אוי אוי אוי... אה, וכמה שאלות נחמדות :)

niliha1

New member
אוי אוי אוי... אה, וכמה שאלות נחמדות :)

אני רוצה לדבר קצת ולהשתפך על ההארה שקרתה לי בימים האחרונים. אם לפני 15 שנה, מישהי הייתה אומרת לי שהיא מטורפת על ג'יי, הייתי ישר עושה פרצוף חמוץ ובורחת 100 ק"מ מהרדיוס שלה. לא יודעת למה, אבל ברוב ההופעות שלהם (במיוחד בחידוש של השיר smells like teen spirit), ג'יי נורא הפחיד אותי עם הפרצופים שהוא היה עושה. זה היה נורא מוריד לי ממנו. ובטירוף. ממש כמו נער צעיר שהיה כ"כ שקוף עליו שהוא אלוף בסקס (כי התנועות שלו ממש שידרו את זה). מין באד בוי כזה... והחורים האלו, האקנה הזו, שהייתה לו על הלחיים.... סימנתי אותי באיקס ופה זה נגמר. גם אחרי הקאמבק בשני האלבומים הראשונים, לא התייחסתי אליו כי הייתה לי הסטיגמה עליו מהתקופה הקודמת.. אז איכשהו העדפתי להתעלם מקיומו. אבל אז ראיתי את הקליפ של פלוד, וההופעות עם השיר הזה ואני לא יודעת למה - אבל הוא פתאום נראה לי פאקינג סקסי! אחד כזה שהייתי צורחת בלי היסוס שיעשה לי שבט
בקיצור, מלבד גארי, אני מאמצת לי גם את ג'ייסון :) ועכשיו לסקר הקטן שלי.. מה היה ה-
הראשון של טייק דאת שקניתן?
הדיסק הראשון שלי היה greatest hits כי כל השאר היה לי על קסטות חח
איזה דברים אספתן עליהם כנערות? על השאלה הזו אולי כדאי שההורים שלי יענו לכן
נראה לי שלא נשארה פינה לבנה על הקיר בחדר שלי מרוב כל הפוסטרים והכתבות שהיו תלויות על הקיר, על התיקרה ואפילו הצלחתי לפלוש עם כמה תמונות למקומות אחרים בבית (אמא שלי כמעט קיבלה התקפת לב כשהיא נכנסה הביתה מהעבודה ועל הקיר בסלון מתנוסס פוסטר ענק של גארי
).. ומאחר שבתקופה ההיא חיינו בתקופת האבן, ולא היה אינטרנט ופלאפונים היו בגודל של טלפון ציבורי רק בלי אסימונים, ולא כל אחד הרשה לעצמו אחד כזה, נאלצנו לעשות מנוי למעריב לנוער ולראש 1, ולחפש בכל חודש במדור "מתכתבים" ו"מכירה\קנייה" מעריצות להתכתב איתן, וחומרים שאפשר היה לקנות ממעריצות אחרות (ב- 2 ש"ח לדף מעיתון) או להחליף איתן. ושלא נדבר על חשבון הטלפון של בזק שהייתי מביאה להורים כל הזמן :)) אז רכשתי לעצמי גרופיות של טייק דאת כחברות. היינו מדברות שעות בטלפון, רשות הדואר עשתה עלינו ים של כסף בתקופה ההיא. אבל לצערי, לא נשארתי בקשר עם אף אחת משם דרך אגב, הייתה לי חברה מהתקופה הזו שקרו לה גם נילי, והיא הייתה גרה בחדרה.. ראיתי כאן בפורום עוד מישהי בשם נילי.. אם גרת פעם בחדרה ויש לך בת דודה בשם מיכל מכלוף, התייצבי נא
אז זהו... ספרו לי, אם בא לכן כמובן, איך אתן העברתן את תקופת הנעורים שלכן באהבה ללהקה הזו.

