אוי ואבוי.

אוי ואבוי.

אני כל פעם מחדש מוצאת את עצמי מאוכזבת. לבחור\ה שכתב את ההודעה על הצבא.. אתה צריך להתבייש לעצמך. פשוט להתבייש. תגיד לי, מה אתה חושב לעצמך? שישראל תחזיק את עצמה ע"י כוח עליון? בטח שמביאים לך נשק בטירונות בטח שמחנכים אותך להיות חייל אבל זה כי אין ברירה. מה אתה חושב שהמדינה הזאת נהנית לקחת חיילים ולהפוך אותם לגברים בפרק זמן כל כך קצר? אני פשוט מזועזעת מהגועל נפש הזה. במקום לנסות להבין שהמדינה שלך נמצאת במצוקה אתה בוחר להסתכל על כל העניין מזווית של ילד בן 4. מביאים לי נשק, אוי אוי אוי. תאמין או לא.. גם אני פחדתי מנשק וכל החרא הזה. פחדתי מאקדח פיקות אפילו. אבל מתגברים על זה, כי מבינים שיש דברים מעבר לפחד שלך. אני חושבת שצהל עושה המון טעויות.. בין היתר גם עם החיילים שלו.. אבל אין מה לעשות.. אין בעיה שתנסה לשנות את המציאות הקיימת.. אבל לבוא ולהגיד אנשים לא להתגייס? בושה וחרפה. תהיה בן אדם. תנסה לשנות את המציאות מתוך הצבא, כי זה אפשרי. אני מדברת מניסיון. אני מבחינתי הולכת עכשיו להפוך כמה וכמה כללים. וכפי שזה נראה אני מצליחה. לא חוכמה לא להתגייס ולהגיד שצריך לשנות. אני פשוט מאוכזבת מההודעה. מאוכזבת. בקשר למה שאמרתם שזה דופק תחיים- כן זה נמכון המון מקומות עבודה לא מוכנים לקבל לתוכו אנשים שלא עשו צבא. אבל זה לא העניין. יש גם המון אנשים שהסתדרו יופי יופי בלי הצבא. אבל אני חושבת שכל אדם צריך לתרום למדינה שלו עד כמה שהוא יכול.

TairAtias

New member
בילדי יום ראשון

הוא מספר על "השיטה" של צהל אין לי כוח להגיד מהי

את יודעת מה גיליתי בצבא?

שאנשים שמעו שאני אוהבת את אביב גפן הם היו מזועזעים הם לא הבינו אייך אני משרתת בצבא ולמה את קולטת מה קורה? לקהל של אביב יש פוזה של משתמטים וזה כל כך לא נכון וזה כל כך לא בסדר לתת להודעות כמו של ההוא לגיטימציה. מאוכזבת מאוד

PorcupineMan

New member
מתי יוצאת לקצונה? ../images/Emo13.gif

העריפו עלייך מחמאות בקורס שלך...

חמדונה

New member
אני עוד לא בצבא

אפילו לא בי"ב ואני כבר מקבלת את הדברים האלה כל הזמן... "איך את רוצה לשרת אם את שומעת את הקרפדה ההיא" ולא משנה בכלל שאני כבר ממש בקושי שומעת אותו, והייתי רק ב2 הופעות בחצי שנה האחרונה, וכל מה שאני חושבת על הדיסק החדש שלו... לא צריך לתת להודעה ההיא לגיטימציה היא גם לא חוקית.

