אולי זה נגמר ....

cheshire9

New member
אולי זה נגמר ....

ממלא את חובתי ומעדכן את הפורום. היו לה ספקות מההתחלה. היא גרושה טרייה ונראה לי שבכלל עוד לא מאופסת. והיא מלאה טענות כרימון... איזה טענות יש לה ? ממש כבדות משקל : א. הבטן שלי. שאמנם מורגשת אבל רחוקה מלהיות ענקית. ב. אני "חושב פחות מדי על כסף". או במילים אחרות לא מספיק עשיר כדי לפנק אותה בכל מה שהיא מפנטזת עליו. ג'יפ למשל.נסיעות לחו"ל. על חשבוני כמובן .... ג. אני "חושב יותר מדי על סקס" - וגם עושה. לא שבכלל מובן לי מה זה "יותר מדי סקס" - אבל יש כאלה כנראה שחושבים כך. בקיצור - היו לה כל מיני יציאות כאלה והתקפי פאניקה מאז שהכרנו אבל בכל פעם הרגעתי והחזרתי אותה. עכשיו אני בחו"ל - והמרחק רק מחדד את הכל. אז היו לנו כמה שיחות קשות - וזהו ... עכשיו אני שואל את עצמי: האם הייתי (שוב) עיוור ? האם סתם היה נדמה לי שהיא מתאימה לי - התלהבתי כדרכי - ושוב נפלתי על פסיכוכוסית - אבל עכשיו בגירסת הפרברים ? מברקי תנחומים יתקבלו בברכה.

להבנתי גרושים/גרושות טריים

צריכים ללמוד לחיות עם עצמם, להיות לבד, ורק אח"כ לפנות לזוגיות. גרושים/גרושות שיצאו ממערכת יחסים מיד קופצים למערכת אחרת, דבר שנראה להם טבעי ביותר, אבל הם עוד לא מעכלים את המצב החדש, את עצמם החדש, הרי אנשים לעיתים במערכות יחסים לא חיים ועושים כטוב בעינהם, לעיתים מתוך הרגל ולעיתים מתוך יאוש ושיגרה. לקחת על עצמך פרוייקט לא קל, כאשר אתה כבר בשל, והיא לא בטוחה איפה היא נמצאת עם עצמה, מה ואיך ולמה. אני מבין את התקפי הפאניקה שלה, הבטן, הכיס והסקס הם רק תרוצים (שהיא מספרת לעצמה, לא לך, כי היא עוד לא עיכלה את עצמה, החדשה) לראייתי, בלי להכיר את הדמויות והסיטואציה, גם אם זה לא נגמר, זה רק ילך ויחמיר עד שיגיע הפיצוץ, ואז כבר לא ישאר שם כלום חיובי, גם לא זכרונות. כמובן שזו ספקולציה שלי בהבנתי את העולם ובהיותי חלק ממנו. אני מאמין שאדם, חשוב שיהיה שלם עם מי ומה שהוא ואיך ולמה ומה הוא רוצה בחיים כאדם, כאחד ורק אז שיתפנה לזוגיות.

בזה אתה טועה דרלינג

אני גרושה שנה ו 3 חודשים ממש לא בראש של סטוצים ולא בראש של להיות לבד אני רוצה להכיר משהו להיות איתו בזוגיות לפעמים הלבד זה משגע אותך אבל מה שבטוח בכדי לא להיות לבד אני לא אקפוץ על כל אחד שיזדמן לי בדרך וברגע שהגעתי להחלטה שאני רוצה להתגרש. השארתי את הכול אחורה מבלי להביט שנית.

קראתי שוב את מה שכתבתי...

איך הגעת לסטוצים? לא הזכרתי או איזכרתי משהו שמתקרב לסטוץ או לחיי נצח בדד. מה שאמרתי, בקצרה זה שאדם צריך לגבש את עצמו במצב החדש ולהבין כיצד הוא רואה את המשך חייו כאדם עצמאי לפני שהוא קופץ לזוגיות, כיוון שבתוך הזוגיות הזו, מעבר לכך שהוא צריך לעכל ולבנות זוגיות חדשה, הוא גם צריך לעכל ולבנות את עצמו במקביל. לרוב זה לא עובד, אבל כמו שאמרתי, את יכולה לחשוב אחרת.

דרלינג את נושא הסטוצים כתבתי בתור דוגמית

אתה לא יכול לבוא ולהגיד שכולם צריכים לקחת פסק זמן מהגירושים אולי לך זה מתאים אולי להוא זה מתאים או להיא או לעוד כמה אנשים ויש אנשים שהם מגובשים בדעה שלהם וברגע שהם נפרדים הם משאירים את הכול מאחור ומוכנים נפשית לפתוח מערכת חדשה למרות הזמן הקצר שעבר כמו שאתה אומר כל אחד יכול לחשוב אחרת ואיך שנראה לו וגם לא כל אחד חייב להתנהג כמו השני כי לשני זה נוח ככה או לשלישי וכו'

Old Girl

New member
איך נרחם?

