אוירה מתוחה

חגית צריכה להרכיב משקפיים

או שאת לא יודעת לקרוא או שאת יודעת לקרוא ולא מסוגלת להבין, תעברי שוב על כל העמודים בשלושה שבועות האחרונים ותראי מי העליב את מי ומי צריך להתנצל בפני מי, ובכלל כיוון שאת אורחת וכמובן לא מזדהת אין לי עניין רב לדסקס זאת עמך ואולי את גם חברה מושתלת שלה? מי יודע? בכל מקרה גם כאלה שממלאים כרטיס מסתבר שאין זה שמם האמיתי וכשניסיתי לברר מי זאת מירי לוי אף אחד לא ידע מי היא - כך שכל מילוי הכרטיס גם כן בסימן שאלה גדול לגבי הזהות האמיתית.

למן - אתה כמו המן!

רשע וטיפש. אתה כנראה לא יודע להבחין בין מי שמתחנפת לירון - כל הפורום מלא בדברי חנופה בין מירי לירון וכל בר דעת יודע להבחין בכך, ובכלל מול טפשים כמוך אין לי מה להוסיף. אני יודעת את ערכי ושום מילה שלך או כאלה שקרובים למירי וירון לא יכולים לשנות זאת אצלי. מי שטרנטה פה זה אתה ואת מי שצריך להעביר לסוחר זה אותך, אבל גם זה לא יעזור והסוחר יצטרך להפטר מן הסחורה!

לחגית - לפי הסגנון אצלי היית מקבלת

לפי הסגנון אצלי היית מקבלת את שני האפסים ללא ה-1 ועל השאר איני מעוניינת להגיב.

מירי - ועדה יום טוב - ירון

שתיכן יקרות לי. אני נהנה מכתיבתכן. חבל שהגענו לטונים האלה. לך מירי היקרה - אם הצלחת להשכין שלום בין "ענקי הדור" (איזו הגזמה) וכי לא תוכלי לעזור גם לאיזובי הקיר.(גם זזו הגזמה) , האם לא תוכלי לפתור את הסכסוך הזה ? ועדה הרוגשת והסוערת - תעברי למהלך איטי, תגיבי ענינית, בלי רוגז והכל יבוא על מקומו בשלום. שמת לב מה כתב ירון השובב . צריך "להעיר" את יום טוב. הוא כנראה נעלב מהביטוי "זבלים" של ה..... יום טוב , אל תקח הכל ללב. כולנו היינו אתך - והגבנו בהתאם.

למן המן - שמענו גם עליך

אני יכולה לענות לך באותו הסגנון אך בוחרת שלא לעשות כך, אני איני מורידה מרמתי ולענות לך זה פשוט לרדת ברמה.

לחגית - את התאומה של מירי?

או שאת תאומה שלה או שאת מעתיקה ממנה. לי יש את החברים שלי ובוודאי שאת לא נמנית עליהם. כדאי שלפחות תמלאי כרטיס היום שמך חגית ומחר יהיה שמך חבית או ננסית.

קורין1

New member
לאן הגעתי????

לפי השירשור הזה, נראה לי שהגעתי לגן. מה קורה פה? ירדתן לגן? אתן מתנהגות כמו ילדות קטנות, תתבגרו קצת, קצת כבוד לא יזיק לכן באהבה

זה לא חוכמה גם אני יכולה לשתול חברי

לאורחי הפורום שלום - אתם לא מזדהים ואין כל בעיה להשתיל למירי לוי חברים גם אני מכירה את השיטה אך בוחרת שלא להשתמש בה כיוון שאם אתם חושבים שאני אתקפל אתם טועים גם אם יכנסו 100 אורחים ואף יותר זה לא מה שישבור אותי.

לחבר של - יום טוב נופש

יום טוב נופש ולכן אינו עונה בקרוב הוא יגיע וגם יגיב. על איזה סכסוך אתה מדבר. אני לא מסוכסכת עם אף אחד ואני רק עסוקה לענות על ההתקפות, אני עונה בלי רוגז אך לכל אחד את מה שמגיע לו.

לעדה

חבל שהפורום שלנו הגיע לטונים כאלה. אני פונה אלייך ולא לאורחת, כיוון שאותך אנחנו מכירים בפורום (למרות שמה שיש לי לומר יכול בהחלט להתאים גם לה). מריבות עכורות כאלה מעיבות על השיחה כולה וגורמות לפורום לקבל אווירה לא נעימה. כידוע, לוויכוח דרושים 2 משתתפים - אחד שמנסה להרגיז והשני שעונה לו. להתווכח לבד - אי אפשר. כשמישהו לא מסכים אתך ניתן לענות בשלווה, ענייניות והגיון, אבל - אם הוויכוח יורד לרמה כמו זו שאני רואה כאן - פשוט אל תטרחי לענות!

