אוי אוי אוי... אה, וכמה שאלות נחמדות :)

nanny3

New member
לא.

מכללל התמונות העדכניות דווקא את זו ?! חחחחחח אני מנסה להדחיק נסיגת מפרצים וחניכיים גם כן :)

בלבלות12

New member
אם יותר לי להתערב בויכוח

כולנו ראינו אותו בRelight my fire... אני אפילו לא אתאמץ לצרף תמונה (או שכמו שאני קוראת לזה-ג'יי במקלחת)
מחשש לפיצוץ הורמונים כמו בגיל 14. אז איפה פה בכלל הויכוח? החיוך, הבייביפייס, הקוביות בבטן-איך פיספסתן את זה?
בכל מקרה-שנה אזרחית טובה! איך אני מקנאה בכל מי שיש לה כרטיס להופעה... נקווה גם תורי יגיע!

nanny3

New member
אוה איזה כיף לי שהגעת! יאללה חיזוקים !!

ובקליפ אחד הוא קיבל להיות עם תחתונים במיטה ובקליפ אחר עם תחתונים בים, ובקליפ אחר במקלחת .. אני אומרת יש פה מוטיב חוזר - ולא בכדי !!! איך פספסתן?? גם אני שואלת. תודה בלבלוני בלבלות חחחחח Happy new year

orlyshka1

New member
בהמשך לעמיתותיי המלומדות...

אוסיף ואומר שאני מניחה שזה גם עניין של התבגרות שלנו. ג'יי הוא כנראה טעם נרכש לבנות, הוא לא חומר לבנות מתבגרות, אלא לנשים, כמו שהוא אוהב אותן. יאמממיי!!!!

בלבלות12

New member
יצאת תותחית

בהודעה אחת גם החמאת לג'ייסון וגם קראת לנו "נשים כמו שהוא אוהב אותן"! איזה כיף! ועכשיו גילוי נאות: היום אני נוטה הרבה יותר לכיוון גארי (!) והווארד (הגבר שבגברים). אולי כי היום ההערצה התחלפה בהערכה שמבוססת הרבה יותר על מקצועיותם כמוסיקאים וכפרפורמרים.

orlyshka1

New member
פתאום קלטתי....

שאני לא סיפרתי!! טוב, אז אצלי זה התחיל בזכות חברה שגילתה אותם במקרה כשהחליפה דיסק של מייקל ג'קסון בדיסק שנקרא...נו...everything changes. היא התלהבה, וקנתה את הקלטת וידאו של ההופעה בברלין (
), היא הזמינה אותנו למסיבת פיג'מות, ואני ראיתי את הפלא המהמם שנקרא גארי. הקטע ששבר אותי סופית היה ב love aint here שהמהמם שר סופרן, והלב שלי ירד לתחתונים. מאז התאהבתי, אספתי כל דבר אפשרי כמו כולכן (היה לי שעון קיר של TT שביצבץ מבין כל הפוסטרים, ושעון יד, ומחזיק מפתחות ו...עוד כל מיני דברים....) וכמובן שישבתי כל היום מול הטלויזיה עם הידיים מוכנות על הכפתור של ההקלטה בוידאו כדי לתפוס כל דבר באם טיוי ניוז עליהם, ואני עדיין שומרת הכל, אין לי לב לזרוק.... בשנות ההתפרקות התרחקתי, התבגרתי וכו', למרות שתמיד תמיד נשאר מקום בלב. לפני שנה וחצי חיפשתי בגוגל טייק דאת, כי הייתי משועממת או משהו. ואז מצאתי את המקום הזה, והייתי בהלם שהם חזרו, ויש טור... כמה ימים התלבטתי קשות, ואז החלטתי שכן, מגשימים חלום ילדות, ונסעתי שבוע אחרי להופעה של הקרקס, התאהבתי קשות בכמה בנות כאן, וחתמתי קבע

למעלה