אוירה מתוחה

לעוז - רק מתרשמות

לפי תגובותיך, ועוז רוחך - נראה לי שאתה צעיר במלוא אונך. זה ללא כוונה שללית. אני מעדיף כתיבה רגועה ולא מתלהמת. שמת לב , שבהומור שלך ושל עוד חברים בפורום, אפשר להתבטא בעדינות ובתקיפות, בלי חרפות וגידופים. יש פתגם תלמודי : לפום חורפא שבשתא. והכוונה - כמה שמחריפים בפילפול המחשבתי - כך משתבשת התוצאה. דברי חכמים - בנחת נשמעים. מקוה שהבנת אותי. אני באמת לא מכיר אותך, ואולי - זה חלק מהענין בשיח בינינו.

לך הבריזה מן הים

צהרים טובים. מתיחויות, תככים ועוד... ישנם בכל מקומות העבודה,ובמקומות בילוי,ואף בין ידידים וחברים.וכך גם ברקודי עם .אנחנו לא שונים משום סקטור. להגיד שזה טוב? לא. להגיד שכך צריך להיות? גם לא.אנחנו לא המצאנו זאת. זה ישנו הרבה לפני שאת ואני נולדנו.את בחרת להדגיש רק את השלילי בפורום.אבל ישנם גם דברים יפים,טובים ופירגונים. כך גם ברחבות הרקודים,יש המון טוב שם.אם תעשי איזון הוגן? את תביני שאנחנו לא שונים מאף אחד.(ושוב לא שזה טוב) בכל מקום שיש קהל רב ודיעות שונות? זה ישנו גם שם.כך בפאבים ובין בעלי הפאבים.כך במגרש כדורגל ובין האוהדים.כך בבית הספר ובין התלמידים. כך בצבא ובין חיילים ומפקדים.אני יכול להביא לך עוד עשרות של דוגמאות. מדברים על הקהל של הרקודי עם, שהוא קהל איכותי יותר, ומכאן כנראה הציפיות הגבוהות להתנהגות נאותה יותר מאיתנו. מסכים אתך לחלוטין שויכוחים ושאר מיני ירקות ?צריכים להעשות בטוב טעם ומבלי לפגוע ולהעליב את האדם אתו מתוכחים.אם לפי דבריך? נתקלת רק ב-3 חיכוכים בפורום זה? אז דעי לך שמצבינו מעולה. כי הפורום קיים כבר הרבה זמן,וזה מחזק את הדיעה שאנחנו בכל זאת קהל איכותי יותר.שיהיה לך יום טוב מיום טוב.

ודאי ישנם דברים יפים

התייחסתי אמנם לצד פחות חיובי בפורום, שצרם לי מאחר ואמנם הפורום קים זמן רב, אני נתקלתי בו לראשונה לפני שבוע, ושלושה חיכוכים בשבוע אחד זה הרבה, אבל אתה צודק בכך שראוי לעשות איזון - הפורום הזה בהחלט יפה, נתקלתי בתופעות פרגון, גיליתי כי אכן מדובר בקהל איכותי, החידות, התשובות, הכל מאוד יפה. וגם, וכאן ירון כנראה לא יסכים איתי - העובדה שמפעם לפעם הפורום "גולש" לתחומים שונים מריקודי העם - בעיני זו תופעה חיובית. אנחנו כולנו אנשים רבגוניים. בעלי מכנה משותף אחד ספציפי שהביא אותנו לכאן, אך עדיין - רבגוניים, ובעלי תחומי עניין מגוונים ומעניין לגלות זאת גם כאן בפורום המתמקד בריקודי עם. ובאשר לכך שבכל מקום יש חיכוכים ומתיחויות - אני מניחה שאתה צודק, וזו בחירה של כל אחד מאיתנו האם "להשתתף בחגיגה" או להמשיך לחיות בעולם התמים והורוד שלנו, גם כשזה אומר לפעמים "לעצום עיניים" ולהבליג על מה שאנו רואים.

בריזה יקרה

הלזה יקרא סיכסוכים ואווירה לא טובה? אני מאחל לכל עם ישראל ולכל האנושות שכאלה יהיו חילוקי הדעות ואי ההבנות בתוכה. לצערי אין זה כך וגם בין הרוקדים יש חילוקי דעת מהותיים הרבה יותר מאלה שציינת, אבל מכאן ועד למסקנות שהאווירה עכורה ויש תככים וכו´ המסקנה קצת חפוזה, לא אלה הסימנים לכך ואינני חושב שיש אווירה עכורה בפורום (חברי הפורום יכולים לתקן אותי אם אני טועה). אשר לתככים וכאלה, יש בריקודי עם כמו בכל מקום בו אנשים נפגשים וכמו שיום טוב כתב לך, מכאן ועד למסקנות עגומות... אין צורך להחפז.