לנו אין כרס? לנו יש ג'יפ? וברצינות - תראה, שתי הדרישות הראשונות שלה מעידות או על אישיות מחורבנת, או על אי מוכנות מוחלטת להיכנס לקשר חדש עם אדם חדש - עד כדי חיפוש תירוצים הכי לא מחמיאים (בעיקר לה). בשני המקרים, זה לא נשמע כמו פספוס של פוטנציאל מדהים. היית עיוור? אף אחד לא רואה עתידות, תמיד תחילת הקשר היא תקופה של גישוש ובדיקה.

תשוקית

New member
לגמריי איתך../images/Emo70.gif

אתה לא צריך לשכנע אותה כל הזמן..... אם הוא לא ממש בעניין וכל פעם משהו אחר לא ניראה לה היא אלא מוכנה לקשר או שהיא לא ממש אוהבת אותך אין מה לעשות.... נקסט חזק

שטויות דרלינג

עיוור לא היית ראית את הכול אבל העדפת להתעלם כי היו מיקרים שזה היה לך נוח וטוב אין כמו המרחק והלבד להגיע להחלטות שאתה לא יכול להחליט בזוגיות כל אחד יש את השריטה והדפיקות שלו. לפעמים דברים טובים עולים על זה ובקושי רואים אותם אפשר לשלוח יונת דואר בתור מברק?

באז באז

New member
למה עיוור?

אתה חושב שיש מישהו שהיה מסוגל לדעת איך זה מתפתח מראש? מי אמר שהיא לא היתה מתיישרת במקום להמשיך להתעקם על הנושאים האלה? (מי אמר שאם לא היה את הנושאים האלה היא לא היתה מוצאת נושאים אחרים?) זה לא עיוורון, זה החיים, חוסר וודאות. אני לא הייתי מספיד את הקשר כבר מעכשיו. אתה צריך לשאול את עצמך אם יש לך בכלל סבנלות לזה, הטענות לא ישתנו בקרוב וגם אתה לא. אם יש לך (ואני מניח שכן) א תחכה שתחזור. יש סיכוי שהיא תחליט לקבל אותך עם הכרס ובלי הג'יפ (ואתה תצטרך ללמוד להתאפק קצת, זה הוויתור המינימלי שאתה יכול לעשות).

g a z

New member
אממ..

אני לא כל כך טובה בניחומים... הלוואי שהייתי, ככה לפחות הייתי מצליחה לעזור לעצמי
אממ.. בדיוק שלשום הוצאתי חברה מהבית כדי לבכות קצת על החבר שלה, שבמקרה מלא טענות קצת מוזרות כמו אלו של הבחורצ'יקית שלך.. אמרתי לה שאי אפשר להכריח, נקרא לזה ככה.. יש דברים בסיסיים שאם אחד הצדדים לא מוכן להתגמש איתם, אז חבל על הזמן. של שניכם. ככה אני חושבת. חוצמזה, לדעתי זה סוג של חוסר כבוד מסויים ופחדנות אפילו, לעשות את השיחות האלה כשאתה בחו"ל ולא פנים מול פנים. "יותר מדי סקס"!? מה היא מתלוננת!? מה נראה לה!? היא בכלל יודעת כמה כסף זה חוסך על חדר כושר!? כמה אנרגיות חיוביות זה מחדיר?!
חחחח וואוו.. היא קצת מוזרה.. יש אנשים שלא מבינים מה יש להם ביד <או בפה, או בין הרגליים, או בישבן
> עד שזה נעלם להם... חבל.. והבטן? אם גם לך זה מפריע, אתה מוזמן להצטרף אליי לסטודיו סי..
יהיה בסדר. אני מקווה

cheshire9

New member
הבטן דווקא מתחילה לרדת

עובד על דיאטה..... ובכל מקרה תמיד היה לי תחת חמוד.

g a z

New member
חחח.. וואו..

נשארתי ללא מילים cheshire9 , כמו שמישהי אמרה פה לאישון, תהיה בריא.

magenta73

New member
מיצי...

לוקח זמן להכיר באמת, במיוחד כשיש את האטרף של ההתחלה. זה לא שהיית עיוור, זה שהיית אופטימי. וזה טבעי. הטענות שלה לא ממש לעיניין ומאוד שיטחיות. לפחות מה שהבאת לדיון פה בפורום. ככה שלא נראה שהיא כזה פספוס... ובכל מקרה, כנראה שאתם לא ממש מתאימים, בסופו של דבר. ויותר מהכול, היא כנראה לא מוכנה למערכת יחסים עכשיו, כנראה בגלל שהיא רק יצאה ממערכת יחסים ועברה גירושים... לדעתי צריך זמן החלמה לבד אחרי זה... ותפסיק כבר עם התמונה של התחת שלך, אני רצינית.

cheshire9

New member
הבעייה

שאין לי אחת חדשה - אז אני ממחזר. אבל אני רואה שתמיד יש מישהו\היא שלא ראה\תה -עדיין - ומבסוט - אז מה רע ?

magenta73

New member
לא קשור לרע או טוב

קשור לזה שביקשתי ממך לא פעם ולא פעמיים. כי על כל מבסוט יש כמה לא מבסוטים. וזה לא משנה, אנחנו לא נפתח את הדיון זה, שוב. תקבל את ההחלטות שלי ותפעל בהתאם. תודה.

cheshire9

New member
בסדר, בסדר .....

אז להסתובב ? טוב - ברצינות....... מעכשיו מי שרוצה לראות - רק ישירות במסרים ! ! ! !! שיהיה ברור

למעלה