אוך תתעוררו ..יבש כאן

Galadriel 3000

New member
קצצצת באיחור

בשרטבעות זה תנ"כי? חשבתי זה נקרא אלפי... תנ"כי? מזה בריטי תנ"כי? בתנ"ך היו בריטים?

מה הקשר לאלפי?

נדמה לך שאני לא יודעת מה ההדל בין אלפית לבריטי?!?! בריטני תנכי זה בריטני כמו בגלדיאטור, שר הטבעות, הארי פוטר. בריטני עדין כזה. בכל הסרטים על התקופות הישנות.

Galadriel 3000

New member
בשרטבעות לא מדברים בריטי...

כולם מדברים אלפי או רגיל או סקוטי כזה (ראי דוגמא בפיפין) בהארי פוטר מדברים בריטי. זה כן... אבל מה ההבדל לעזאזל בין בריטי תנכי לבריטי רגיל?!!?! (למרות ששמתי לב שבהארי פוטר הם מצפצפים הרבה, יענתו בריטית סנובית כזו של אנשים ששותים תה אחרה"צ)

פרפר15

New member
יאוו אני שרופה על הקול שלו זאת

הסיבה העיקרית למה היתאהבתי בו
אהה והסיבה השנייה זאת החיוך שלו
*in love*

Lettuce Girl

New member
../images/Emo55.gif*משתפת פעולה*../images/Emo15.gif

1.מתי לראשונה ראית את אורלנדו?----כמובן, שר הטבעות הראשון. 2.מה לדעתך התספורת שהכי מתאימה לאורלי (רצוי לצרף תמונה)?----התספורת שלו בשודדי הקראיביים, רק בלי הקוקו המטופש הזה! 3.איזה שיר הכי מזכיר לך את אורלנדו?----כל הפסקול של הסרט "הנסיכה הקסומה". יש שם מוזיקה שקטה ויפה, מוזיקת רקע של קרבות החרבות בסרט, וזה בכלל מזכיר לי דברים טובים ומושלמים כמו הסרט הזה, ואורלנדו. 4.איזה סרט של אורלי את הכי אוהבת ?----שודדי הקאריביים. יש בו יותר דגש על אורלנדו ויש לאורלנדו יותר הזדמנויות לשחק.. 5.דרגי את המשחק של אורלי מ1 עד 100..----70, אבל הוא מתפתח לאט לאט. בשר הטבעות הייתי נותנת לו 50?.. 6.עם איזה שחקנית הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו? (לא כולל שחקניות שהוא כבר שיחק איתם)----רוז מקגוואן 7.עם איזה שחקן הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו.(לא כולל שחקנים שהוא כבר ישחק איתם)----אממ.. אני חושבת שזה יהיה ג'וליאן מקמהון, קול ממכושפות... אני רוצה לראות את שניהם יחד על אותו מסך.. זה יהיה מעניין, כי את ג'וילאן אני מכירה בתור שחקן על דמות רעה. 8.מה התסרופת שהכי לא מתאימה לאורלי? (הייתי אומרת לצרף תמונה אבל זה יהווה בעיה קטנה..)----אין לי מושג. 9.תכונה טובה שאת אוהבת אצל אורלי?----אני לא מכירה אותו אישית. 10.תכונה רעה שאת לא אוהבת את אצל אורלי?----כנ"ל.

Anat L

New member
שלי

1.מתי לראשונה ראית את אורלנדו? שר הטבעות הראשון 2.מה לדעתך התספורת שהכי מתאימה לאורלי (רצוי לצרף תמונה)?בשודדי הקאריביים כמובן 3.איזה שיר הכי מזכיר לך את אורלנדו? אין.. 4.איזה סרט של אורלי את הכי אוהבת ? שודדי הקאריביים 5.דרגי את המשחק של אורלי מ1 עד 100..95 6.עם איזה שחקנית הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו? (לא כולל שחקניות שהוא כבר שיחק איתם)מממ...לא יודעת! 7.עם איזה שחקן הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו.(לא כולל שחקנים שהוא כבר ישחק איתם)אני אחשוב על זה! 8.מה התסרופת שהכי לא מתאימה לאורלי? (הייתי אומרת לצרף תמונה אבל זה יהווה בעיה קטנה..) אני לא חושבת שיש כזה דבר
9.תכונה טובה שאת אוהבת אצל אורלי? מצחיק חמוד מוכשר יפה חכם
10.תכונה רעה שאת לא אוהבת את אצל אורלי?לא יודעת....אני לא מכירה אותו אישית

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif מי מי מי מי מי ../images/Emo99.gif!!!

