אוי ואבוי.

השאלה גם מה אתה עושה בצבא

לא כך? להיות פקידה זוטרה או אפסנאי בחור מסריח לא נחשב למי יודע מה תרומה למדינה ולאלו שנפלו בשבילך לא כך?< כמו שאמרתי הלוואי שנלא נצטרך יותר סיפורי גבורה ויגמרו כבר המלחמות לצערנו הערבים לא נותנים לנו מנוח ויש צורך בלהמשיך להילחם אם הייתי יכול לבחור בשביל כולם הייתי אומר: מי שהלך על קידוש המולדת והעם כבודו גדול מאוד אבל אם אפשר להפיסק את המוות המיותר במות גבורה אז בבקשה מכם כל בני האדם ימנעו מעוד מלחמות מיותרות

גם פקידים ופקידות ואפסנאים צריך

וגם מפעיל ממטרות וכל שאר התפקידים שנחשבים לפחותים אני באופן אישי הייתי מתאבדת עם תפקיד פקידותי כי אני סוג של היפר.. אבל גם אנשים כאלה צריך אתה חושב שהצבא יכול לתפקד בלעדיהם?

לא, אבל חיים פעם אחת

להיות מפעיל ממטרות 3 שנים זה מסריח ביזבוז זמן עדיף ללמוד לעשות מדיטציה בהודו במקום ועכשיו ברצינות: כמו שאמרתי, צבא זה חשוב לנו כי איין לנו ברירה כל החיילים חשובים אבל לדעתי אני הייתי מרגיש לא טוב אם הייתי סופר ג'ובניק וזה מה שהיה קורה לו הייתי מתגייס , הייתי מבטח מתבאס אז עדיף שלא התגייסתי בעצם כי זה בטח מה שהיו מציעים לי אממממ עדיף שלא היה צריך חיילים בכלל , שלא היו אנשים בעולם כמו נסראלה, היטלר סאדם חוסיין ודודו מפרפר נחמד
ואז כולנו ישר היינו יכולים ללכת ללמוד משהו נחמד באוניברסיטה בגיל 18

plane crazy

New member
סליחה? אתה טועה לגמרי ישראל.

דוד מפרפר נחמד הוא בן אדם דגול.

yellow cheese

New member
תקרא את ההודעה שלי ואולי תבין קצת

יותר. אם לא היו אפסנאים/ מש"קי נשק קל- מי היה מנפק ציוד ונשק בזמן מלחמה? בזמן שמירות בסיסיות? מי היה נותן את כל הלוגיסטיקה הנדרשת בשביל לצאת לשטח ולהלחם? אמא שלי?! טוב. בזמן המלחמה האחרונה עשיתי שבתות, עבדתי ימים כלילות רק כדי להיות שם בשביל האנשים שיצאו לשטח מהבסיס שלי ועשו המון. הזלזול שלך בעוד שבכלל לא שירתת בצבא מרגיז אותי וגורם לי לרצות לומר מילים קשות. אבל בגלל שאני מכבדת אותך אני אשתוק. יום טוב.

תקראי שוב:

שכתבתי ברצינות: כל החיילים חשובים באותה מידה זוהי שורת הכותרת בקשר לדבר הזה רק שלעשות תפקיד שלא ממש משרת את היחידות הקרביות לבחור זה יכול לבאס את התחת

נתוש ז

New member
הצבא שלנו חייב ללמוד, והרבה.

ואין לי כוח להרחיב בנושא. הנושא הזה מעצבן אותי. ואני לא מדבר על טעויות של מפקדים בשטח. זה קורה. אני מדבר על יחס לאנשים (בין אם כמספר ובין אם ככלב בטירונות) , על קיטלוג אנשים (על פי פרופיל וזהו) וכו'. ולדעתי כבר מאוחר מדי לתקן את זה, בדיוק כמו שמאוחר לתקן את החינוך (באיזה עוד מדינה יש ערסים כאלה?!) את תרבות הנהיגה, את השחיתות בכנסת וכו'. הכי קל לשבת בצד ולא לעשות כלום
ובקשר לכל המגילה שלך-תרומה של שנתיים בשנת שירות תועיל למדינה (או לחלק מאזרחיה לפחות) פי כמה וכמה על תרומה לצבא.שנת שירות שבאה כדי לשרת באמת ולא כדי לצאת מידי חובה-היא תורמת לא פחות מצבא.

