אוירה מתוחה

לעדה ומירי המקסימות.אני רוצה להתערב

בנוגע לויכוח שיש בניכם.שמתי לב שהפורום הזה הוא כמעין דינמיקה כבוצתית לשם הכרת עצמינו לטוב ולרע גם כשאנו נמצאים בהרקדה.את עדה בתום לב הזכרת את שמו של המדריך.מירי לא היתה מעונינת להזכיר את שמו וזה הרגיז אותה מאד.כיוון שבקרטיס שלך רשמת שאת רגישה ומירי אולי לא שמה לב לזה ,היא היתה צריכה היתה לענות לך כצת יותר בעדינות.אני משוכנע שמירי לעולם לא תשמור טינה בלבה.זה טוב שמבטאים את הכעס ומדברים בתקיפות ולא בתוקפנות. פשוט מאד,אבן אחת נפלה מראש ההר וגלגלה אחריה הרבה אבנים נוספות.אז אנא ממכם עדה ומירי הנפלאות המשיכו להווכח ולהתנצח בניכם בלי סליחות והתנצלויות וודאי בלי התקפות.ולמירי שאני מחבב גם אותך מאד, לעדה היה חשוב מאד כל עניין העלאת המחיר ונלחמה להורדתו.זאת זכותה למרות שידעתי שלא יצא מזה כלום.לעדה זה דין פרוטה כדין אלף.לעדה אני רוצה לומר יפה כתבת בכרטיס האישי "החיים והמות ביד הלשון". ,,

לעזרא כרמל- זה התחיל לפני שם המדריך

כל העסק עם מירי התחיל לפני שם המדריך, דרך אגב היא אמרה שזה לא שמו, כמו שאמרתי בזמנו שהרוקדים פנו אל גדי והוא לא תמיד גיוון, כך כאשר היא כתבה על המדריך המסתורי מצאתי מכוונה משותף למדריך כנראה אחר יואב אשריאל בכך שגם הוא היה נעמד לפני הרוקד שלא יודע ומדגים לפניו, אז מה קרה מה כבר פגעתי בכבודו? ועל מה להתנצל בדיוק? אני בן אדם מאד דוגרי ואני מעריכה כינות גם לגבי מישהו שאומר אמת עלי - אבל לא משמיץ כך סתם לשם העניין כמו שעשו אחרים מחבריה של מירי. אם יש לך סבלנות תכנס לארכיון מאותו תאריך ששגיתי ואמרתי לגבי הריקוד של יענקלה זיו "על פי תנועת הרכבות" שלימדו את זה בחוג שלו ומירי מייד הגיבה מה באמת? הרי הוא יצר את הריקוד, טעיתי בשוגג ולא שמתי לב ופשוט עניתי על שאלה לרוקד והיא מייד התערבה ואח"כ המשיכה לנעוץ בי צפורניה בדרך מכוערת לכל אורך הדרך ואני מצאתי עצמי עונה לה באותה המידה. ואת הפסוק "החיים והמוות ביד הלשון" לא סתם כתבתי כדאי שהרוקדים בפורום יקחו את זה לתשומת ליבם ובמיוחד אורחי הפורום הלא מזדהים. תוכל לקרוא חודש לאחור ולהבין ויש הוכחות שאני רק עניתי למירי על ההתקפות (אני אגב באופי אף פעם לא מתקיפה ראשונה).

לעדה הנהדרת-לדעתי לא כדאי להיות גם

המתקיף השני.קראי את הודעתי בראש הפורום מלפני מספר דקות.אני מקוה שירון לא יוריד מהר את הודעתי כי היא קשורה לפורום ריקודי העם באופן עקיף ולדעתי היא חשובה להמשך השיחות בפורום.שיהיה לך לילה נעים ממני.

לבריזה - כעת באמת נוצרה האוירה|חיזר

יצא המרצע מן השק וכל השדים יצאו החוצה - את ידעת להוציא אותם מאיתנו, כנראה שהדברים היו צריכים לקרות וכעת או לעתיד השקט ישרור והבריזה מן הים תמשיך לנשוב ולרענן את האוירה

אכן

אני יושבת כאן בשקט, מנסה להתחבא, ומרגישה קצת לא נעים שעוררתי את הריבים הללו, בודאי שלא זו היתה כוונתי. נראה שהמתיחויות היו קיימות בשקט ואני "עזרתי" להן להתעורר. אני מקווה שאת צודקת, ומעתה, לאחר שיצאו הדברים ישרור השקט. ואם אכן כך - עוז, אני מתנצלת מראש, אתה כנראה תשתעמם, אבל אי אפשר שכולם ינצחו...

למעלה