אוך תתעוררו ..יבש כאן

moran14h

New member
אוך תתעוררו ..יבש כאן

טוב שאלון קטן וחדש..כולם לענות 1.מתי לראשונה ראית את אורלנדו? 2.מה לדעתך התספורת שהכי מתאימה לאורלי (רצוי לצרף תמונה)? 3.איזה שיר הכי מזכיר לך את אורלנדו? 4.איזה סרט של אורלי את הכי אוהבת ? 5.דרגי את המשחק של אורלי מ1 עד 100.. 6.עם איזה שחקנית הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו? (לא כולל שחקניות שהוא כבר שיחק איתם) 7.עם איזה שחקן הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו.(לא כולל שחקנים שהוא כבר ישחק איתם) 8.מה התסרופת שהכי לא מתאימה לאורלי? (הייתי אומרת לצרף תמונה אבל זה יהווה בעיה קטנה..) 9.תכונה טובה שאת אוהבת אצל אורלי? 10.תכונה רעה שאת לא אוהבת את אצל אורלי?

מרי בל

New member
בדיוק מה שאני חשבתי

הפורום באמת התייבש מעט אז בואו נחייה אותו: 1. סרט שר הטבעות 2. התיספורת שהכי התאימה לו זו שהייתה בשודדי הקאריביים 3. דמיונית - מורן גמליאל 4. שודדי הקאריביים 5. 90 6. איתי (שחקנית לעתיד) 7. אשטון קוצ'ר 8. התיספורת שהייתה לו כשהוא היה צריך לשים את הפיאה של לגולס זאת שנראית כמו כרבולת 9. אני אוהבת אותו נקודה כל האופי שלו הוא תכונה אחת טובה 10. התהילה עלתה לו טיפה לראש

moran14h

New member
רגע ,גם אני יענה..

1.מתי לראשונה ראית את אורלנדו?שר הטבעות 2.מה לדעתך התספורת שהכי מתאימה לאורלי (רצוי לצרף תמונה)?מוהיקן-זאת כשהוא נראה כמו תרנגולת(כמו שהדר כבר אמרה) הכי יפה לו 3.איזה שיר הכי מזכיר לך את אורלנדו? ת'אמת שאורלנדו הוא לא האחד שאני הכי אוהבת..אז אממ אמריקן פיסכו של טרבל צ'רג'ר...לא להבין לא נכון..זה לא שאני חושבת שאורלנדו משוגע או משהו..סתם שיר שמזכיר לי אותן.. 4.איזה סרט של אורלי את הכי אוהבת ?שודדי הקריבאים .דרגי את המשחק של אורלי מ1 עד 100..אמממ אל תכעסו רו משהו אבל 65 כאילו הוא משחק בסדר אבל לא מספיק טוב..אבל יש לו קול יפה..
6.עם איזה שחקנית הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו? ריס ווית'רספון או ג'סיקה אלבה. 7.עם איזה שחקן הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו.(לא כולל שחקנים שהוא כבר ישחק איתם) אממ ליאונרדו דיקפריו 8.מה התסרופת שהכי לא מתאימה לאורלי? (הייתי אומרת לצרף תמונה אבל זה יהווה בעיה קטנה..) אמממ גלח.. 9.תכונה טובה שאת אוהבת אצל אורלי? הוא מריח טוב..(פחח לא מניסיון או משהו..פשוט כולם אומרים..אז אני מאמינה..) 10.תכונה רעה שאת לא אוהבת את אצל אורלי? הוא מתחסד מידי...וגם חרמן וגם הוא הפך לשחקן כדי להשיג בחורות.... סתקלו איזה חמודון הוא היה עם מוהיקן..הכי מתאים לו..