TheBlackPearl

New member
מסכים איתך

מה לעשות שהמדינה הזאת נהפכה למדינה של אגואיסטים מסריחים. כל אחד חושב רק על התחת השמן שלו. ות'אמת זה לא מפתיע אותי שהפורם הזה מלא סמרטוטים כמו כל המטאליסטים. אין לי מושג למה אבל כל מי שמתחבר למוסיקה הזאת(רוק לסוגיו) נעשה יותר ויותר סמרטוט. אל תשכחו שלכל כלל יש יוצא מן הכלל. לא כולם ככה יש גם אנשים שכן מתגייסים ואכפתים(אני שירתתי 3 שנים בצבא ואני שומע את כל סוגי הרוק כולל מטאל).

תמרוש5

New member
את צודקת לגמרי!

זה נכון שיש כמה פאקים בצבא,אבל לא להתגייס זה ממש לא הפתרון לזה. אם כולם לא ייתגיסו אז לא יהיה צבא,ולא תהיה מדינה.. וכן,יש כמה דברים שם שאני אל מסכימה איתם.. אבל אין ברירה.

ליאורנר

New member
דעה שלי לגבי הצבא....

אני חייל כבר שנתיים ו 4...... ובמשפט אחד, אני מתבייש לשרת בצבא הזה ולהיות חלק ממנו..... אני כבר תקופה ארוכה בצבא והכרתי ומכיר הרבה מאוד אנשים שסיימו את השירות שלהם, שיצאו על 21, שעדיין משרתים.... אני מכיר הרבה אנשים שהבעיות הנפשיות שלי כל כך מתגמדות לבעיות שלהם בחיים והצבא במקום לעזור להם רק מקשה עליהם בכל צורה שהוא רק יכול.... מכיר חיילים בודדים נשואים עם ילד שבקושי יש להם מה לאכול בבית ודופקים להם ריתוקים על איחור של 5 דקות למסדר בוקר, חיילים שרוצים לתרום לצבא והצבא פשוט לא מביא להם, בסוף הברירה היחידה שלהם זה לצאת על 21 או כל הסעיפים שמוציאים מהצבא....[ולא מדובר רק על הבסיס הספציפי שלי אלא על הרבה בסיסים שאני מכיר וחברים מספרים לי].. קיצר הצבא אולי מביא לך טיפה דברים טובים כמו אחריות ואולי בגרות אבל זה מסגרת כל כך אטומה שאם הייתי יודע את זה לפני ואם לא היה לי אבא סגן אלוף שמשכנע אותי להשאר ועוזר לי לשרוד הייתי כבר מזמן יוצא..... צבא ללא חוסר היגיון, צבא אטום, צבא שהורס לאנשים את החיים, צבא שרק מקשה על החיילים ורק עושה דווקא כל הזמן.... הייתי מעדיף לעשות שירות לאומי וגם לתרום יותר לצבא וגם להזיק לעצמי פחות קיצר איך אביב אומר 'צבא ההגנה למות'

plane crazy

New member
צודק!!

אומנם אני בצבא כמעט חצי שנה אבל אני מנסה להסביר להם שאני חייב קצת חופש מכל הצבא זה מגיע לרגעים קיצוניים שלא ידעתי שאני מסוגל להגיע אליהם אבל הצבא כהרגלו מתעלם.. ובנאדם.. אבא שלך סגן אלוף! אתה בטח טחון..:)

ליאורנר

New member
אאאאמממממממ......

אבא שלי כרגע לא סגן אלוף, הוא סיים את תפקידו בערך במלחמת המפרץ.... אבל יש לו פנסיה לא רעה מהצבא.... טחון אני לא אבל יש כסף.... והצבא חרא.... אבל לא נורא יהיה טוב, זאת רק תקופה

shmuelr

New member
מה לא טחון? הבנאדם קנה לי ליומולדת

15 נבל. נבל!!! הלוואי.

צבא...

זה לא נורא כמו שזה נראה מבחוץ...ואני כותב עכשיו מהמוצב(דור 3 אורנג כפרעליהם) פתור מנשק אפשר להשיג די בקלות אחרי הטירונות,באמת שבתכלס צבא זה כיף ,אולי בגלל שאני עושה משהוא שאני אוהב,ואולי כי התרגלתי,תכלס גם אני לא היה בזין שלי להתגייס ,אבל עכשיו,כשאני כבר בפנים לא רק שזה לא כזה נורא ,זה אפילו סבבה,שווה לנסות!

למעלה