אוי אוי אוי... אה, וכמה שאלות נחמדות :)

גם הווארד רוקד ממש יפה

אבל הוא עדיין נוטף גבריות
בעיניי לפחות.. העבירי ל- 1:05 בסרטון הבא... [URL]http://www.youtube.com/watch?v=jPWJ3r2CBOU[/URL]

Hadar07

New member
אצלי זה התחיל

קצת אחרי שבאק פור גוד יצא שהתחלתי להעריץ אותם, חברות שלי התחילו להעריץ אותם קודם ואני נסחפתי אחריהן, מצחיק שהיום אותן חברות שאני בקשר איתן לא ממש מעניין לשמוע עליהם כבר ורק אני נשארתי. הדיסק הראשון שלהם שהיה לי היה Nobody Else ויש לי את כל הדיסקים שלהם חוץ מהראשון שיש לי על קלטת חח. כן גם אני כמו כולם היו לי מלא פוסטרים על כל הקירות ואספתי מלא קלסרים עם תמונות שקניתי וכל העיתונים ההזויים בגרמנית
היו לי מלא מתכתבות מכל הארץ ועם אחת נשארתי בקשר עד לפני כמה שנים. חבל שבאותה תקופה עוד לא היה לנו את האינטרנט ויוטיוב אבל מזל שאז לפחות MTV היה ערוץ נורמלי וקיבלנו הכל מהם אפילו עוד יש לי מלא קלטות וידיאו עם הקלטות של תוכניות עליהם שחבל לי לזרוק חחח.

בלבלות12

New member
נשמע בדיוק כמו ההתחלה שלי

באק פור גוד היה הקליפ הראשון שלהם שראיתי ב-MTV ומשהו שם תפס אותי. מישהי בשכבה מעליי היתה מעריצה שרופה שלהם, אז ממנה שאבתי את הידע בהתחלה ואז הבאתי את ההערצה לכיתה ו"הדבקתי" עוד כמה בנות. כמובן שהתחלקנו בבנים באופן שוויוני (אני הייתי אז מעריצה של ג'יי. היה קשה מאוד להיות אז מעריצה של ג'יי). הקלסר שלי עדיין לא ממש מסודר (ראיתי אותו בשבוע שעבר), אבל כמובן מלא פוסטרים מעיתוני נוער וגם עיתונים בגרמנית-ממש הזוי! אין ספק שלפני 15 שנה להעריץ להקה מאנגליה היה הרבה יותר קשה. זוכרות את סופ"ש טייק ד'אט שעשו בMTV ועד היום אני לא מרשה לאבא שלי למחוק? מי ידע שיהיה לנו יוטיוב ולא נצטרך לשבת מול הטלוויזיה במשך שעות כדי לתפוס במקרה קליפ של How deep is your love. עכשיו אני מרגישה ממש זקנה...

איזה כיף נוסטלגיה ../images/Emo6.gif

אצלי הכל התחיל כשהייתי בת 15 אז יצא השיר could it be magic וישר קלטתי את מארק והקעקוע דולפין שלו (שאת זה ידעתי כמובן מאוחר יותר שהקעקוע הוא שלו) החיוך.... אך החיוך המושלם הזה עם הגומות האלו אני התאהבתי
. ואז התחיל הטירוף.... פוסטרים מקיר לקיר,מי ראה בכלל את הקיר
על הארון בחדר ועל הארון של הספריה ואיפה לא, כתבות מכל עיתון אפשרי,זוכרות את BRAVO? העיתון היה בגרמנית אבל התמונות והפוסטרים והמדבקות היו מדהימים!!! ואיך אפשר לשכוח קסטות,אוי מיי גד אני עתיקה
, והשירים שאף פעם לא הוציאו לרשימת ההשמעות זוכרות את השיר how could it be? ואת השיר all i want is you? והמכתבים.... רשות הדואר מודה מקרב לב על השנים 1993-1996..... כמובן שבתור ילדה גם הייתי בטוחה שאני אתחתן עם מארק בסוף מה שבפועל מן הסתם לא יצא, טוב נו הוא מעדיף ירקות במקום נשים אמיתיות,שויין נסלח לו
ואז הם התפרקו ואני בינתים גדלתי וההערצה לאט לאט דעכה לה אך היום ממרום שנותי אני מוצאת את עצמי מתרגשת שוב כמו אז בגיל 15 וזאת בעיקר כי אני הולכת להגשים את החלום שלי,לראות אותם LIVE בהולנד ביולי אני עדיין לא מאמינה שזה יקרה. אההה שכחתי אני שירי,בת 33 נשואה באושר ואמא ל-3 בנים
(אם יש למישהי כאן מתכון לבת אשמח לשמוע
)

"my turn!"

