אבל כשהיא עזבה זה משמ לא היה סוף העולם
T tkuihehr New member 12/12/06 #114 נכון, אבל זה השיר עצוב ומתאים לסיום.. אגב, העיתונים עדיין טיפשים ועדיין כותבים "נעים עם לילך ברנע",
L limors2 Active member 12/12/06 #115 עיתונים תמיד טיפשים. גם האתר של גל"צ. לפני כמה זמן הם כתבו סינגלס עם... שכחתי תשם שלה. מורן מזיג? הקודמת של הדר
עיתונים תמיד טיפשים. גם האתר של גל"צ. לפני כמה זמן הם כתבו סינגלס עם... שכחתי תשם שלה. מורן מזיג? הקודמת של הדר
T tkuihehr New member 12/12/06 #121 וווווווואאאאיייייי איזה ישן תכתבו גם "מדינה בדרך" עם אמיר אשר [שהיתה התוכנית הראשונה בגלגלצ ב31/10/93 ב7:00 בבוקר...]
וווווווואאאאיייייי איזה ישן תכתבו גם "מדינה בדרך" עם אמיר אשר [שהיתה התוכנית הראשונה בגלגלצ ב31/10/93 ב7:00 בבוקר...]
L limors2 Active member 12/12/06 #113 איפה אאאאתתתתתתתתתת אוף. כולם מציעים כל שנייה הצעות במכרז ולוקחים לי תמצלמה
T tkuihehr New member 12/12/06 #117 חחחחחח, את לא יכולה לזכות בכלום? גם לא במכרזים?? תפסיקי לנסות לזכות בדברים בזמן התוכנית של נעמי!! את מקשיבה לה, ותמיד מפספסת, לא קלטת את זה כבר מרוב פעמים שהתקשרת לנסות להשיג פרסים מגלגלצ ולא הצלחת?
חחחחחח, את לא יכולה לזכות בכלום? גם לא במכרזים?? תפסיקי לנסות לזכות בדברים בזמן התוכנית של נעמי!! את מקשיבה לה, ותמיד מפספסת, לא קלטת את זה כבר מרוב פעמים שהתקשרת לנסות להשיג פרסים מגלגלצ ולא הצלחת?
L limors2 Active member 12/12/06 #118 אבל זה באינטרנט../images/Emo6.gif לא בשאמתי, כל פעם שנייה לפני סוף המכרז אנשים מציעים עוד הצעה
T tkuihehr New member 12/12/06 #136 ככה זה מכרז אחרת ,אם אנשים לא היו מוסיפים הצעות ,הוא לא היה מכרז..
T tkuihehr New member 12/12/06 #124 סבבה עוד הימור כמה ניחושים נכונים יש לחברי הפורום עד כה?! אני רוצה שאחד השירים שיואב בחר ישודר! הוא בחר טוביםםםםם
סבבה עוד הימור כמה ניחושים נכונים יש לחברי הפורום עד כה?! אני רוצה שאחד השירים שיואב בחר ישודר! הוא בחר טוביםםםםם
L limors2 Active member 12/12/06 #126 מה היא אמרה על מסרונים? מחיית השפה העברית שכמותה בסינגלס פעם היא הסבירה מה זה דה ז'ה וו
S ShukyD New member 12/12/06 #129 אמרה שיש מבצע בפלאפון משו סמסים חינם כל חנוכה <עד 2000> לקבלת ההטבה חייגו כוכבית משו משו 24