אולי זה נגמר ....

זכוכיות

New member
כמובן שהיית עיוור.

אנשים, ככלל, הם מעפנים, אז חייבים להתעוור מדי פעם כדי לעגל פינות. סחטיין עליך שאתה עוד מסוגל, אלו שלא תמיד נראים לי כאנשים שחיים חיי שיעמום טוטאלים... הא כן, ואל תגיד "נפלתי על סופיסטוכוסית", כשיש רץף שכאלה, סימן שבוחרים אותן בקפידה. מאחלת לך אושר, ובטן, וחיוך שמשוחרר מחשבון הבנק עד כמה שאפשר, והרבה הרבה סקס, עם ההיא שתאהב בך את כל אלה.

bioc1

New member
האמת?

אני הייתי פוסלת על כרס...יצא לי כבר לפסול על כרס אבל להגנתי אומר שהיא לא באה לבד. בא איתה אדם מעצבן... אין מה לעשות אני אוהבת אותם רזים רזים. זה הדבר היחיד במראה חיצוני שאני לא מוכנה להתפשר עליו.

Old Girl

New member
תראי אני בכלל לא יוצאת

עם מי שיש לו כרס, לא בשביל זה אני מתאמנת 5 פעמים בשבוע שעה וחצי כל שעה. הבעיה היא לפסול מישהו על כרס אחרי חודש של קשר (מה, קודם זה לא הפריע?), להגיד לו את זה בצורה חסרת טאקט (יש דרך להגיד דברים! יש הבדל בין "אני מרגישה שאתה לא הטיפוס שלי" לבין "יש לך כרס") ולצפות ממנו שיממן לה כל מיני מותרות.

cheshire9

New member
רק לשם גילוי נאות

אני טיפוס מאד ספורטיבי ..... הולך, נוסע באופניים, טאי צ'י. לא בטטה. מודע לגוף ושומר עליו. אבל נכון שיש לי מבנה גוף רחב - ושבחורף איכשהו קצת הזנחתי. אז כיום זה בולט יותר מכרגיל. רזה כבר לא אהיה. מוצק כן. ובהחלט בעד לשמור. הבעייה באמת כשזה הופך לאישו עיקרי וחשוב. אני אוהב נשים נשיות ומלאות - לא שמנות - ולא אוהב שכל שני קילו עודפים הופכים לטרגדיה - זו אובססיה ילדותית של חברת הצריכה שאני לא מקבל.

Old Girl

New member
אתה יותר מצודק

הלוואי ויום אחד כולנו ניצא מהטירוף שאתה מתנגד לו. הבנתי שאין לך כרס מי יודע מה - מה שאמרתי הוא, שלא משנה אם יש לך או אין לך, כשזה צץ אחרי חודש - חודשיים של קשר ועוד בצורה של האשמה, יש לצד השני בעיה חמורה של חוסר טאקט או חוסר מודעות לעצמו או שניהם.

bioc1

New member
פעם גם אני הייתי מתעמלת 5 פעמים בשבוע

שעתיים- שלוש כל פעם... אולי כשיהיה לי כסף ואני לא אצטרך לעבוד בלילות בשביל 2000 שקל עלובים אני אחזור לזה...כיום אני מתעמלת רק ביום שישי (היום היחיד שאני לא עובדת) במשך שעתייים...
אני מסכימה איתך לגבי החוסר טאקט ואני אומרת את זה בתור בחורה חסרת טאקט...

למעלה