אני התחלתי את להעריץ אותם בזכות אחותי (כשהייתי בערך בת 7...), אז ככה שאתן לה לספר- היא עשתה את כל העבודה בשבילי
היא ישבה מול MTV כשהוידאו מוכן בהיכון להקלטה והיו לנו מדפים עמוסים בקלטות האלה.. הקירות שלנו היו פשוט מוסתרים מאחורי כל הפוסטרים וגזירי העיתון
אני חושבת שהאלבום הראשון שלנו היה EC (קסטה מסכנה שחרשנו לה את הצורה..).. לא עבר הרבה זמן וכבר ידעתי את כל המילים בע"פ
ובזכותם גם למדתי את האנגלית שלי (מהם ומצער גידול בנות
).. בכל מקרה אני רוצה לשתף ולספר קצת על ההערצה שלי
גם בתור ילדה הכי אהבתי את רובי ומארק, וברגע שההורמונים התחילו להשפיע התאהבתי עמוקות ברובי
(מארק הוא של שירי
) חחחח אני זוכרת שנעלבתי נורא כשבhttp://www.youtube.com/watch?v=hoX2ixNX6EY של "מלאכים" הוא התנשק עם מישהי אחרת
חחח אבל מתרגלים
אממ וזהו בעצם.. היינו צופות בקלטות של שירי כל ימי שישי בערב והיינו קונות את כל האלבומים של רובי וכך שמרנו על זה בלהבה נמוכה (יחסית).. אני זוכרת שבכל שנה באחד באפריל היו מנסים לעבוד עלינו שטייק דאת התאחדו...
(חחח אבל עכשיו הבדיחה עליהם
) וכך השגרה הזאת נמשכה עד שיום אחד נתקלנו בhttp://www.youtube.com/watch?v=hoX2ixNX6EY של מארקי והכי בספונטניות החלטנו לטוס ולראות הופעה שלו ומשם ההתמכרות רק מתעצמת הייתי אומרת

niliha1

New member
חחחחחחחח

זה כמו שברגע שגיליתי שדון חברה של גארי התנהגתי כאילו הוא בגד בי.. אכשרה נשבר לי הלב בגלל זה והייתי בדיכאון.. כאילו מה לעזעזל חשבתי לעצמי שיש לנו סיכוי?? חחחח ההורמונים של גיל 14 עשו את שלהם

nanny3

New member
גם אני רוצה !! גם אני רוצה !!

יפה שהזרמתן שרשור "איך התמכרתי" שרץ פה מלא.. חלק מהסיפורים אני כבר מכירה .. אבל אני רוצה לנסות לכתוב על איך אצלי זה התחיל כדי שאולי זה ישחזר אצלי פורגאטן ממוריז.. טוב אז כמו שאמרתי בעבר, התוודעתי ללהקה כשאחותי החליטה ללמד אותי אנגלית (הייתי בערך בת 3, ידעתי להגיד בובה, כדור, שוקו) והמשפט הראשון שאי פעם אמרתי באנגלית (חוץ מ: "טייק אה מלון אנד פוט איט און דה שלף..") היה can you find a little room inside for me eeeee ומאז הכל היסטוריה. (עכשיו כאילו סיימתי אבל, בואו נפתח את זה) טוב אז לא הייתי מיוחדת, גם אני אספתי עיתונים, קלטות וידאו וכל השנאניגנז.. פעם אחת הלכתי לחבר שכן וסיפרתי לאחותו שאני מעריצה שלהם היא אמרה: "אה באמת אז קבלי מה יש לי" והעבירה לי קלטת וידאו של דה פארטי טור בוומבלי 95'.. אמרתי לה: "תביאי נראה.." ומאז אין קלטת!! וחפשי אותי בסיבוב!! עד היום היא אצלי.. מה שאני עשיתי, זה לשים אותה אובר אנד אובר אנד אובר ולהעתיק את הריקודים.. הנאמבר שהכי אהבתי היה "גיב גוד פילינג" בו החלפתי את המיקרופון במטאטא (וגם קיוויתי להיות המטאטא עם איך שהם מתפנקים שם), הריקוד הכי קשה היה "קולד איט בי מג'יק" שם מצאתי את עצמי מתנשפת כמו ג'מוס (יש הרבה החלפות רגליים..) אה ואני גם זוכרת בקטע של האפצ'י - שהייתי ילדה קטנה מאוד, אבל ידעתי שמה שמארק עושה שם זה ביג נו נו, שהוא זוחל כמו נחש, ותמיד זה היה מביך אותי.. עוד מאז ידעתי שמה שאני רואה שם - אין בארץ (ואז התוודעתי להיי פייב והבנתי ש.. גם אם היה סיכוי קל, עכשיו זה אבוד). לא להאמין שעד לפני כמה שנים עוד החזקתי את הקלסר המפוצץ בידיי ואמרתי לעצמי: "דיי ליאור, למה את צריכה את זה?... לט איט גו" אנד איי דיד
כשהם התפרקו הייתי בת 8 (!!!) כך שאת השנים שלי השקעתי בהערצת להקה שבייסקלי לא הייתה קיימת.. אבל הכל חוזר חביבי, והולך להיות פה סגירת מעגל.. והם גדולים וטובים יותר. עם זאת הייתי מממתתההה שהם יעשו גרסה מחודשת ל"דו וואט יו לייק" בהופעה לייב ונראה אותם מסתבנים עם קאסטרד.. ממממ ... (וואו בעברית המשפט הזה ממש דוחה)