הממפ

נתחיל בג'יי ( שמתי ג' הפעם !! כל הכבוד לי, את כבר תביני לבד שלפעמיים מתפלק לי בי ה ג'
). כן הוא היה פעם איש לא כזה יפה עם כרבולת. היום גאד דמט הוא איש סקסי בטירוף! יש לו לסת מושלמת! משלמת!! הוא לא הפייבוריט שלי (סורי אני team donald /williams) אבל כן ,האיש משפיץ סקס לכל כיוון (תרתי משמע ) ולא אני לא אכנס פה לעוד דיון על מה אני חושבת על הנטיות המיניות שלו.
ולשאלות שלך - הדיסק הראשון שקניתי - TT&P קניתי אותו בהונגריה כי מצאתי אותו שם בספיישל אדישן! הוא מגניב ויש בו כמה שינויים קלים לעומת הדיסק הרגיל.(הגרסה של זה לקוח רק דקה קצת שונה , WCIWUWY מוקלט שם בגרסה הקצבית כמו שהוא ב EC ויש עוד שינוי לא זוכרת כבר איזה ). את הכל יש לי גם בקלטות וגם בדיסקים שעם השנים קניתי. איזה דברים אספתי עליהם - וואוו אוקי כמו כולנו לדעתי, לא היו לי קירות בחדר,בכל מקום פנוי היה TT. הקיר הכי גדול היה מקדש רוקי (מארק ורובי)היו לי שעונים דגלים שהפכתי לווילונות,קלסרים מפוצצים בחומר עליהם מארץ ומהעולם (כן נו כולל העתיונים בגרמנית שלא הבנתי מהם מילה אבל וואלה יש שם כתבה אז אני צריכה !),קלטות ווידאו של ההופעות שלהם,מוצצים ,קלטות ווידאו שהיו כל הזמן בווידאו כדי להקליט MTV כי הרי לא הגיוני שיהיה משהו עליהם בטלביזיה ואני לא אקליט... מתכתבות - היו לי איזה 20 + מכל העולם
אז ברור שהדואר עשה עליינו קופה למרות שכולנו השתמשנו באותו בול
תמונות (נו אלה שקנו ב 5 ש"ח בחנויות).מה לא

היי נילי ברוכה הבאה:)

אני את טייק דאת הכרתי בגלל ילדה שהגיעה לשיכבה שלי מאנגלייה והייתה מעריצה שלהם שהייתה יותר קטנה
נהיינו חברות טובות והיא העבירה לי את כל הקלסרים שלה.... איזה תענוג!!!!!! ומאז היסטריה : קירות, טלוויזיה, כל היום מתנגן הווידאו שלהם... ההורים כבר לא יכולים לסבול אותי בגלל זה כי לא נתתי להם לראות טלוויזיה כי הווידאו היה בסלון
כשהם התפרקו הייתה להם הופעה אחרונה בהולנד ול-2 חברות שלי אשרו לטוס ולי לא!!!!!!!! מה שאני עשיתי להורים שלי
בסוף אף אחת מאיתנו לא נסעה ולי נשאר חור בלב שהשנה אני סוגרת
בקיצור שכחתי להציג את עצמי.. אני מאי נשואה ואמא למתוקון בן 3 וקצת וכלבת פאג מעצבנת שחושבת שבעלי הוא בעצם הבן זוג שלה

niliha1

New member
היי מאי

שם יפה!! תמיד רציתי לקרוא לבת שלי ככה... הבעיה היא שבעלי יודע לעשות רק בנים חח גם לי יש ילד בן 3 וחציץ מאיפה את בארץ? ועזבי, בגיל הזה לא העזתי לשאול את ההורים על לטוס להופעה.. נראה לי שאם הייתי שואלת, היו נועלים אותי בחדר חח גם אני מתה לסגור את החור הזה שחיכיתי לו במשך 15 שנים.. זה יהיה כ"כ יפה לראות שם אנשים "מבוגרים" כמונו וילדות בנות עשרה שעוד לא נולדו שהלהקה הייתה קיימת ורק עכשיו הם גילו אותה.. כמו ה"ביטלס" כזה :)

