אויש, אנשים, אני לא מאמינה

Elinor BC

New member
אויש, אנשים, אני לא מאמינה

הפסדתי את המפגשפורום! אני ישנתי עד עכשיו! ישנתי כל היום
ואי, איזה באס. טוב נשמע מכם עוד מעט כשתחזרו כולכם.

Elinor BC

New member
בדיוק כשהתעוררתי קלטתי שהפסדתי

את המפגש, ונכנסתי לפורום לרשום ת'הודעה. כך שהשעה שכתובה, כמעט ב-7.

oribarak

New member
אלינור!!!!!!!!!כופרת!!!!!!!!!!!!

את יודעת שכל הזמן נידנדתי"תצלצלו אליה תצלצלו אליה"!!!איך יכולת להפסיד ת'מפגש...היית כל כך חסרה

oribarak

New member
יש, אני ראשון, מפגש פורום 2!!!!!

אוקי, אני הראשון שפותח שרשור על המפגש שהיה היום...כרגיל, היה כיף לפגוש את האנשים מהמפגש הקודם, וגם אנשים חדשים...חדשים וגברים כמו מגל הליפה, שמיקי,מאי,אוהד, קרייזי(הלא הוא בן!), ואת האחד והיחיד, ילד הפרחים, דניאל\ליאור\בוטלג!!אבל הוא לא הביא בוטלגים...חבל בקיצור, היה כיף אדיר, 8 שעות היתי מחוץ לבית והיתי מאריך את זה בעוד 9 שעות, כל כך היה כיף...כל מי שלא בא, כרגיל, הפסיד פורום פינק פלויד זה ה=פורום...

avki

New member
היה אדיר!

ככ נהנתי! במיוחד בשיחה עם ציף, כשכולם הלכו לקנות שוקו! הפסדתם! בקיצור בוטה - מפגש פורום פינק פלויד2>>>1!!!

היה פשוט ענקקקקק

אין אני מחכה כבר למפגש הבא ושיהיה שוב בתל אביב והבטחתי שאם נעשה עוד יותר קרוב אליי נעשה קריוקי עם כלי נגינה בהגברה ואני יתופף ולא יעשה רק גונג (חחחח) בקיצור ממש נהנתי והיה כייף לפגוש את כולם!! אה ולחבר שלי קוראים אור! ונימרודל יצאת מה זה מלכה עם השירים במבטא אנגלי!!

holo

New member
../images/Emo168.gifמפגש פורום- סיכום../images/Emo168.gif

היה כיף לאללה, באו כל אנשי המפגש הקודם (למעט אלינור ויערה
) ונוספו הפעם מגל שבא עם אור, שמיקי
(או בכינויה טל), וזכינו לביקור מיוחד של קרייזי ושל פלוואר בוי (ליאור). היה צחוקים (צנעני ימלך
), שירה בציבור (עם הגיטריסטים), אוכל (עם הסבארו ועם הדתי), בקיצור היה כיף לאללה.
תמונות יועלו עוד מעט...

holo

New member
וכמובן איך שכחתיייייי

את אוהד שבא (סקינר), ומאי שפגשנו במפגש הקודם והיא הצטרפה לפורום. מצטער כתבתי את ההודעה מהר מידי..

holo

New member
רשמתי את מי שלא היה במפגש הקודם

אבל מצד שני את האלוהים של הפורום אז זה חטא מצדי לא להזכיר אותך, מצטער! תודה לציף על נוכחותה במפגש בפעם השניה ושהצליחה לסבול חבורה של נערים משועממים (סתם
) ועוד להיות איתם כל היום
, פשוט כל הכבוד לה! וכמובן תודה שהבאת את הספרים והגליונות על הפלויד, אני חייב את הספר של מייסון, הוא ענק(תרתי משמע).. ושוב, סליחה ציף!

holo

New member
ומה שהיה ברור מאליו בשבילי

ולא כל כך ברור בשבילכם, לא הזכרתי את חבר שלי ושל אורי- רון, המעריץ של משינה ושל יוסי בניון, שהצטרף אלינו היום למפגש.

holo

New member
../images/Emo41.gifתמונות מהמפגש!../images/Emo41.gif בואו בהמוניכם

תמונה ראשונה- נפגשים על הגג

למעלה