1.מתי לראשונה ראית את אורלנדו?
שר הטבעות הראשון
כמו כולם 2.מה לדעתך התספורת שהכי מתאימה לאורלי (רצוי לצרף תמונה)?
בשודדי הקאריביים
3.איזה שיר הכי מזכיר לך את אורלנדו?
אני אחשוב על זה ואני אחזור אליכם
4.איזה סרט של אורלי את הכי אוהבת ?
שודדי הקאריביים
5.דרגי את המשחק של אורלי מ1 עד 100..
80, אבל יש לו עוד הרבה שנים טובות להשתפר
6.עם איזה שחקנית הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו? (לא כולל שחקניות שהוא כבר שיחק איתם)
ריס ווית'רפון (זה יהיה מצחיק
) 7.עם איזה שחקן הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו.(לא כולל שחקנים שהוא כבר ישחק איתם)
אשטון קוצ'ר (
) 8.מה התסרופת שהכי לא מתאימה לאורלי? (הייתי אומרת לצרף תמונה אבל זה יהווה בעיה קטנה..)
קרחת!!! 9.תכונה טובה שאת אוהבת אצל אורלי?
מאיפה לי
10.תכונה רעה שאת לא אוהבת את אצל אורלי?
מאיפה לי
זהו

buffgirl

New member
אני חולה ../images/Emo10.gif ../images/Emo80.gifמיוחדת|

1. מתי לראשונה ראית את אורלנדו? שר הטבעות - אחוות הטבעת.
2.מה לדעתך התספורת שהכי מתאימה לאורלי (רצוי לצרף תמונה)? זאת שיש לו בשודדי הקאריביים-נד קאלי.
3.איזה שיר הכי מזכיר לך את אורלנדו? You're a god
4.איזה סרט של אורלי את הכי אוהבת ? כרגע, שודדי הקאריביים.
5.דרגי את המשחק של אורלי מ1 עד 100.. 90 בערך. לא ממש ראיתי שהוא הוכיח את עצמו.
6.עם איזה שחקנית הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו? (לא כולל שחקניות שהוא כבר שיחק איתם) אליסון האניגן |שלמות|.
7.עם איזה שחקן הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו.(לא כולל שחקנים שהוא כבר ישחק איתם) שאלה קשה... אלן ריקמן.
8.מה התסרופת שהכי לא מתאימה לאורלי? (הייתי אומרת לצרף תמונה אבל זה יהווה בעיה קטנה..) מויקאן.
9.תכונה טובה שאת אוהבת אצל אורלי? הוא נרה חמודי כזה, מבחינת האופי.
10.תכונה רעה שאת לא אוהבת את אצל אורלי? הוא בוחר אחלה תסריטים, אבל לא כאלה שנותנים לו להוכיח את עצמו במשחק, וחבל.