nanny3

New member
אוהו איזה סיפור! הרגשתי לרגע שאני

במכונת זמן לשנות ה-90 התמימות.. (בגדי עור, דיסקו, לא כולל שירות, המחסן של כאילו..) אהבתי את העלאת הזכרונות (והכתיבה ההומוריסטית-לייק) אבל פחות את הפאראגרף הראשון על זה שג'ייסון מזכיר את הסיפור של הברווזון המכוער.. לא יילך לך! מאז ומתמיד הוא היה סקסי-און-א-סטיק והייתי עושה לו ילדים עוד מהתקופה שהייתה לו שן קדמית כמו של ג'קי מהאח. ניתן לשער מדוע התקשית להבחין בפוטנציאל משום שהיה דחוס בתוך בגדי עור ושרשראות והיה נראה כמו עמוס, מכונאי הרכב שלי, ולא כמו השוגר דאדי שהוא היום.. בכל מקרה, אם כבר יש לך קראש עליו תרגישי חופשי לשתף ו... נו, את כבר מנחשת מי אני ? *רמז רמז*

niliha1

New member
ליאור???

תראי, באמת שהייתי כנה. הוא נורא הפחד אותי. נשבעת לך. היו לו חיוכים שהפחידו אותי (ומה ילדה בת 14 מבינה בסקס מה?) היוום ברור לי שהחיוכים שלו היו רוויים באמירות של "באמא'שלך כדאי לך לבוא לעשות איתי פוקי פוקי". את רואה? אני אפילו לא זוכרת שהייתה לו שן כמו של מז'יק מרוב שהדחקתי אותו חח. אבל היום.... הוא עושה לי את זה ביג טייםץ כי אם לבעלי אמרתי שאחרי 2 הילדים שכבר יש לנו אני סוגרת את הבאסטה ולג'יי אני צועקת בקול רם שיעשה לי שבט - זה אומר משהו, לא?

nanny3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיקוליתת

ופחות כמה "ח" תים על זה שחשפת את זהותי! אבל עכשיו כולנו פה ומזה כיף פההה

orlyshka1

New member
אמרתי לך!

ואני עם נילי בעניין ההתפתחות של ג'יי. פעם לא הבנתי מה הוא עושה עם חבורת המושלמים. היום אני מריירת עליו כמו ממטרה....

nanny3

New member
דורשת הסבר..

הרי אם חושבים על זה, בלי עין הרע עם הגנים האנגלים (וכמו שאמרתי, בגלל הקור, הם נשארים מוקפאים כמו ביציות..) אף אחד מהבנים לא עבר שינוי דרסטי מאז ועד היום למעט קיצוצי/הארכת שיער, החלפת בנות זוג, התמכרויות שונות.. מה היה רע בג'יי אז ?

הייתה לו כרבולת על הראש!!!!!!!!!

והוא עשה את לולו כבר שני מינוסים בחיי!! איך את יכולה לומר שהדבר הזה סקסי ?!

nanny3

New member
כמעט דפקתי ת'מצח במסך - פסגת הסקסיות !!

.. תראי איזה מבט של מניאק!! הוא אומר: "אני יודע שאני שווה ואני יודע שאת רוצה אותי ואני יודע שלא יהיה לך אומץ ואת יודעת שאני אגרום לך להתחנן" כרבולת זה כה גררררררררררר

niliha1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יש לי לב חלש. אני מבקשת....

למעלה