אולי זה נגמר ....

באז באז

New member
אני למשל מבסוט

זה אומר שאני יכול לטחון שוב את תמונות הזובי שלי!

אישון36

New member
היה נהנת ?

סבבה. הלאה. אם למישהי יש בעיות עם איך שאתה ניראה. והיא מחפשת ספונסר. אז אולי גם לך מגיע יותר. הלאה. אישון. בתנועה.

D a p h n e

New member
אין הרבה מה להוסיף על פני מה שכבר אמרו

כנראה שיש קצת מכל מה שאמרו והעלו כאן בשרשור... ואין מה לעשות - אנחנו הרבה פעמים לא רואים בהתחלה כל מיני דברים שאחר כך הופכים להיות משמעותיים בהמשך. מקווה שתרגיש יותר טוב כשתחזור...

בסדר...

שלח אותה לחפש מישו בלי בטן, גם לא סמלית, שחושב יותר מדיי על כסף ולא מדבר על סקס... ואתה תחפש מישהי שתראה ב"חסרונות" האלה יתרונות...

Star_Dust

New member
חתול יקר ../images/Emo24.gif

אני לא מספידה כל כך מהר את הקשר. לא מאמינה בפרידות מרחוק. תחזור לארץ, שבו לשיחה רצינית ואז תחליטו. לא נראה לי שהיית עיוור. פשוט התלהבת ונתת צ'אנס לקשר. זה מעולה בעיניי. אני בעד התלהבות מקשר מהרגע הראשון. אם נכנסים לקשר, צריך לתת צ'אנס אמיתי כי אחרת זה פשוט לא שווה כלום. בעניין הפסיכוכוסיות - אין מה לעשות. כנראה יש לך משיכה אליהן. הגיע הזמן שתשלים עם זה

cheshire9

New member
את יודעת

שאני מאד בעד להילחם על קשר..... לבדוק עד הסוף - כדי להיות בטוח שזו לא סתם אי הבנה אלא באמת משהו עמוק. אבל יש פה הצטברות של לא מעט דברים. וההרגשה שהיא רק מחפשת תירוצים כדי לברוח. כתבתי לה שוב : אם היא רוצה פרידה - היא לא צריכה תירוצים. ולא צריכה לחפש מה לא בסדר בי.... מספיק שתגיד שהיא לא אוהבת ושהיא לא רוצה. מה יותר פשוט מזה ?

Star_Dust

New member
אין לי בעיה עם פרידות

אני ממש נגד להישאר בקשר אם הוא לא טוב. לא צריך לסבול. הבעיה שלי היא רק עם פרידות בשלט רחוק. למה לכתוב לה? עוד יומיים אתה חוזר. דבר איתה כשתחזור.

magenta73

New member
אני עם סטאר

כשרחוקים, יש המון מקום וזמן לבלבולי ביצים עצמאיים, שלך עם עצמך. כשנפגשים, רואים פנים מול פנים, לפעמים השיט העצמי הזה הולך קפוט... ולפעמים לא, לפעמים מבינים ומרגישים שזה לא זה. מעבר לכך שהייתם יחד מספיק זמן, בשביל לסיים את זה יפה. משמע - פנים מול פנים.

belli80

New member
אוי, כל כך..

יש למרחק אפקט איום על רגשות.. במיוחד אם הם שליליים. היא שקעה לסרטים שלה, והחליטה לעשות מעשה. ואתה שם, שוקע עכשיו בסרטים ותיסכול משלך.. זה סוג של מערבולת, וחרב פיפיות. אף אחד לא מרוויח, וכל אחד רק מלבה עכשיו את התיסכול של השני. תעשו פוס משחק, אל תדברו עד שתחזור. אם ייבער לך עדיין- שיחה פנים מול פנים תשיג בדיוק את מה שאתה רוצה- תברר טוב טוב ונקודתית את כל הנקודות שמציקות לך, ותדע אם כל הנימוקים שלה הם נסיון בריחה ותו לא. ואם לא ייבער לך.. גם אז תקבל את התשובה לידיים. יום נעים!

Star_Dust

New member
אתה מסכים עם עצמך?

וזה לא קורה הרבה?!? בחיי שאתה מתוסבך.
ואחר כך אתה לא מבין למה אתה נמשך לפסיכוכוסיות

cheshire9

New member
חחהחהחה

מותק..... התכוונתי שמסכים איתך ועם מג'נטה. ביחוד עם האחרונה זה לא קורה הרבה.

ד נ י ת3

New member
למיצי ולחזיה

כפי שאני רואה את זה יש הבדל גדול בין הרצון לקשר (שקיים כמעט אצל כל יצור חי אנושי או לא) לבין מוכנות לקשר. אנשים שיוצאים מזוגיות רבת שנים צריכים זמן למנוחה - של הנפש. אלו שרצים להכנס למערכת יחסים חדשה - בלי לקחת זמן לעצמם - יש בזה משהו מעורר תימהון אצלי. סוג של פחד מלהיות לבד, אולי חוסר ביטחון עצמי. אבל לא אני אהיה זאת שתנתח את אופיה של אותה סופיסטוכוסית. מיצי היקר, אם אלו הסיבות שהיא פסלה את הקשר שלכם... מה אומר? הסיבות שנתת הן נסיבתיות בלבד. נתונים טכנים. עובדות חיצוניות. איפה הנשמה? איפה החיבור הריגשי? איפה הקשר? איפה הבחור (כן.. איפה אתה - מיצי) בתאורים שלה? היא בכלל לא טרחה להכיר אותך. ללא ספק מדובר פה בקשר בחיתוליו (או בחתוליו, תלוי בקורא). מעבר לכל אלה - אין ניסיון שלה לדבר איתך בכנות כדי לשנות ולתקן דברים. למצוא סיבות למה לא מתאים תמיד קל למצוא. מה אומר יקירי? חיבוק יתקבל?

דרלינג בזה את טועה

אני לא מפחדת להיות לבד בזמן אחרון זה מוצא חן בעיני מאוד מצד שני תמיד יש את החוסר בבן זוג שלפעמים את מרגישה בודדה וזה מעצבן

ד נ י ת3

New member
לא התכוונתי בזה לגבייך.

כולנו רוצים זוגיות, בני זוג, חבר, חברה, מישהו. מישהו לאהוב. זה איזו תכונה מוזרה שקיימת כמעט בכל יצור אנושי (ראית פעם יצור חי שלא רוצה שיחבקו אותו? שלא מחפש קירבה?). הרצון היה קיים ויהיה קיים תמיד. גם אנשים שמאוד נפגעו מהחברה האנושית - גם הם מחפשים סוג של קשר. אבל.. זה כבר עניין אחר. מוכנות לקשר - זה כבר עניין אחר. את יודעת מה הדרך הטובה ביותר לדעת אם את מוכנה לקשר או לא? פשוט לראות את הגברים (ולגברים - הנשים..) שנמשכים אליך. שאת נמשכת אליהם, שאת יוצרת איתם קשרים. אם הם כאלה שלא מסוגלים לקשר עמוק - זו המראה הכי טובה לעצמך.

למעלה