אולי די עם המחשבות האלה?!

RoieS316

New member
או זה המחשבות האלו

שאתה פשוט טוחן לעצמך את הראש איתן ובודק כל ס"מ מהפגישה. וכל מה שאתה רוצה זה פשוט "לזרום עם דברים", לתת לזה את הזמן שלו..
גם לי הקטע של "מתי היא תשכח אותי" נכנס לפעולה די מהר"

ברור שמחשבות היו עולות

אני לא חסידה גדולה של דייטים ואני באמת לא יוצאת לכאלה.
אז מן הסתם אם כן פתאום אצא לדייט אנתח את אשר קרה ונאמר.
גם הגיוני שאחרי דייט הדעות שלנו על הצד השני ישתנו לחיוב או לשלילה כי התקשורת והאינטראקציה בלייב היא שונה מכל כלי אחר, ברמת החיבור והכימיה.
תזרום ותראה מה קורה...

ivgy1980

New member
כל הכבוד לך!

ישבת ודיברת שעה וחצי, בעוד אני מחפש לברוח אחרי עשרים דקות.
על מה אפשר לדבר שעה וחצי?? כל הכבוד!
עכשיו, תמשיך מהר לדייט נוסף!

חסרים נושאי שיחה?

אתה מתכוון שאם הבחורה לא "זורמת" איתך אחרי 20 דקות, אתה בורח?

ivgy1980

New member
כילד מנומס ומתורבת אני מעולם לא בורח.

בדייט הרי אסור להגיד את מה שאתה באמת חושב, כי באמת למכור ת'עצמך.
אם אני אתחיל להגיד אמת, הדייט ייגמר תוך 10 דק'.
לא חושב שיש באמת נושאי שיחה לשעתיים.
בוודאי לא לשני זרים.

אם אתה לא מצליח לשבת בחברתה של מישהי 20 דק'

איך תחזיק איתה זוגיות???

בכלל, לאנשים לוקח זמן להיפתח, מצחיק לחשוב שתוך 20 דק' היא תספר לך את סיפור חייה - גירסת הבמאי... אבל הדברים האלה דורשים סבלנות, הרי בקשר עם מישהי הרעיון הוא שתבלו ביחד פרקי זמן ממושכים, סתם ערב אחד + לישון ביחד זה משהו שטומן בחובו 7-10 שעות נטו של "להיות ביחד" ולדבר, ולא דיברתי עדיין על שיחות בטלפון, סופי שבוע, טיולים וכדומה...

אם אתה לא מצליח להחזיק עם אף אחד שיחה של יותר מ-20 דקות, אני מציע לך בחוזקה לבדוק אם הבעיה היא אצלך, ביכולת החברות שלך. אולי אתה אינטרוברט, אולי אתה צריך לעבוד על הכישורים החברתיים שלך, אולי הצעד הראשון זה לחפש חברים או עמיתים (לעבודה, ללימודים, לתחביב) שתוכל לשוחח איתם, לא יודע - אבל לא ריאלי לחשוב שעם כזה חוסר עניין באנשים סביבך תגיע רחוק מאוד, בטח לא בעולם הזוגיות.

מחשבות תפסיקו והופ
הן נעלמו?

אי אפשר לעצור מחשבות
כי הן כמו נהר זורם
כל עוד יש זרימה אנחנו חיים..

אך אפשר לנתב את המחשבות לכיוונים חיוביים
זה דורש עבודה אך אפשרי.

לדעתי המחשבות שאתה תיארת קשורות להיעדר ביטחון
אולי היעדר ביטחון עצמי או סתם היעדר ביטחון האופן כללי במערכת יחסים הספציפית הזאת.

אני מאמינה שגם לגברים יש אינטואיציה
כי גם אתם בני אדם
ולא מאמינה ב"אינטואיציה נשית"
אלא באינטואיציה אנושית.

כשאדם לא מרגיש שזה זה
אחד פגישה ראשונה
אז מבחינתי זה כבר התפשרות...
ואני נגד להתפשר!!!

ויש 2סוגי התפשרות
א.להתפשר על בן זוג -אני נגד.

ב.למצוא פשרות בזוגיות עצמה שאני תמיד בעד למשל הוא רוצה לראות כדורגל ואני ללכת לאירוע אז מוצאים תאמצע ומתפשרים.

תבדוק האם בחורה עושה לך את זה
אם לא
נקסט

ומהר!

אל תעשה לעצמך כאבי ראש עם מחשבות שוואה שאולי אפילו לא יתממשו אלא פשוט תמשיך לחיות כרגיל ולזרום עם החיים

בהצלחה

C l u e

New member
לא מזמן..

