אוה, כן ! שרשור חלומות מחדש !

harar8

New member
חלמתי חלום בלילה

על אינויאשה, חלמתי שאני רואה אינויאשה אבל פתאום זה מדובב לעברית ואני חושבת איזה חרא זה שזה מדובב לעברית ואינויאשה משודר ביום ולא בערב. אבל זה היה ממש חלום מוזר ועוד היו שם דמויות בכלל לא מאינויאשה ודמות אחת שהיא בכלל מהסדרה צ'וביטס. איזה מזל שזה לא קורה באמת.

PakoLina

New member
סיוט שהפך לחלום מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

אוקיי, חלמתי שאני בעולם של אינו וכל החבורה ואז הנאצית באה ומנסה לגנוב לי את הנשמה >.< ואז אנחנו הולכות קרב פקאצות והיא מנצחת
ואז היא שוב מנסה לקחת לי את הנשמה אבל בדיוק בזמן, בדקה התשעים, מירוקו שלי
בא ושאב את קיקיו.. ואז הוא הציע לי לעשות לו ילד
ואני אמרתי לו שברגע שאני אוכל אני אשמח

Naraku SeXy

New member
אוקה ..

היה לי חלום שנאראקו אונס את קוהאקו ומזיין לו את הצורה .. ואז שאני אונסת תא נאראקו !!! יאיי !! כמה חבל שזה רק חלום ... :(

עוריט

New member
הממ גמשלי היה די הזוי../images/Emo9.gif

הממ חלמתי,במת שאני לא יודעת איך הגעתי לזה,שאני יושבת בכיתה ופתאום ג'אקן נופל עלי,והוא שואל אותי רוצה שאני אעשה לך ילד ואז הפלתי אותו על הרצפה וצעקתי עליו שאני רוצה רק את סשומארו, ואז הפלא ופלא סשומארו הגיע,ואחריו מירוקו *בלי חולצה*ושניהם נעמדים לפני ושואלים אותי את מי אני רוצה, והייתי כול כך מבולבלת
כי שיער שחור וארוך לעומת לבן זה במת ממש קשה. אז פשוט הסכמתי לשניהם^^ ואז הלכנו לחדר המורים והתחלנו *אהמ אהמ* על השולחן. אומיגאד זה היה מוזר,כי אני חושבת שבאמצע נכנסה המורה לאלגברה. אני יודעת,אני יודעת,אני ילדה שרוטה עם סטיות מוזרות.

Naraku SeXy

New member
חחחח !! כיף לך ..

אבל אני הייתי מעדיפה עם נאראקו ..לא שסאשי ומירוקו לא שקסים אבל אני אוהבת את הגב בשקסי שלו !!! הלואי עליי חלומות כאלה !! אל תפסיקי לחלום !!

Bakura

New member
... אני הייתי שמחה להיכנס לחלום

יחד איתה... לא יודעת, אבל היה לי פעם חלום של סטו-ג'ואי מיוגי הו, שהם פשוט התחילו להתמזמז ואז נפלו על המיטה ואני פשוט פתחתי כיסא נוח, לקחתי פופקורן וישבתי וצפיתי בהם.... ולפני שהם הגיעו ל-זה- אמא שלי העירה אותי ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; אני האדם האומלל בעולם ;;

למעלה