אוי ואבוי.

plane crazy

New member
באמת שווה לנסות

אני מאוד נהנה במקום עבודה שלי זה צחוקים וגלגל"צ ולפעמים אביב גפן(!) ברקע ועובדים באווירה כיפית לגמריי.. אבל לקום ב 5 וחצי בבוקר.. לסיים עבודה ב 17:15 ולהגיע לבית ב 18:20 ככה שאתה אולי 3 שעות בבית ואז הולך לישון ומפקד עבודה אטום וגמור שהצבא רק עשה לו חתיכת בור במוח אומר לך בהתראה של 5 דקות שיש לך תורנות ניקיון כל השבוע כל זה עושה את הצבא מעייף ומתיש וגומר.. אני חושב שאני אצא משם.. החופש קורא לי!!!!

yellow cheese

New member
אוקיי.

אני קמה ב5 וחצי כבר שנה ואחת עשרה. גרה בב"ש ומשרתת בת"א. יוצאת מהבית ב6 ורבע. מגיעה לבסיס ב9. יוצאת מהבסיס ב4. מגיעה הביתה ב19. כן, גם אני לא מלקקת דבש. אבל מה לעשות. צ-ב-א!!!!!!!! תפנימו. זה לא טוזיג, זה צה"ל!

InfectedM

New member
תגובה

הוא לא מסתכל על כל העניין מזווית של ילד בן 4. כשנותנים לך נשק ואומרים לך "דמייני מוחמד ותירי בו" זה קשה. זה גם קשה במיוחד לאדם שבין החברים הטובים שלו יש גם ערבים (כמו זה שכתב את ההודעה). זה לא מוסרי בעליל שמפקד יגיד לך דבר כזה. מה השטויות האלה? לטווח טוב במיוחד ע"י זה שאני מדמיין ערבי? זו גזענות אדירה, ממש פאשיזם! זה הכוח שניתן בידי כל בחור ובחורה בני 18 ויומיים, שהולכים להיות איזה מ"כ מושתן שחושב שיש לו זכות להתעלל בחיילים שלו. כל התלונות של הבחור שכתב את ההודעה הן על החומר האנושי בצה"ל. נותנים לכל טמבל להיות קצין ומפקד. יש אטימות אדירה במערכת והרבה כסת"חים וטמטום. לא סתם חיילים מתאבדים ולא סתם חיילים נשארים מצולקים נפשית בעקבות השירות הצבאי שלי. אני אישית אלך לשרת בצבא למרות הבעיות המצפוניות שיש לי עם הצבא והפעולות שלו, אבל אני חושב שצריך לתת לאנשים לבחור את המסגרת שבה הם רוצים לתרום, או לחילופין לבטל את גיוס החובה ולגרום לגיוס איכותי ע"י מתן הטבות ועידוד אנשים להגיע לצבא מרצונם. אף אחד לא רוצה להגיע למקום שבו לא סופרים אותו ולא מתייחסים אליו בכבוד מינימלי. התגובה שלי יצאה מפוזרת כי כתבת כל מיני דברים שונים אבל אני חושב שרוח הדברים ברורה.

sss58

New member
אתה בבועה !

טוב אז ככה אני לא כותב בפורום באופן קבוע אבל אני נכנס מדי פעם לקרוא מה שאנשים כותבים להתעדכן וכו' אני צריך לספר לכם שפעם האחרונה שנכנסתי וראיתי את הדיון על הצבא ממש לא האמנתי קודם כל אני ממש ממש אוהב את אביב גפן ויעיד כל מי שמכיר אותי אבל אני לא ממש חושב שזה שאני אוהב אותו צריך להשפיע לי על האידאולוגיה שלי אולי זה מטומטם אבל גם שאני הולך להופעות שלו אני פשוט לא מקשיב למה שהוא אומר על כל דבר שנוגע לשלום ורעיונות שלו אני חושב שהוא האומן הכי טוב בארץ ואני בוכה משירים שלו אבל זה ממש לא קשור למה שאני מאמין בו כאילו אני לא בא אליכם מתוך טון של כעס אלא של הבנה זה ברור שיש לאנשים חברים ערבים , גם לי יש . וברור שזה קשה שלוקחים ילדים ובתוך כמה חודשים הופכים אותם לגברים נותנים להם נשק ושפוט הופכי להם תחיים אבל תקשיבו. אתם פשוט לא מבינים , אתם בבועה כלשהיא שאתם חיביים להתוערר ממנה בתוך עולה ורוד כזה שכולו שלום ואהבה. אתם לא מבינים שלא רוצים אותכם חיים.אני רוצה לראות מה תגידו ביום שאמא שלכם תתפוץ באוטובוס אה? אתם לא מבינים שכמה קילומטרים מפה יש בנאדם שאומר שאין לכם זכות קיום ושהוא ירצח אותכם חח אתם חושבים שבגלל שאתם יפי נפש זה יעזור לכם אתם חושבים שלצעוק רוצים שינוי זה יעזור אז וואלה נוריד תנשק ניצא מעזה ניתן את כל ההתנחליות אבל זה לא ממש עזר כי לא ישנה כלום הם רוצים להיות פה במקומנו הם רוצים שנמות! ותבינו את זה כבר מספיק להיות יפי נפש מספיק . מספיק לחשוב על האמא הערבייה שהרסו לה תבית. תתחילו לחשוב על הילד שמתה לו כל המשפחה בפיגוע תתחילו לחשוב על מי שנלחם למענכם . שמקריב את עצמו פשוט מקריב את עצמו בשביל שתוכלו להיכנס לפורום בבית היפה שלכם ולהתלונן ולהתלונן ולהתלונןןןן לא לשרת בצבא ?? מי אתה חושב שאתה אנשים מתו בשבילך אך ורק בשבילך אתם פשוט מגעילים אותי

InfectedM

New member
כל קשר בין ההודעה שלך לשלי מקרי

בהחלט. לפני שאתה מגיב אל הודעות, אתה קורא אותן? לא אמרתי שאנחנו לא בסכנה קיומית ולא אמרתי שאנחנו לא צריכים את הצבא או צריכים להתגייס. דיברתי על מפקדים וקצינים בצה"ל, ואמרתי שאני חושב שצריך לשנות את שיטת הגיוס. מה אתה מזיין בשכל?

למעלה