מרי בל

New member
תגובה

מצחיק שהתיספורת שאני אמרתי שהכי מכוערת לו את אמרת שהיא הכי יפה לו:} אמממ בקשר לזה שהוא הצטרף למקצוע בגלל הבחורות זה לא נכון הוא אמר שהוא רצה להיות שחקן כשהוא הבין שיש דבר כזה שחקני קולנוע והוא הבין שהוא יכול להיות סופרמן ודברים כאלה... אבל גם אם בגלל הבחורות זה רק מראה שהוא סטרייט וחוצמזה הוא גבר סו.... נסלח לו :} וד"א קיירה נייטלי הזונע (לדעתי...) שלא מחליפה מכנסיים בין פרימיירה לפרימיירה (ובדקתי את זה) אמרה שבזמן הצילומים ג'וני דפ ואורלנדו בלום (המושלמים) הסריחו והזיעו נורא *_*

g a g a

New member
LOL ../images/Emo6.gif

קיירה בסדר גמור! בראיון של E! הדבר הראשון שהיא אמרה: I would like to apologize to all the girls in the world for kissing Orlando Bloom היא ממש מתוקה
את קייט בוסוורת' צריך להשמיד באופן מיידי
ובקשר לזה שהם הזיעו: דההההההההההההה. הם היו "קצת" פעילים על הסט, לא?

חחחח בטח שהם היו פעילים!!!

קרב חרבות מדהייייייייים!!!!
ודרך אגב... קיירהיצאה פוסטמה קצת... חחח ביקשה סליחה שהיא נישקה אותו.. יאללה שתשים זיייין היא מרוויחה כסף על זה(למרות שהייתי עושה את זה גם בחינם)!!!! ולמה להשמיד את קייט?!?!? דיי עם זה!!! דיי להתנהג כמו חבורת פאקצות!

מרי בל

New member
בע -_-

קיירה זונה כי חקרתי עליה והתוצאות לא היו מרנינות *מקבלת פלאשבקים* *_* ובגלל זה היא זונה ולא כי היא נישקה את אורלנדו (אני לא מהאלה שמקנאות) ואני לא זאתי שאמרה שהם לא צכים להזיע אור סומט'ינג אני רק צוטטתי מה שקיירה אמרה so back off יש לי אולי שריטונת אבל אני לא פקצה

פרפר15

New member
את מזה צודקת אני

אני מתה על המוהיקן שלו 1.מתי לראשונה ראית את אורלנדו? שר הטבעות
2.מה לדעתך התספורת שהכי מתאימה לאורלי (רצוי לצרף תמונה)?מוהיקן ותלתלים שמתי שתי התמונות שאני הכי אוהבת שלו
3.איזה שיר הכי מזכיר לך את אורלנדו? מקיץ אל חלום
4.איזה סרט של אורלי את הכי אוהבת ?שר הטבעות
5.דרגי את המשחק של אורלי מ1 עד 100.. 90
6.עם איזה שחקנית הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו? (לא כולל שחקניות שהוא כבר שיחק איתם) קירסטן דנסט
7.עם איזה שחקן הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו.(לא כולל שחקנים שהוא כבר ישחק איתם) אשטון קוצ'ר
8.מה התסרופת שהכי לא מתאימה לאורלי? (הייתי אומרת לצרף תמונה אבל זה יהווה בעיה קטנה..) קרחת
9.תכונה טובה שאת אוהבת אצל אורלי? החיוך שלו
10.תכונה רעה שאת לא אוהבת את אצל אורלי? שיש לו זקן\שפם

Galadriel 3000

New member
גמני!

אבל זה לא נותן למורן רשות להגיד שהיא אוהבת את הקול שלו אחרי שהיא אמרה בפירוש שהיא לא... שתחליט!

moran14h

New member
חח אם הקול שלו אף פעם לא הייתה לי

בעיה ..זה המבטא..אני לא מתה על בריטים אבל אורלי בסדר גמור..טוב כמעט ודווקא אני מתחילה לאהוב את המבטא שלו..זה נחמד בדרך מעצבנת שכזאת.. (אני מזה שרוטה עכשיו אז אל תתיחסו..)

למעלה