אולי נעשה מפגש פורום?

casperit

New member
אולי נעשה מפגש פורום?

פשוט שמעתי שמלא פורומים עשו אז אולי גם אנחנו נעשה.... מה אתם חושבים? יעל

גם אני חשבתי על זה..

רעיון חמוד
ממני - רועי

casperit

New member
השאלה היא...

אם אין כאן אנסים או רוצחים? או סתם סוטי מין:) יעל

Rotem Lisa

New member
אממ.. תלוי מתי,

כי יכול להיות שבפסח באות אליי שתי ילדות מהנט, ואני נפגשת עם ילדות מפורום אחר- גם-כן אולי.. בפסח. הכל בפסח! אבל אני מכוערת!!!!! ואני ביישנית.. כל הזמן אני אומרת את זה, וזה ברצינות.. ואולי בכלל אני אפגש עם רועיצ´י החמוד והחרמן
סתם.. סתם, לא חרמן.. (((:) חחחחחחחחחחח!! סתם, רועיצ´י, אל תעלב.. ^.^ לאב יה! רותם..

חרמן?! רותמיצ´ייי ../images/Emo10.gif

ארגגג אני לא חרמןןןןןןןן
את חרמנית
חוץ מזה, אני זה שמכוער פה, אז אל תקללי ת´עצמך! רועי
נ.ב. ~~~~ באמת, בפסח זה טוף, בתנאי ש.. יהיה במרכז, פליזזז..

תראי מה עשית ../images/Emo10.gif

עכשיו יחשבו שאני בכלל מטורף בן 21 שאונס ילדים ולא יזמינו אותי למפגש.. באמת תודה !
*רועי המבואס*

Rotem Lisa

New member
הא ?

פופסורי.. אבל הוא לא!! הוא ילד מתוק.. רועיצ´י! קנה ת´עיתון.. אני מצווה עלייך.. סתמו´ש :|

Rotem Lisa

New member
אחהחהחהחהחהחה :)

אני חרמנית ?! צודק..
לא, סתםם!! אני צוחקת, יא חרמן שכמותך
לא צה במרכז, שמעתם ?! דיי עם המרכז!! מה עם הצפון ?!?!?! למה כל הזמן במרכז ?! גם בצפון יש מקומות שאפשר ללכת אליהם!!! ארמממ.. מה לעשות במרכז יש כמעט את הערים הכי שווים.. אז מה!! במרכז זה שוט אחד גדול :|| בואו לצ´אט.. רותם.... ה(לא)חרמנית
צוחקים אתך, רועיצ´י..

casperit

New member
צפון או מרכז?

מה יותר מתאים לכם- איזור חיפה או ת"א? (לי חיפה כמובן, תצביעו!) יעל

hadarosh16

New member
אחלה רעיון...

אגב ממש ברגעים אלה... איפשהו בארץ.. מתנהל לו מפגש פורום הארי פוטר... ואיך אני יודעת? חברה שלי שם.. בכל אופן זה נכון מלא פורומים פה עושים מפגשים... ונהנה חלק מהם: הארי פוטר,על בנים ועל בנות,בנות ואולי גם אנחנו אני לא נגד... אבל אם נעשה ועוד בפסח.. נחליט בפסח הכי טוב... לא עכשיו כי כרגע חלקנו לא יודעים בכלל מה נעשה ואל תשכחו שהחופש די ארוך... אני בעד.....

אממ.. תגידו..

אני בעד, אבל.. הפורום נפתח רק מלפני כמה זמן.. זה לא מסוכן קצת? כאילו, לדעתי כדאי לחכות עד לפחות פסח, אפילו טיפה יותר, שנכיר טיפה יותר.. מה דעתכם?
רועי

למעלה