לשם הדגמה

ציטוטים נבחרים מהימים האחרונים: "... כאן בפורום אנו שואפים ליחס הוגן, לכבוד לזולת - דבר שאיני חושבת שאת עומדת בו. אני לא מתקיפה אותך אני רק עונה על התקפותייך וחושבני שגם אפסיק להגיב ובכל פעם שאראה את שמך אעבור לשם הבא." "אני ממש כועס עליך ועל ההתבטאויות שלך כלפי.כל הזמן הבלגתי.אם זה ימשך אז אז לא אגיב לך ולא אתיחס אליך". בעיני פורום בו חצי מהאנשים לא מתייחסים לחצי השני, הוא פורום בעל אוירה עכורה. אבל, ממה שיצא לי לראות הפורום הזה מרובה אנשים, ואכן 4 אנשים ש"לא מדברים" לא יפגעו באוירה הכללית הטובה. ההודעה המקורית שלי באה הישר מהלב, לאחר שקראתי את ההודעה שממנה לקוח הציטוט האחרון, אבל בהחלט אני חושבת שבסך הכל הפורום מצויין והאנשים נעימים. תמשיכו לחייך ולהיות נחמדים האחד לשני, בריזה.

נא לא להסחף !!!

בריזה יקרה !!! אפילו בבית הפרטי של כל אחד מאיתנו יש לפעמים ריבים קטנים ואין זה מעיד על "אווירה עכורה". בסוף כולם משלימים, לטובת הנושא שאליו התכנסנו כאן. רק לא מזמן נעשה כאן "שלום בית היסטורי" בין שני המעצמות :"חבר של כולם" מול "יום טוב". מה שבא ללמדנו שהכל עוד אפשרי וגם לאחר "מלחמת עולם" אפשר לעשות "ברית שלום" ולהמשיך הלאה ברוח טובה. ולבסוף - בימים חמים ולחים אלו נשמח לקבל ממך קצת "בריזה מן הים". מירי.

אין כמו להמשיך הלאה ברוח טובה.

כנראה שאני באמת חיה לי בבועה שלי, בה כל חילוק דיעה נראה כעכירות. כמו שאמרת - אין כמו להמשיך הלאה ברוח טובה. אז אם כך - מה לגבי ההודעה הראשונה שציטטתי בהודעתי הקודמת - שכוונה אלייך מעדה? ודאי שלא התכוונת לפגוע בה, או כך לפחות נראה לי, אך כנראה בלי לשים לב עשית זאת בכל זאת והיא יצאה פגועה - למה לא תעשי צעד לקראתה ותיישרו את ההדורים? על כל פנים, מהתגייסות חברי הפורום להראות לי כי הפורום הוא כן חברי ונעים לבריות, ונסיונכם "להגן" על הפורום - הדבר כן מעיד כי בסך הכל יש כאן אוירה של ליכוד וחברות. אשמח לקבל עוד תגובות..

בריזה מן הים

את לא מילאת כרטיס אישי וקשה לדעת מה גילך, לפי כתיבתך - את נערה בוגרת ורגישה. אל תתרגשי מהיחסים המתוחים בין המרקידים, ואולי בין הרוקדים. זו חברה תוססת עם אגו אישי גבוה מאוד. "הכעס" בא והולך בדיוק כמו הבריזה מן הים. אנחנו שמחים , שאת מצטרפת לפורום. יש לך סגנון רהוט, תוכלי לתרום רבות ,לשיח החברים. ברוכה הבאה.

חבר של כולם

נוח לי עם האנונימיות שלי, אבל מילאתי מספר מינימלי של פרטים בכרטיסי האישי. תודה לך על הדברים שכתבת. אני לא יודעת עד כמה אוכל לתרום באמת, לאור העובדה שיחסית לשאר חברי הפורום אני רחוקה יותר מריקודי העם בימים אלו, ומבקרת אחת ל... בהרקדות, אבל אשמח להישאר, כמו תמיד, כצופה מן הצד, ומעמדה זו לשתף בתובנותיי מפעם לפעם.

עוז 2002

New member
אני חושב שאת מאוהבת...

וזה מסביר את מה שכתבת... בהצלחה ושתדעי רק אושר אמן אינשאללה!