קשיים בצבא כל אחד אחרת ../images/Emo36.gif

דניאלה אנחנו אנשים לא מכונות למישהו אחד יכול להיות יותר קל להסתגל לחיים בצבא מישהו אחר יתמוטט מהלחץ, מי שבריא וחזר שישרת מי שלא , לא זה נכון שיש צורך עליון בצבא וזה ממש לצערנו הלוואי שלא היה צריך אבל לדעתי הוא צריך להיות מורכב הצבא , ממי שבאמת מסוגל לכך,

ישראל זה מאוד מעניין

שאיך שככל שהשנים עוברות יותר ויותר אנשים לא "מתאימים" לצהל אתה יודע? בתיכון כולם חשבו שאני מטורפת שאני פסיכופטית שלובשת שחורים ושאני לא אשרת בצבא כי אני אוהבת את אביב ואז אתה יודע מה קרה? כל ה"פסיכולוגים" מהתיכון שלי הלכו לקבן ואמרו שיש להם בעיות נפשיות ושהם רוצים פטור תסכים איתי שהם לא אנשים שבאמת יש להם חיים קשים אלא אנשים שחיפשו פתרון לבעיה שנקראת צה"ל. אני חושבת שבאמת יש אנשים שלא מתאימים לצבא אנשים עם בעיות נפשיות אמיתיות (!), אנשים ממשפחות מצוקה [וגם כאן תתפלא לדעת כמה אנשים לא ויתרו לעצמם ונלחמו] אבל זה לא יאמן שהיום פתאום אלפים לא מסוגלים לשרת בצהל תסכים איתי ש90 אחוז מהמקרים זה פשוט להתחמק משירות

כן זה "מעניין" שדווקא את

שהייתה לך תדמית של בלאקרית וכל מה שכרוך בזה הורדת את כל הצבע השחור והפכת "לנורמלית"

מממממ

לא הורדתי את השחור ולא נהייתי נורמאלית :] פשוט בתיכון היה נורא קל להם להגיד שאני מטורפת אבל כשהם היו צריכים לתת קצת מעצמם למדינה הם פתאום נהיו מטורפים ואני אני הלכתי למקום שאני מניאקית אם חצי מהם היו מחזיקים מעמד שם

אני גימגמתי ששאלו אותי,,

רוצה להתגייס או לא? פעם אמרתי כן אני יכול פעם אמרתי לא אני חלש מדיי ,,,, וזו הייתה האמת בסוף בגלל שאני בן יחיד והתחילו אצלי בעיות בבית ובנפש נתנו לי פטור והיה לי קשה עם זה היום כבר אני לא ממש חושב על זה אבל זה חשוב לעשות צבא כמו שאמרתי אם אתה רוצה להיכנס למקומות מכובדים אחרי הצבא

דניאלה לכי תדוגי תוקים

אני השחורה בלה בלה בלההההההה התגייסתי מה הקשר מחט לתחת אחרי הכל בצבא כולם לובשים אותם מדים

plane crazy

New member
ככה זה באמת..

אנשים נהיו מפונקים.. גם אני ככה תמיד חפשתי את הפטורים.. מודה! אבל גם עם לינת בית אני מרגיש ממש חנוק.. הצבא הזה סיבך אותי לגמריי..

לגבי עבודה צבא ופרוטקציה

על פי ניסיון חיים אישי שלי ל95 אחוז ממקומות העבודה הטובים , הנורמלים דורשים קורות חיים וצבא זה חלק חשוב בכך, בגלל זה הרבה פעמים הרגשתי שקשה לי להציג את עצי ולהיכנס למקומות עבודה שונים כי לא היה לי מה לכתוב בסעיף של הצבא, כי לא הייתי בו , אבל ראיתי אנשים שיש להם משרות טובות במקומות שונים והם לא היו בצבא אבל יש להם פרוטקציות שונות אצל חברים שלהם וכאלה ועינייני מקובלות חברתית בלי שעשו צבא אז כן אז זה תלוי אם אתה ממשיך להיות פופלרי חברתית לא צריך לעשות צבא, תהיה לך עבודה ברמה,,, ואם לא אכלת אותה תהיה לך עבודה מסריחה מסקנות אישיות שלי

עזוב שניה עבודה וחיים אזרחיים

מה לגבי לתת חלק מהחיים שלך לטובת המדינה שלך? מה לגבי להחזיר מה שאלפי אנשים מתו עבורו?

למעלה