פשוט נהדר לא מצליח להעלות את התמונות..
H holo New member 19/8/05 #34 תמונה שניה בתמונה: מימין למשאל- אוהד, מגל, שמיק מתחבאת מאחורי מגל , ואור עם מהשקפיי שמש.
H holo New member 19/8/05 #39 6- מצילות וגיטרה על הגיטרה אורי ברק, על המצילות מגל, ועל העמוד מצילות- אור.
H holo New member 19/8/05 #40 צנעני ונעם ../images/Emo6.gif צנעני ונועם ברגע טראומטי בחייהם ובחיי הגיטרה שלי, נועם, בטוב ליבו, קורע את המיתר של הגיטרה שלי
צנעני ונעם ../images/Emo6.gif צנעני ונועם ברגע טראומטי בחייהם ובחיי הגיטרה שלי, נועם, בטוב ליבו, קורע את המיתר של הגיטרה שלי
L LuLuLu iT New member 19/8/05 #56 ../images/Emo69.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התימני ו, אה, שניהם מצחיקים. D:
../images/Emo69.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התימני ו, אה, שניהם מצחיקים. D:
H holo New member 19/8/05 #42 עוד על מצילות ושאר ירקות מגל מביא אותה בתיפוף וצנעני אור מביאים אותה בלהיות עמודי מצילות.
L LuLuLu iT New member 19/8/05 #58 ../images/Emo69.gif יו, מגל, מאיפה החולצה? רציתי לקנות כזאת ביו-אפ-או.
H holo New member 19/8/05 #43 7- שמיק והמאהבים שלה מימין לשמאל: נועם האפונה, שמיק , אני, ולמטה צנעני כמובן.