אולי נעשה מפגש פורום?

מעיין14

New member
לאן לבוא?

לא יודעת אני חושבת שעדיף ללכת לבן גוריון... דביר לאן אתה הולך?

Rotem Lisa

New member
הלוואי..!

קמיייייייייייי
!! מתה עלייה :)

casperit

New member
אני לא יודעת מה אתכם...

אבל: א.יום ראשון אחה"צ זה יום חול, נו אתם יודעים שיעורים וכאלו עדיף להיפגש בחופש. ב.ההורים שלי בחיים לא יתנו לי לסוע לנתב"ג, גם אין לי איך, כי אני גרה בצפון (כאילו חיפה שיוו איזה צפון) בחופש ההורים שלי יוכלו אולי להסיע אותי אם הם יקחו יום חופש אבל זה יום ראשון, אין סיכוי! ג. הייתי רוצה אבל אין סיכוי! ביי יעל

תגידו.. הא.. זה בבן גוריון?!

אממ.. אגב.. באמת.. אתה לא יכול לסדר משהו? שניכנס גם? יש לי רעיוןןן נשאר שם עד שקמילה ופליפה יצאו, ו.. אז אני יבקש מקמילה ת´אי מייל שלה, ות´כתובת שלה, ואם היא יודעת את של חואניטה נדיה ונאצ´ו זה גם יהיה טוף.. הא.. טוף, עכשיפ יש לי מסיבת פורים, אני הולך להתקלח.. טה טה!
רועי

המ... אתמול הייתי במפגש פורום של

פורום הארי פוטר, והיה נורא כייף. אבל אם רוצים שיהיה מפגש טוב וכייף, צריך לחכות עוד קצת. להכיר את כל האנשים. כי אחרת יכול לקרות מצב כזה: -"היי" -"היי" -"מי את?" -"נדיה 14" -"מי זאת נדיה 14?" -"מה, את לא מכירה אותי?" זה פורום נורא חדש!!! לדעתי כדאי לחכות עוד. המפגש של פורום הארי פוטר שהלכתי אליו אתמול לא היה המפגש הראשון של הפורום. נראה לי שהחמישי, והמפגש הראשון היה ב29 לנובמבר. כמעט שנתיים אחרי פתיחת הפורום.... אני בעד לחכות. אבל אם יהיה מפגש, אני אבוא. ולדעתי, הכי בטוח לעשות את המפגש זה בקניון, כי אז, אם יבואו סוטים\אנסים וכו´, תמיד יהיו אנשים מסביב שיגנו. ואני ממליצה על קניון רחובות. בימים האלה הוא לא ממש בטוח (יש התראות על פיגועים) אבל עד פסח יהיה בסדר...

למעלה