אוי אוי אוי... אה, וכמה שאלות נחמדות
אני רוצה לדבר קצת ולהשתפך על ההארה שקרתה לי בימים האחרונים. אם לפני 15 שנה, מישהי הייתה אומרת לי שהיא מטורפת על ג'יי, הייתי ישר עושה פרצוף חמוץ ובורחת 100 ק"מ מהרדיוס שלה. לא יודעת למה, אבל ברוב ההופעות שלהם (במיוחד בחידוש של השיר smells like teen spirit), ג'יי נורא הפחיד אותי עם הפרצופים שהוא היה עושה. זה היה נורא מוריד לי ממנו. ובטירוף. ממש כמו נער צעיר שהיה כ"כ שקוף עליו שהוא אלוף בסקס (כי התנועות שלו ממש שידרו את זה). מין באד בוי כזה... והחורים האלו, האקנה הזו, שהייתה לו על הלחיים.... סימנתי אותי באיקס ופה זה נגמר. גם אחרי הקאמבק בשני האלבומים הראשונים, לא התייחסתי אליו כי הייתה לי הסטיגמה עליו מהתקופה הקודמת.. אז איכשהו העדפתי להתעלם מקיומו. אבל אז ראיתי את הקליפ של פלוד, וההופעות עם השיר הזה ואני לא יודעת למה - אבל הוא פתאום נראה לי פאקינג סקסי! אחד כזה שהייתי צורחת בלי היסוס שיעשה לי שבט
בקיצור, מלבד גארי, אני מאמצת לי גם את ג'ייסון ועכשיו לסקר הקטן שלי.. מה היה ה-
הראשון של טייק דאת שקניתן? הדיסק הראשון שלי היה greatest hits כי כל השאר היה לי על קסטות חח
איזה דברים אספתן עליהם כנערות? על השאלה הזו אולי כדאי שההורים שלי יענו לכן
נראה לי שלא נשארה פינה לבנה על הקיר בחדר שלי מרוב כל הפוסטרים והכתבות שהיו תלויות על הקיר, על התיקרה ואפילו הצלחתי לפלוש עם כמה תמונות למקומות אחרים בבית (אמא שלי כמעט קיבלה התקפת לב כשהיא נכנסה הביתה מהעבודה ועל הקיר בסלון מתנוסס פוסטר ענק של גארי
).. ומאחר שבתקופה ההיא חיינו בתקופת האבן, ולא היה אינטרנט ופלאפונים היו בגודל של טלפון ציבורי רק בלי אסימונים, ולא כל אחד הרשה לעצמו אחד כזה, נאלצנו לעשות מנוי למעריב לנוער ולראש 1, ולחפש בכל חודש במדור "מתכתבים" ו"מכירה\קנייה" מעריצות להתכתב איתן, וחומרים שאפשר היה לקנות ממעריצות אחרות (ב- 2 ש"ח לדף מעיתון) או להחליף איתן. ושלא נדבר על חשבון הטלפון של בזק שהייתי מביאה להורים כל הזמן ) אז רכשתי לעצמי גרופיות של טייק דאת כחברות. היינו מדברות שעות בטלפון, רשות הדואר עשתה עלינו ים של כסף בתקופה ההיא. אבל לצערי, לא נשארתי בקשר עם אף אחת משם דרך אגב, הייתה לי חברה מהתקופה הזו שקרו לה גם נילי, והיא הייתה גרה בחדרה.. ראיתי כאן בפורום עוד מישהי בשם נילי.. אם גרת פעם בחדרה ויש לך בת דודה בשם מיכל מכלוף, התייצבי נא
אז זהו... ספרו לי, אם בא לכן כמובן, איך אתן העברתן את תקופת הנעורים שלכן באהבה ללהקה הזו.
אני רוצה לדבר קצת ולהשתפך על ההארה שקרתה לי בימים האחרונים. אם לפני 15 שנה, מישהי הייתה אומרת לי שהיא מטורפת על ג'יי, הייתי ישר עושה פרצוף חמוץ ובורחת 100 ק"מ מהרדיוס שלה. לא יודעת למה, אבל ברוב ההופעות שלהם (במיוחד בחידוש של השיר smells like teen spirit), ג'יי נורא הפחיד אותי עם הפרצופים שהוא היה עושה. זה היה נורא מוריד לי ממנו. ובטירוף. ממש כמו נער צעיר שהיה כ"כ שקוף עליו שהוא אלוף בסקס (כי התנועות שלו ממש שידרו את זה). מין באד בוי כזה... והחורים האלו, האקנה הזו, שהייתה לו על הלחיים.... סימנתי אותי באיקס ופה זה נגמר. גם אחרי הקאמבק בשני האלבומים הראשונים, לא התייחסתי אליו כי הייתה לי הסטיגמה עליו מהתקופה הקודמת.. אז איכשהו העדפתי להתעלם מקיומו. אבל אז ראיתי את הקליפ של פלוד, וההופעות עם השיר הזה ואני לא יודעת למה - אבל הוא פתאום נראה לי פאקינג סקסי! אחד כזה שהייתי צורחת בלי היסוס שיעשה לי שבט