסונים של נעמה בחלום אחד ובמקום אחד.. עושים דבר אחד חחחח

חלמתי שאינויאשה מציע לי נישואים...

והסכמתי לו... ואז הלכנו לעולם שלי ועשינו חתונה...
נא לא לסכול ולא לצחוק... מממממממממ... אני לא עומדת בזה...
:-:D:-:D

I N U Y A S H A

New member
מכיוון שאני אינויאשה בפורום

אציע לך נישואים.. אז... התנשאי לי?? אני דומה יותר למירוקו חח יש לי שיער בדיוק כמו שלו..

חחחחחחח../images/Emo6.gif

כיף לך! שיער שחור! שיער שחור זה מדהים אבל לא עליי... יש לי עור בהיר, עיניים כחולות וצבע שיער חום כהה.. לא מתאים לי שחור לצערי...
ו.. איפה אייקון של טבעת?!

I N U Y A S H A

New member
חחח צבע שיערי אכן שחור

אין טבעת אז אתן לך את ליבי חח כאות לסמל אהבה

PakoLina

New member
לאלאלאלאלאלא!../images/Emo110.gif

אם הוא ישנה את השם שלו למירוקו אני אתחתן איתו! מצטערת, כבר אמרתי לך: מירוקו
תפוס

קוהרה

New member
חח החלום שלי ממש משעשע

חלמתי שאינויאשה נופל בטעות לגיהנום ועליי (!) מוטלת האחריות להציל אותו. אחרי כמה נסיונות, אני מתייאשת ומתחילה לבכות אבל אז מגיע איזה שד מוזר ואחרי שאני הורגת אותו אינויאשה חוזר מהגיהנום.. והוא חזר גוטי! ואז הוא חשב שאני קגומה אז זה היה די מבאס... יש פה איזה יוסף אחד לפרש לי את החלום??? אגב, בסוף החלום קגומה הגיעה והתנשקה איתו! גאמאני רציתי!

blck angel1

New member
אני די חושבת שהפלוץ בחלום שלי היה א

אמיתי חלמתי שהכלבה שלי ואינויאשה ישנים,נוחרים ומפליצים. אבל היה שם פלוץ שאני חותמת לכם שהוא היה אמיתי! הריח,הסאונד יצירת מופת. נהנה הכלבה שלי פלצנית

למעלה