p e b b l e
New member
תחליף לביצה בקציצות
כשאני מכיה קציצות, אני תמיד מצליחה להגיע למרקם הרצוי בבלילה, אבל כשמגיעים לשלב הטיגון הן נוטות להתפרק ולהישאר רכות מבפנים (גם כשאופים). אני מניחה שחלבון הביצה מתקשה בזמן הטיגון/אפיה ולכן הקציצה מתייצבת ועוד לא מצאתי תחליף ראוי שיתן לי קציצות צמחויות עסיסיות ויציבות. יש לך רעיון במה להשתמש?
כשאני מכיה קציצות, אני תמיד מצליחה להגיע למרקם הרצוי בבלילה, אבל כשמגיעים לשלב הטיגון הן נוטות להתפרק ולהישאר רכות מבפנים (גם כשאופים). אני מניחה שחלבון הביצה מתקשה בזמן הטיגון/אפיה ולכן הקציצה מתייצבת ועוד לא מצאתי תחליף ראוי שיתן לי קציצות צמחויות עסיסיות ויציבות. יש לך רעיון במה להשתמש?