niliha1

New member
חחחחח יווו קרעת אותי

כן, כן הבול הזה עם הסלוטייפ רק כדי לא לשלם עוד שקל על בול חדש... איך היינו מוחקות את החותמת על הסלוטייפ - והופ, משגרות איתו מכתב חדש חחחח ואני זוכרת שגם הייתי קונה את העיתון smash hits? נראה לי שככה קראו לו.. אבא שלי כפרע עליו, שחבדה לחיים מולטי ארוכים, קנה לי אז בהפתעה קלטת וידיאו פיראטית שלהם (נו כזו שלא הסכימו לשחרר כרישמית. הייתה לה עטיפה ורודה כזו.. שכחתי איך קוראים לה) ואני ממש מבואסת.. אני אפילו לא זוכרת מה עשיתי עם כל הקלסרים והפוסטרים שהיו לי... אני לא זוכרת אם זרקתי או דחפתי איפשהו אצל ההורים בבוידם (והם עברו כמה דירות מאז ונראה לי שהיא יותר משמחה להיפטר מזה) וואי עכשיו נזכרתי שעדיין יש לי גלויות מהתקופה ההיא באחד השקיות של התמונות המפוזרות שלי!! אני אצה רצה לחפש :))) עכשיו כל החומר הזה זה בטח חומר אספנות... אולי נתחיל לאסוף מחדש?
ואיך זה יכול להיות שתמיד כל מי שאהבה את מארק - אהבה גם את דונלד או רובי? כאילו לא הה מצב שזה רובי וגארי, או מארק וגארי או האוורד וגארי.. החנון תמיד היה סוליקו

כי גאיר כבודו במקומו מונח

הוא לא צריך עוד אף אחד (וואי אורלי כמה את גאה בי ? תראי איזה פירגון נוזל ממני פה לבחור שלך
). הקלסרים שלי אגב עדיין נמצאים בהישג יד (הם מונחים על הספרייה שלי). ועכשיו כבר לא צריך לאסוף ,עכשיו יש אינטרנט

niliha1

New member
גם אם יש אינטרנט

אין כמו החומר המקורי שאספנו... רק בגלל הקושי להשיג אותו ושעמלנו קשה מאוד בשביל זה (תשמעי, שיכנועים בבכי להורים שיקנו לי כל יום איזה משהו אחר ששווה עשרות שקלים - זה נחשב!) אלו דברים שהזענו בשבילם. זה שווה הרבה יותר מתמונות על מסך המחשב :)

X יו יו S

New member
אם כבר מדברים על נט

אני מרגישה שפעם היה יותר כיף לאוהב אותם לא כי היינו צעירות שלא לדבר על זה שהם היו צעירים כי מידע היה פחות נגיש אז היה מאוד מרגש כל מידע קטן שמעתי עליהם עכשיו זה כמו הצפה רגילה כזאת

orlyshka1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בנות גידלתי וחינכתי....

nanny3

New member
מוצצים ?! מוזר. (יש לי בדיחה על זה אבל היא כב

דה מדיי. ומורי. סימנתי אותך
זו את! שחושבת שהוא גיי! אהא! אז, אני יודעת שלא רצית להסביר אבל.. אולי בראשי פרקים ????

את באה לומר לי שלא הייתה לך שרשרת של מוצץ???