אוירה מתוחה

שמעתי בעבר דיעות הגורסות כי תחום ריקודי העם הוא תחום מלא תככים ומתיחויות מתחת לפני השטח, דבר המתחיל במדריכים, עובר דרך כל חברי הארגון ובסופו של דבר מחלחל לכל הרוקדים. תמיד ביטלתי את הדיעות הללו. אני רוקדת שנים רבות, ותמיד נראה לי כי האוירה נינוחה ומצב הרוח מרומם תמידית. אבל אז הגעתי לפורום הזה - כמדומתני שלפני שבוע היה ביקורי הראשון כאן, ומאז נתקלתי בשלושה חיכוכים שונים (יום טוב וחבר של - חיכוך שנפתר, מירי ועדה, ואצבעוני ועזרא). לא אתיימר להכיר את הנפשות הפועלות כדי לקבוע האם באמת אנשים מסויימים בפורום הינם עוקצניים, לעגניים ומתנשאים, או לחילופין אנשים אחרים הינם רגישים ופגיעים מדי ולוקחים את הדברים ביתר כובד ראש, אבל משהו בהחלט בעייתי כאן, ואני מתחילה לחשוב כי אולי יש באמת משהו בריקודי העם שיוצר את המתיחות הזו. אם כן, אני שמחה שאני בבחינת צופה מן הצד - רוקדת כבר שנים, אבל אף פעם לא נטמעתי ממש בציבור הזה (ואם אתם תוהים למה - לא מתוך התנשאות או סנוביזם, כי אם מפאת גילי הצעיר - וכמו שכבר נאמר פה, למרבה הצער אין הרבה בגילי בין הרוקדים - וחבריי הטובים אינם רוקדים ריקודי עם). אבל, דווקא בתור צופה מן הצד, שלא בקיאה במתרחש מתחת לפניח השטח, הייתי שמחה לשמוע את דעתכם, אלה שיותר מעורים בנעשה ברחבות הריקודים - מה פשר החיכוכים והמתיחויות הללו?

עוז 2002

New member
הצלחתי מעבר למשוער!

זה בסדר לריב ולהתווכח, אפילו למרוט שערות לפעמים. אבל אולי תנסו לעשות זאת עם קצת הומור, ועם כמה רעיונות מקוריים, וסטייל, שיהיה מעניין... ועדה, עמדת יפה במתקפת חגית. לתקן את הצפורניים השבורות ולהתכונן לחזית הבאה...

לפי השעות המופיעות משמאל

אתם סופר פעילים בשעות הקנות של לילה, כל הכבוד! נו, ולאחר שהיה לנו קצת "אקשן", אני חושב שהעניין מוצא, הכעס נשפך אל תוך הפורום כבל עם ועדה, כולן הצליחו להכות מחת לחגורה וכולן מבסוטות. אפשר, ורצוי ואני גם מבקש לסגור את העניין.

בקר טוב ויום טוב !

קראתי בתדהמה את כל שרשרת החבטות והלכלוכים שנכתבו כאן בשעות הלילה ושמי מוזכר בו הרבה. אין לי עניין להגיב כלל, לא לעדה ולא לכל מי שתקף אותה והגן עלי. אנא רדו מהעניין וקחו בכף את החיים. מירי.

עוז - נלא מרץ

אתה הבאת רוח קרב לפורום. עושה רושם שאתה נהנה מזה. הצעת להשחיז ציפורניים, העיקר שיהיה אקשן. ועד כמה שהבנתי - עם הומור. עדה, מירי, חגית ,בריזה - הן גלדיאטויות ,בשבילך. אתה מת לראות "דם". מן הטריבונה אתה צועק: הורה , "תן לו , תן לו" אני בדעה אחרת. גילי לא רחוק מגילך , ובכל זאת אני מעדיף, לשמוע דעות , גם מנוגדות , בנחת ובשלוה. לא כל מי שקורא תגר בפראות ובפרחחות (ג´יימס דיני), הוא אכן גבור. לפעמים - זה פיצוי, על אפסותו בחיים. אני לא מתכוון, שאתה כזה - אבל אולי אצליח לשכנע אותך, שבאוירה שקטה ורוגעת , נוכל לדסקס יותר טוב בעיניננו. שיהיה לך הרבה ענין בפורום. תודה.

