אוך תתעוררו ..יבש כאן

LaLyBeLL

New member
חזרתי לארץ! והנה...

1.מתי לראשונה ראית את אורלנדו? - אחוות הטבעת 2.מה לדעתך התספורת שהכי מתאימה לאורלי (רצוי לצרף תמונה)? - הגלח מבלאק הוק דאון 3.איזה שיר הכי מזכיר לך את אורלנדו? - אה... ?! חח 4.איזה סרט של אורלי את הכי אוהבת? - בינתיים שני הצריחים, סביר להניח שעד שייצא שיבת המלך
5.דרגי את המשחק של אורלי מ1 עד 100.. - 70 6.עם איזה שחקנית הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו? (לא כולל שחקניות שהוא כבר שיחק איתם) - ממש לא משנה לי 7.עם איזה שחקן הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו.(לא כולל שחקנים שהוא כבר ישחק איתם) - גם פה לא משנה לי, למרות שיהיה מגניב לראות אותו עם מישהו כמו שון קונרי 8.מה התסרופת שהכי לא מתאימה לאורלי? (הייתי אומרת לצרף תמונה אבל זה יהווה בעיה קטנה..) - המוהיקן.. למרות שזה גם היה נחמד, יוצא דופן! 9.תכונה טובה שאת אוהבת אצל אורלי? - מאיפה אני צריכה לדעת? לא מכירה אותו.. חח.. הוא נראה טוב! 10.תכונה רעה שאת לא אוהבת את אצל אורלי? - SAME AS ABOVE

moran14h

New member
|הדגש|ברוכה הבאה|סדגש|!!../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif

אוך אני כנראה הייתי צריכה לכתוב ב9-10 דבר שאת אוהבת/לא אוהבת אצל אורלי..כמעט כולם הגיבו משהו בסגנון..אני לא מכירה אותו..אני צריכה ללמוד!!!(אוך איך חסר לי האייקון של הסמיילי שדופק ת'ראש מגופ..)*מכוון לכולם* טוב בכל אופן ..ברוכה הבאה

little bry

New member
אני ניי נייייי

1.מתי לראשונה ראית את אורלנדו? בשר הטבעות הראשוןןן 2.מה לדעתך התספורת שהכי מתאימה לאורלי (רצוי לצרף תמונה)? אאמממ... מה שהיה לו בשודדי הקאריבים 3.איזה שיר הכי מזכיר לך את אורלנדו? צריכה לחשוב
4.איזה סרט של אורלי את הכי אוהבת ? שודדי הקאריבים
5.דרגי את המשחק של אורלי מ1 עד 100..: 85 אבל הוא עוד ישתפר...
6.עם איזה שחקנית הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו? (לא כולל שחקניות שהוא כבר שיחק איתם): אולי ג'ניפר אניסטון?
או אנג'לינה ג'ולי 7.עם איזה שחקן הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו.(לא כולל שחקנים שהוא כבר ישחק איתם): טום הנקס 8.מה התסרופת שהכי לא מתאימה לאורלי? (הייתי אומרת לצרף תמונה אבל זה יהווה בעיה קטנה..) קרחתת בעעעעעעעעעע 9.תכונה טובה שאת אוהבת אצל אורלי? לא ידעת
10.תכונה רעה שאת לא אוהבת את אצל אורלי? לא ידעתת

LaLyBeLL

New member
תודה בננות ../images/Emo8.gif

אני אקבל בקרוב תמונות מהתערוכה, כאילו, לא מבפנים כי אסור היה לצלם בפנים, אבל מהחנות וכל מיני שטויות, הייתי חייבת לצלם חח אז אם הן יהיו יפות אני אסרוק בשבילכן

תשובה לשאלון

1. לפני שנתיים כשראיתי את שר הטבעותהראשון 2. השיער הבלונדיני של לגולס 3. לא יודע. 4. את שר הטבעות 2 אבל אני בטוח שאני יאוהב יותר את 3 5. 90 6. לא יודע 7. סמואל לי ג'קסון 8. רסטות 9. עצילות 10. קצת שוויצר נ.ב. ממש לא יפה שהשאלון מנוסך רק כנקבה.

moran14h

New member
מה אתה בן?

סליחה לא ידעתי.. אני מצטערת...
בפעם הבאה אני ינסח את זה בשתי הלשונות..

tiptip4u

New member
*עונה*

1.מתי לראשונה ראית את אורלנדו? שר הטבעות. 2.מה לדעתך התספורת שהכי מתאימה לאורלי (רצוי לצרף תמונה)? בלונדיני ארוך וחלק (כמוני בגיל חמש) |אנילא מוצאת את התקייהשל התמונות| 3.איזה שיר הכי מזכיר לך את אורלנדו?
4.איזה סרט של אורלי את הכי אוהבת ? שר הטבעות. 5.דרגי את המשחק של אורלי מ1 עד 100.. 80- הוא יכול ליותר, ובטח יהיה יותר עוד כמה סרטים. 6.עם איזה שחקנית הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו? (לא כולל שחקניות שהוא כבר שיחק איתם) אני בעד שלא יישחק עם שחקניות כוסיות למינהן ויישאר פנוי. 7.עם איזה שחקן הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו.(לא כולל שחקנים שהוא כבר ישחק איתם) המ-מ-פ, זה מהג'ונגל מת מצחוק. 8.מה התסרופת שהכי לא מתאימה לאורלי? (הייתי אומרת לצרף תמונה אבל זה יהווה בעיה קטנה..) הכרבולת
9.תכונה טובה שאת אוהבת אצל אורלי? הממפ, חיוך|פרצוףנמס| 10.תכונה רעה שאת לא אוהבת את אצל אורלי? לאיודעת
.

למעלה