אולי די עם המחשבות האלה?!

ivgy1980

New member
אני מתכוון שלא ברור לי על

מה אפשר לדבר שעתיים בארץ.
ולא, אני נורא מנומס ולא בורח. אבל בפנים מרגיש שמיציתי.

די לדבר עם עצמך

RoieS316

New member
עם מי אפשר לדבר שעתיים בארץ?

למה בארץ יש בני אדם שונים מאשר בחו"ל? לא כ"כ הבנתי

sanaya7

New member
אני בטוחה שגם בחו"ל לא הצלחת לנהל שיחה

יותר מ-20 דק'. יש לי ניסיון גם שם וגם פה, ואף דייט שלי לא נמשך פחות משעתיים, היו גם שנמשכו 4-5 שעות. אז תעשה בדוק בית.

iba90

New member
אולי די עם המחשבות האלה?!

חזרתי עכשיו מ"בליינד דייט" ישבנו שעה וחצי ביחד ודיברנו על לימודים ועל עצמנו ועל הגיל שלנו ועל מה היינו רוצים שיקרה...דיברנו על מערכות יחסים קודמות...הודתי בפניה שלא היו לי ושאין לי ניסיון גדול....הפגישה הייתה בגדול נחמדה..."ישיבה של שני אנשים לקפה ביום שישי...." קבענו להפגש אחרי פסח....ואז מתחילות המחשבות...האם "אחרי פסח" זה מספיק זמן לשכוח אותי ולהגיד לי שהיה נחמד אבל לא מתאים? האם אני בכלל יכול לשפוט אחרי דייט אחד אם אני רוצה או לא רוצה? האם בכלל היא מתאימה לי? האם אני מתאים לה? תמיד זה קורה לי אחרי דייטים...כל הניתוחים האלה וזה ממש מעצבן אותי שאני"תולה" את הרצון שלי ל"הכיר" בידיים של אחרים (טוב נו זה ברור שצריך שניים לטנגו)...לא יודע אני דווקא חזרתי מהורהר ומעורער...סה"כ זה הדייט השני שלי אחרי תקופה של 3 שנים כמעט שלא קרה בהן כלום.

איך אתם הייתם מרגישים אחרי דייטים (במיוחד אחרי "עד שאזרתם אומץ ויצאתם לדייטים) האם גם לכם היו עולות כל מיני שאלות לגבי הדייט?

שאלות הגיוניות

טבעי שתעסוק בזה.
מצד שני יכול להיות שהיא חושבת על אותו דבר.
תתנחם בזה

אני למדתי ש...

אם אני מעוניינת אני בהחלט מראה התעניינות...
אם אני לא מעוניינת אני אומרת זאת בסוף הדייט או ביום למחרת..

לא מתעסקת עם השאלות שציינת.מה שצריך לקרות יקרה.
אבל אומר לך דבר כזה...
אחרי דייט ראשון אינך מסוגל ״לשפוט״ לכאן או לכאן...עליך לתת הזדמנות נוספת..
למה אתם מחכים עד אחרי פסח לצאת לדייט נוסף? מה עם מוצ״ש? ראשון?

iba90

New member
כששאלתי אותה אם ניפגש היא...

ישר אמרה אחרי פסח כנראה..

iba90

New member
כן הרגשתי שאם זה אחרי פסח...

זה מספיק זמן בשביל להתחמק ממני אחרי זה..

לא נורא תבוא אחת אחרת יותר טובה

תתנחם בזה שהיה נחמד, זה רק מוסיף לניסיון, העברת את הזמן בהכרות עם בן אדם שזה נחמד בפני עצמו בדר"כ ונהנת מקפה טוב (?)

המלצה קטנה...

אל תתעסק בשאלות האלה יותר מדי....

בטח שלא עם הבחורה שיצאת איתה לדייט.דייט נוסף איתה לא יצא פה...

נתב את עצמך למקומות אחרים..

אם רוצים=תמיד אפשר להיפגש

חול מועד פסח!!!
אלא אם כן היא נוסעת לקרובי משפחה שגרים רחוק ונשארת שם כל הפסח
או משהו כזה..

Berethor

New member

פסח זה גם חג נורא ארוך זה באמת לא בעיה למצוא זמן בו.

sanaya7

New member
המלצה קטנה

אל תשאל "אם ניפגש" בסוף הדייט הראשון.
לפעמים צריך לתת לבחורה "לישון על זה" אני זוכרת שהיו לי דייטים שבזמן הדייט חשבתי שאנחנו נפגש שוב, אבל למחרת
חשבתי שבעצם לא בא לי וזה לא זה.
וגם להרבה בחורות לא נעים להגיד לבחור בפרצוף אחרי דייט באמת נחמד, שהיא בעצם לא הרגישה חיבור. כשמישהו שאל אותי אותה שאלה אחרי דייט ראשון ורציתי להגיד "לא" אבל היה לי קשה לבאס אותו ככה, היתי אומרת :"דבר איתי מחר,נראה..."
סיטואציה מביכה קצת

המלצה אחרונה

מסכים עם זאת שכתבה מעליי, לתאם את הפגישה הבאה או לעשות תיאום ציפיות בכללי כבר בסוף הפגישה זה מוקדם מדי.

אתה יכול, אם נהנית, לשלוח בסוף הערב כשאתה מגיע הביתה SMS נחמד. אחר כך תנסה לקבוע פגישה נוספת בפעם הבאה שתדברו (ולא בהודעות או באינטרנט, אלא שיחה ממש בטלפון, משהו מיידי). אם זה חשוב לך אז גם תהיה אסרטיבי, לא "אז ניפגש שוב..?" רכרוכי כזה, הגיל הרשום שלך פה הוא 34, היא מצפה לגבר, ניסיון או לא ניסיון.

למעלה