סליחה, אבל איך את מכניסה את הטריפה
שלום
כיהודיה כשרה אסור לך לראות
!
כיהודיה פחות כשרה, את יכולה לצפות ב-
אבל אסור לך
אני כיהודי קצת פחות כשר
יכול גם וגם.
הצרפתים אוכלים גם
ו-
אבל אני לא
.
אגב, רק לידיעה שרובו של האוכל הכשר הוא רעל!
ויחודו בכוח, שליטה, כסף (הרבה) ולא ענייני בריאות או עיקרון (כמו הצמחוניים או הטבעוניים).
למה
?
1. בשר: הבשר שעובר הכשרה (מלח) אמור על פי ההלכה לספוח 66% (שליש) מהנוזלים. ה-33% הנותרים מותר כי הם מיצים (מי קבע?)
את הירידה במשקל (כ-40%) צריך להחזיר לבשר, אחרת מחירו ירקיע שחקים. אז מזריקים לו מים (מים כשרים).
אבל מים לא יחזיקו ובטח יגרמו לנזק בהקפאה (90%+ מהבשר בקר בארצנו מגיע מחו"ל קפוא). אז מוסיפים לו ניטריטים (פוספטים).
זה חומר לא בריא ומגיר נוזלים אפורים בהפשרה או בתנור (בתבנית). ריחו וטעמו נוראיים.
חוצמזה, זה מעלה את רמת המליחות ומקדם לחץ דם, וכו' וגם מלוח יתר על המידה לרובנו.
2. פרווה: כל מה שמגיע לבצקים, קינוחים וכו' שהוא פרווה (על בסיס מרגרינה ושומן צמחי) מכיל כמויות מסוכנות של שומן טראנס.
הוא גם לא טעים. שומן טראנס גורם ליותר התקפי לב וסתימת עורקים מכל מאכל אחר.
3. ירקות מהדרין: כדי להפריד מזיקים מהירק הם עוברים הדברה יתרה. זו מגיע לצלחת והיא ממש רעל. אפילו מרן הלין על כך ואסר!
אז הירק (במיוחד עשבי טיבול וירק עלים) מאוד כשר אבל מאוד רעיל. הוא גם יקר.
ובשורה התחתונה, אני לא נכנס לך לצלחת ולא אומר לך מה לאכול. אבקש שגם את לא תכנסי לצלחת שלי.
למשל, אני לא אוהב כרובית. לא הלנתי מעולם על מתכון שהגישו עם כרובית.
כי יש אנשים שאוכלים כרובית ולהם זה טוב וטעים.
ובענייני כשרות - זה לא כל כך חשוב כמו שאת מציגה את זה. יותר חשוב לקיים את שבין אדם לחברו על שנאמר: דרך ארץ קודמת לתורה.
מה שלא כתבתי בפרופיל שלי, זה שחזרתי בתשובה וחזרתי שוב בשאלה. אז אני הייתי ב-2 העולמות.
אני מקווה שגם את ועשית את הבחירה. אם נולדת לתוך זה, ואף פעם לא בדקת מה יש בצד השני, את שם מכפיה ולא מבחירה.
ולכן נראה לך אולי טבעי לכפות גם עלי.