נוקי8

New member
שלי

טוב שנים שלא כתבתי פה אבל אל תחשבו שלא עקבתי אחרי מה שכתבתםם!! 1.מתי לראשונה ראית את אורלנדו? אממ..או שזה היה פרסומת לשודדי הקאריביים או שזה היה שר הטבעות 2 [ראיתי את 2 לפני 1...
] לא זוכרת כבר... 2.מה לדעתך התספורת שהכי מתאימה לאורלי (רצוי לצרף תמונה)? אמממ..בעיקרון הכל...אבל במיוחד הכרבולת הזאת, ארוך עד הכתפיים ותלתלים קצרצרים כאלה...
3.איזה שיר הכי מזכיר לך את אורלנדו? gollum's song- emiliana torrini [השיר נושא של שר הטבעות 2 למי שלא יודעת...שיר ממש יפה, וזה שר הטבעות והכל אז...זה מה מזכיר לי אותו...
] 4.איזה סרט של אורלי את הכי אוהבת ? שר הטבעות...אבל לא ממש בגלל שהוא היה שם, יותר בגלל שהעלילה מדהימה...הוא גם לא שיחק שם משו ולא בלט במיוחד...-נא לא להרוג אותי-
5.דרגי את המשחק של אורלי מ1 עד 100.. 75 80...בערך...לא יודעעתתת 6.עם איזה שחקנית הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו? (לא כולל שחקניות שהוא כבר שיחק איתם) זאתי ממלאך שחור וג'ניפר אניסטון..יכול להיות מעניין לא? 7.עם איזה שחקן הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו.(לא כולל שחקנים שהוא כבר ישחק איתם) אסור אנשים שהוא שיחק איתם? אוף..*אהמ*אלייז'ה ווד*אהמ* טוב אז אם לא אנשים שהוא שיחק איתם...ברוס וויליס או קולין פארל 8.מה התסרופת שהכי לא מתאימה לאורלי? (הייתי אומרת לצרף תמונה אבל זה יהווה בעיה קטנה..) אמממ...כזה קצר קצר...כאילו לא קרחת שיש שיער אבל ממש קצת ואין תלתלים ואין כלום... כמו שהוא נראה בפרימיירה של שר הטבעות 1
9.תכונה טובה שאת אוהבת אצל אורלי? ברגע שאני אפגוש אותו אישית אני אגיד לכם...אווווווףף כאילו שאני אפגוש אותו
10.תכונה רעה שאת לא אוהבת את אצל אורלי? אמממ...כתבו בראש 1 שהוא מדורג בין הראשונים במפורסמים שהכי לא חותמים למעריצים...): ואני מצטטת: "אורלנדו נמנע מחתימות כאילו הוא מנסה להימנע מלהידבק במגיפה" אבל אחרי הכל...אי אפשר לדעת מה נכון ומה לא..../: וזה גם לא מראה משו על האופי שלו....

TaKe Me DuDi

New member
שליייייי

1.מתי לראשונה ראית את אורלנדו?שר הטבעות-אחוות הטבעת 2.מה לדעתך התספורת שהכי מתאימה לאורלי (רצוי לצרף תמונה)?אוקיי שניה 3.איזה שיר הכי מזכיר לך את אורלנדו?טחחח לא חשבתי על זה 4.איזה סרט של אורלי את הכי אוהבת ?שודדי הקאריביים
5.דרגי את המשחק של אורלי מ1 עד 100..:100
6.עם איזה שחקנית הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו?אין לי מושג 7.עם איזה שחקן הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו:דיי אין לי מושג 8.מה התסרופת שהכי לא מתאימה לאורלי? יש לי תמונה רגע 9.תכונה טובה שאת אוהבת אצל אורלי?היופי שלו וחוצמזה הוא כזה חמודדד(אופי שלו) 10.תכונה רעה שאת לא אוהבת את אצל אורלי?דיי נו אין לי מושג הוא מושלם

פרפר15

New member
מאיפה התמונה בשחור לבן את יכולה

לשים אותה לבד בקשההההההההההההה

g a g a

New member
|עונה|

1.מתי לראשונה ראית את אורלנדו?
שר הטבעות -אחוות הטבעת 2.מה לדעתך התספורת שהכי מתאימה לאורלי (רצוי לצרף תמונה)?
משודדי הקריביים 3.איזה שיר הכי מזכיר לך את אורלנדו?
Have you ever של ברנדי 4.איזה סרט של אורלי את הכי אוהבת ?
שודדי הקריביים 5.דרגי את המשחק של אורלי מ1 עד 100..
102?
6.עם איזה שחקנית הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו? (לא כולל שחקניות שהוא כבר שיחק איתם)
אם אני לא נחשבת אז עם אליסה מילאנו המתוקה... 7.עם איזה שחקן הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו.(לא כולל שחקנים שהוא כבר ישחק איתם)
מורגן פרימן (מתה עליו...) 8.מה התסרופת שהכי לא מתאימה לאורלי? (הייתי אומרת לצרף תמונה אבל זה יהווה בעיה קטנה..)
מישהי שמה פה תמונה שלו עם תספורת צבאית כזו...
9.תכונה טובה שאת אוהבת אצל אורלי? אמממ...לא כל כך מכירה אותו לצערי הרב, אבל ממה שקראתי (ראיונות איתו וכו') הבנתי שהוא טוב לב, אוהב כלבים (כמוני
), שאפתן, מוכשר, ובעל חוש הומור מדהים. 10.תכונה רעה שאת לא אוהבת את אצל אורלי? ראה סעיף 9. זה היה כיף

למעלה