עידית כלכך יפה. ^_^
H holo New member 19/8/05 #49 11- פומפיי, הקטעים שצונזרו.. בתפקיד רוג'ר ווטרס על הגונג- מגל, בתפקיד דיוויד גילמור על הגיטרה עם הסליידר-אורי.
11- פומפיי, הקטעים שצונזרו.. בתפקיד רוג'ר ווטרס על הגונג- מגל, בתפקיד דיוויד גילמור על הגיטרה עם הסליידר-אורי.
H holo New member 19/8/05 #53 13- אני ושמיק../images/Emo13.gif ורון והשני(שכחתי איך קוראים לו) שרים לנו סרנדות
D drummer is in the ho New member 19/8/05 #102 אני לא יודע מה איתכם אבל כשאני רואה את גל נמחץ ע,י שמיק הוא ממש דומה לschool master מהשיר the trail שהוא יורד עם חבלים חחחח
אני לא יודע מה איתכם אבל כשאני רואה את גל נמחץ ע,י שמיק הוא ממש דומה לschool master מהשיר the trail שהוא יורד עם חבלים חחחח
H holo New member 20/8/05 #109 זהו, נמאס גם ליוסי בניון, גם לרוג'ר ווטרס ועכשיו גם לדמות מצויירת של מנהל בית ספר מהחומה?! נמאס לי
D drummer is in the ho New member 20/8/05 #111 חחחחחחחחחח קבל את זה כמחאה אני אישית תמיד רציתי להתחפש למנהל אבל זה די קשה לעצב את הפנים כאיבר המין הנשי (תמיד רציתי לדבר בשפה גבוהה חחח)
חחחחחחחחחח קבל את זה כמחאה אני אישית תמיד רציתי להתחפש למנהל אבל זה די קשה לעצב את הפנים כאיבר המין הנשי (תמיד רציתי לדבר בשפה גבוהה חחח)