עוז 2002

New member
סתם פילוסופיה אישית שלי

שכשאנשים מאוהבים אז הם צופים על אחרים מן הצד, חשים שיש להם את הדבר האמיתי בעוד אחרים עסוקים בקטנות... עוז

לעוז - האנשים עסוקים בגדולות לא בקט

תלוי איך מסתכלים על זה. בריזה מן הים אולי מאוהבת ואולי לא - אך מירי ואני לא עסקנו בקטנות. כאשר מישהו פוגע ברעהו לפי דעתי זה כבר לעסוק בגדולות כיוון שאני מעלה את ענייני הנפש לעניינים של למעלה... אם אתה מבין אותי. אם רק חשתי שפגעתי במישהו מן הפורום - מצאתי את העוז (כשמך כן הוא) להתנצל. אך כאשר פעם אחרי פעם אני מבקשת מהגברת שהוזכרה להפסיק לכתוב אלי ובמיוחד לאור העובדה שהיא כתבה אלי שאני לא מעניינת אותה והיא ממשיכה להתעניין בי - מה עלי לעשות? פשוט מצאתי את עצמי מבזבזת אנרגיה ועונה לה על התקפותיה, מבלי שהיא התנצלה ואפילו פעם אחת. אז אולי היא מבינה ב"שכל" אך אין לה כל מושג מה זה "רגש" כי אם היה לה היא היתה מפסיקה להתעסק איתי. בכל אפן הבטחתי לעשות את הצעד ולהפסיק להתייחס אליה לגמרי. נקווה שזה יעזור. כך בריזה תוכל לנשוב ולהגיע אלינו מן הים במשב רוח רענן!

לבריזה מן הים - תגובה

היות והזכרת אותי ואת מירי ארצה להביע דעתי. לי אין כל מתח עם מירי. מירי מן הרגע הראשון להכנסי ל"פורום" מתקיפה אותי אם את לא מאמינה - הכנסי נא לשבועות האחרונים והתחילי ב"ארכיון", עמוד 1-4 ותווכחי בעצמך על פי ההתכתבויות מי מתחיל עם מי... אני פשוט רק מגיבה אל מירי לוי. החלטתי פשוט להפסיק להתייחס למה שהיא מגיבה כלפי ועל כן אני מבטיחה לך באופן אישי שלא אגיב יותר וכך אחסל את המתח שאת רואה מן הצד. זה יהיה הצעד החכם שלי. בדרך כלל איני מתקיפה אלא רק עונה על התקפות - זה האופי שלי. מצטערת אם הקוראים האחרים נאלצו לסבול ממתח זה גם כן ואם כן אני מתנצלת. לגבי מירי לוי בעתיד מבחינתי - כל מה שהיא תכתוב עלי או אלי יזכה מהיום והלאה ל- "אין תגובה". אני לא מכירה אותה אישית לא רוצה להכיר אותה, ואין לי צורך גם לענות לכל שגעונותיה.

עוז 2002

New member
בבקשה לא!!

עדה, כבר לא מדברים פה על בגידות
ורומנים אסורים, אז בבקשה, אל תקחי לנו את שארית הטעם של החיים... אל תטמני ידך בצלחת! ואם מירי קוראת תגר, למען כולנו, השיבי מלחמה שערה!!
ובא לציון גואל. עוז

לעוז - אתה צמא דם הא? חה חה חה

טוב שיש מישהו בפורום עם חוש הומור בריא כמו שלך. כן אני יודעת שלפעמים דברים נאמרים כאחד בפה אחד בלב ובעצם האווירה אינה עכורה או מתוחה להיפך ניצים עושים את ה"עניין" לקוראים. שיהיה לך ערב נעים. עדה

עדה אני מציע להפסיק לדוש בנושא

אני בטוח שמירי תבוא לחתונה שלך ושל יום טוב ותביא מתנה לשניכם (לא רק לו). בוא נהפוך דף.

ירון מישר - כמה שקוף וכמה חד צדדי

זה לא סוד החיבה הבלתי מוסתרת שאתה חש כלפי מירי - כיוון שביררתי ומירי לוי זה שם לא ידוע בקרב הרוקדים ו/או המדריכים אולי תגלה לנו מי היא? האם זו אשתך המסתתרת מאחורי השם? ובכלל אתה לפחות יודע להתמיד בדבר אחד - החד צדדיות שלך (הבלתי מובן לי כלל) כלפי מירי - מדוע אתה לא פונה אליה בפניה כזו בפני הפורום: "מירי אולי כדי להפוך דף, מירי אולי כדי להפסיק עם זה, מירי אולי כדאי שתפסיקי להתבדח על חשבון אחרים וכו´ וכו´, מדוע זה תמיד עדה? "יש לי חולשה לשם מירי" - כך כתבת - לדעתי יש לך חולשה לא רק לשם... לכן כבר כתבתי שאפסיק לעסוק בכך אך רק בגלל שזו החלטתי להפסיק - פשוט חבל על הזמן!

למעלה