ברצינות???? כאילו?<? לא הייתה לך שרשרת מוצץ?!?!? אוקי וראשי פרקים למה ג'ייסון גיי *נתחיל בעובדה שהוא בן 40 ואין לו ילדים (למרות שהוא אומר שהוא רוצה) * נמשיך לצורת הליכה שלו *נמשיך בעובדה שבכל הראיונות הרציניים יותר,כשהגיעה שאלת הזוגיות הבחור תמיד אבל תמיד מדבר על פרטנר ! הוא אומר פרטנר ולא גירלפרנד או וויפ או משהו... ונסיים בתחושה הכללית שהוא משדר . סורי מבחינתי הוא גיי , אני לא סותרת את העובדה שאנחנו יודעים בוודאות שהוא כן היה עם נשים (איכס לולו) אני פשוט אומרת שהוא שכב עם כל מה שזז אישה גבר לא ממש משנה לו אבל בסופו של דבר אם הוא יחליט על זוגיות מסודרת זה לא יפתיע אותי אם הוא יבחר במין הגברי

nanny3

New member
אה שרשרת מוצץ.. בווווווווווור

אפילו היה לי את הממש קטן והממש ע נ ק אבל כאילו מה, הם התחילו עם זה?.... תגובות: הוא בן 40 בלי ילדים כי אולי יש לו תסמונת "צ'אנדלר" והוא מפחד ממחויבות או שהוא פרפר מה שיותר קל לי להאמין .. אם הוא מפיל כל דבר לידו למה לא להתחייב רק לאחת?! תאמיני לי הבנאדם גאון! צורת ההליכה שלו - כיאה לרקדן. תודה ושלום. הוא אומר "פרטנר" כי מחר בבוקר היא כבר לא תהיה......... ובמהלך הלילה הם התפטרטרנו..... הבנת? לעומת זאת, מארק אואן.. נמוך כמו ילדה יש לו גוף של ילדה הייתה לו איגואנה בתור חיית מחמד (ילד, אין לך חברים?) יש לו קול שבעולם המוזיקה מכנים זאת "סופרן" וזה לא גבוה במיוחד.. הוא כזה מתוקי ונוטף דבש וזה הכי זועק "קוויר אז פולק". ופלוס כל התגובות על הגוונים בשיער וזה וזה

nanny3

New member
אני לא מחזירה לך אני רק מראה שאפשר להפיל את ה

ה
על כל אחד מהם.. אה ואני רק רוצה לציין גם: איכככככססססס לווווולוווווווו אני עדיין מעדיפה לחשוב שזה מיתוס - אחרת אני אאלץ לשנות את דעתי עליו. אוקיי, מבוגרות, אפשר להבין.. מילפיות - מילא.. אבל הסבתא הזאת מאליעזר והגזר והופ! יצא הגזר אההה?? יא נבלה.. קיבלת מהראשנים המובחרים שלו לא מגיע לך בכלל if lulu says ive given her one, then its fine by me.. בואנה את יודעת מההה הוא הכי נתן בה ועאלק המשפט המקדים היה אני ג'נטלמן.. ג'ייסון בזה הרגע הורדתי לך 20 נקודות על התנהגות לא נאותה

אני לא רוצה לצאת קטנונית אבל

את די הלכת על איך מארק היה נראה פעם. וואלה כל אחד מהם היה נראה גיי בשנות ה 90 שהם רק התחילו. ומה קשור החיית מחמד שלו לנטייה המינית? זה כמו שתגידי שבגלל שלהווארד היה צב אז הוא הומו לא קשור בכלל. וגובה הקול , וואלה גארי מגיע לפלצטים יותר גבוהים ממנו אני לא ממש התעסקתי באיך ג'יי נראה אני התעסקתי במה שהוא משדר ואיך שהוא מתבטא. וכן יש הבדל גדול בין לדבר על בחורות ולדבר על פרטנרים. אבל שוב ,איש איש באמונתו יחיה . ובאמת שלא מזיז לי אם הוא הומו או לא .

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה! ולגבי מארק- הם כולם נראו שונה בצעירותם, יותר מעודנים ופחות מחוספסים, אבל זה תקף לגבי כל בן אדם בגיל ההתבגרות, אף אחד לא יראה כבחור בוגר בגיל צעיר מאוד וזה די טבעי!

למעלה