חברה שלי ניסתה לשדך לי מישהו, ואיכשהו קרה ששנינו החלטנו אפילו לא לשלוח אחד לשני תמונות, שלא לדבר על להחליף פייסבוק. לגמרי לגמרי בליינד. האמת, יש בזה משהו קוסם היום בעידן הפייסבוק. וכן, אני מכירה את הפרק של HOW I MET YOUR MOTHER על זה.. האמת שזה היה יכול להצליח, אם לא היה לוקח לנו איזה שבועיים וחצי להיפגש מאז ששודכנו (שנינו היינו בתקופת מבחנים ושנינו עובדים, לא היה קל לתאם), והסקרנות הרגה אותי אז עשיתי קצת עבודת בילוש ומצאתי את הפרופיל שלו.

בכל אופן, אני חושבת שהפייסבוק קצת הרס את הרומנטיקה. לגמרי עדיף להוציא את הפייסבוק מהתמונה, לפחות לפני הדייט הראשון.

האמת שעוד לא קרה לי

שלא לדעת איך מישהי נראית, גרם לדייט ללכת יותר טוב.. אז קשה לי קצת להבין את הרעיון של בליינד דייט
חוץ מזה, אני מעדיף להגיע מוכן, או לא להגיע ולא לבזבז כסף על בחורה שלא מעניינת אותי

אבל כנראה שזה רק אני..

C l u e

New member
אני יכולה להבין את המקום שלך..

למרות שאני דוגלת בשוויון מלא, כמעט תמיד לא נותנים לי לשלם בדייטים, במיוחד ראשונים. אז בשבילי זה- נלך, נשתה בירה, מקסימום זה ייגמר באותו ערב. אבל אתה צודק, לגברים זה לא ככה.
מבחינת מראה, אני חייבת לציין שהיה לי כל כך כיף לדבר עם הבחור בטלפון שפשוט לא עניין אותי איך הוא נראה- הייתי חייבת לפגוש אותו. למזלי הוא נראה ממש טוב, אבל בטח זה היה מבאס אם לא. ובכל זאת, נורא רציתי לפגוש אותו. גם אם הוא לא היה לטעמי מבחינה חיצונית, או שהייתי מתמודדת עם זה ומבליגה, או שהייתי מסיימת את זה- כך או כך, הייתי מעוניינת להיפגש ולא להחליט על סמך תמונה.

Light18m

New member
אני לא מזמן

קבעתי עם מישהי מפורום הכרויות לצאת לבליינדייט במסעדה של העוורים ביפו.
חיכיתי לה בפנים בלי לראות אפילו תמונה שלה, ורק כשיצאנו החוצה ראיתי אותה פעם ראשונה.
הייתה חוויה

בוא'נה מגניב

למרות שהיא כנראה יודעת איך אתה נראה (התמונות בלי החולצה וכל זה
)

Light18m

New member
כן, בהתחלה חשבתי

שגםהיא לא יודעת איך אני נראה, אבל אז במסעדה היא אמרה שיצא לה לראות אותי.
אז לכל אחד מאיתנו הייתה חוויה שונה...

בהחלט עולות מחשבות.

אחרי דייט ראשון, אצלי זה בעיקר "האם שווה להמשיך את זה כדי לראות מה יקרה או האם אני סתם משלה את שנינו ועדיף לוותר על זה?", בעיקר אם נראה שהבחור מעוניין.
מחשבות נוספות - אחרי כמה זמן לחזור למישהו, כמה זמן זה יותר מדי וכבר לא נעים לחזור, האם בכלל לחזור - כי אם אני לא בטוחה שהצד השני מעוניין אני לא רוצה ליצור מצב שאני מציקה לו. אם אני בטוחה שהוא כן מעוניין, אני צריכה לחשוב אם אני באמת מעוניינת, כי אני ממש מפחדת מאי נעימויות של "אז למה יצאת איתי שוב אם את לא מעוניינת" או מכל מיני תקלות אחרות שיעלו אצלי בדרך. עקב זה אני כמעט ולא עוברת את הדייט הראשון.

ובהקשר של סמסים - שלחו לי פעם סמס דקות ספורות אחרי שהסתיים הדייט של "נורא נהניתי, אשמח להיפגש שוב" ולא הגבתי לזה בצורה מדהימה, במיוחד כי עדיין עיכלתי את הדייט. אבל לשלוח הודעה נאמר כשמגיעים הביתה או למחרת בבוקר נראה לי לגיטימי.

למעלה