תגובה לכל האחרונים מהלילה!

לירושלמית, למישהי, לעוז, לחבר של, לירון, ולכל מי שהתקיף. הדבר מזכיר לי את האוירה בינינו לבין הפלסטינאים. המחבלים תוקפים אותנו, אנחנו מחזירים להם ואירופה שלא רואה היטב או שרוצה להבין את מה שהיא רוצה להבין מפגינה נגדנו, וכן שכחתי העתונאים מדווחים אך לא תמיד את העובדות הנכונות. אני מעולם - ואני מדגישה מעולם! לא התקפתי אף אחד בפורום - ר א ש ו נ ה! אני מוצאת את עצמי תמיד מתקיפה את המתקיף בחזרה. אני המותקפת לשם העניין מירי היתה המתקיפה, האורחים עזרו לה (אולי חבריה?) ירון מישר גילה הבנה לצד אחד בלבד (למירי) וכך מצאתי עצמי לא רק כמותקפת על לא עוול בכפי אלא לבסוף כאשר אני מחזיר לכולם - זה נראה לא טוב ומבקשים שאחדל מלהגיב. אז לא - לא אני - הגבתי לכל אחד את מה שמגיע לו. וכעת פשוט נמאס לי - טוב לא יוצא מזה ולכן יותר לא אגיב על נושא זה של מירי (ואל תחשבו לרגע שנגמרו לי המילים תמיד יש עוד באמתחתי ואם היא (מירי) תגיב במקרה שוב אלי, אעבור כפי שאמרתי לאובייקט הבא... אנו יכולים להמשיך למלא כך עוד דפים רבים - חושבני שכולכם הספקתם להכירי איני מן הנכנעות גם אם יהיו באופן שרירותי, לטובת העניין, ו/או לטובת מירי עוד רבים אחרים, אבל חבל לי לבזבז את הזמן והאנרגיות על כאלה שבעיני הם -טפשים ו-"חיידקים" ואתם יודעים מה אני חושבת על חיידקים ובמיוחד כאשר הם גם "עפדים"? "חיידקים רצוי וחובה להרוג לפני שהם נולדים"... שיהיו לכולם ערב טוב.

בלית ברירה פעם נוספת:

אתם סופר פעילים בשעות הקנות של לילה, כל הכבוד! נו, ולאחר שהיה לנו קצת "אקשן", אני חושב שהעניין מוצא, הכעס נשפך אל תוך הפורום כבל עם ועדה, כולן הצליחו להכות מחת לחגורה וכולן מבסוטות. אפשר, ורצוי ואני גם מבקש לסגור את העניין. ואוסיף: עדה את בסדר, איש לא רוצה ברעתך. אולי היתה אי הבנה. אני מבקש שוב להפסיק לדוש בנושא הנדוש ולהמשיך לעניינים החשובים!

ירון - מצידי העניין סגור

ירון בקר טוב ! מצידי העניין סגור מזמן וגם לי נמאס לקרוא בבוקר את ההתכתשויות הליליות סביב עדה ומלחמותיה אל מול כל העולם. והערה חשובה (בהומור) : כתבת : "הכעס נשפך אל תוך הפורום כבל עם ועדה" היית צריך לכתוב "הכעס נשפך אל תוך הפורום מול קבל עם ועדה" (עם ק.) ולמה ? כי עדה (90% בהבנת הנקרא) עלולה לחשוב ששוב אתה מעדיף אותי, ואותה אתה רוצה לתלות חלילה על כבל. בקר טוב. מירי.

עוז 2002

New member
אתה מכיר אותי?

בואו נמתח קו בין הומור לרצינות. אם מישהו מרגיש שעודדתי מישהו להשחיז ציפורניים ולהקיז דם - זה היה בהומור! בהומור! החלק הרציני - הוא שאני חושב שמדובר בפורום של אנשים מבוגרים וצריך לתת להם חופש להתבטא "והתבטאויותיהם יעידו על עצמם". כך שאם מישהו למשל כותב "זבלים" ומרגיז את חברי הפורום - אזי חברי הפורום מוזמנים לענות לו בהתאם - כאילו היה זה רב שיח פתוח. ומאין אתה יודע את גילי? אתה יודע מי אני? ומי אתה?

למעלה