אולי נעשה מפגש פורום?

hadarosh16

New member
רועי... אתה צודק

תחכו עם המפגש... לא עד אחרי פסח אבל בכל תחכו.. תכירו פה את האנשים קודם אבל באמת אל תדברו פעם וזהו. תדברו אני יודעת באי סי קיו בצ´אט ולא רק פה... תכירו טוב בשביל שנוכל להיפגש..... אין לכם הרבה זמן.. פסח זה עוד פחות מחודש.. ובקשר לסכנה. גם לדעתי זה מסוכן..

וואי איזה מגניבב ../images/Emo13.gif

וואלה, יום ראשון הכי טוב.. תמחקו ת´הודעה הקודמת שצריך להכיר אחד ת´שני יותר טוף! אממ.. זה בבן גוריון, נכון?
כי אם לא.. הא.. אני בעד, בכל מקרה.. דביר, מה המצף? אתה פה? רועי

מ´זתומרת אתה לא יודע

איפה זה?! אבל את תלך לשםםם
וואי, גם אני רוצההה.. תיקח אותי פליזזזזזזז
*רועי המתחנן
*

האנטר34

New member
רגע רגע!!!!!!!!!../images/Emo148.gif

*כולנו* יכולים לבוא איתך לשדה התעופה?? ברצינות?? &&&דראך אגב דלא תחשבו שאני חדשה-אני G@T ממקום אחר ושם משתמש אחר%%%

דביר-מן

New member
כל מי שרוצה יכול לבוא לשדה תעופה

אבל לא כולם יוכלו לפגוש שם את קמילה ופליפה, אני משער שיעשו גידור מיוחד. אבל לדעתי זה יהיה מאוד נחמד אם כולנו נקבע מקום בשדה תעופה להיפגש, ונכין שלט מיוחד של פורום תפוז. מה דעתכם?

Rotem Lisa

New member
כןןןן!! גרייט אידיאהה!!

ודביר- אני לא חושבת שאתה משוויץ, זה סתם היה בצחוק, כאילו אני מחטיפה לך.. אני לא כועסת, וזה לא רע שאתה רוצה לחלוק אתנו :) כי גם אני הייתי עושה את זה!! לא כועסת..
רותמ

דביר-מן

New member
אני שמח שאת לא כועסת ../images/Emo13.gif ולעניין:

צריך לברר מתי המטוס נוחת! אז צריך לקבוע נקודת מפגש והכל, ולקבוע מי מאיתנו דואג לשלט...

nIcKiTa

New member
זה רעיון טוף!!

אני רוצה לפגוש אותם בתור מנהלת פורום בתפוז מגיע לי לא? תבדוק אתה, הרי אתה זה שמקבל את פניהם
חן

דביר-מן

New member
אני אבדוק ואדווח ../images/Emo13.gif ובינתיים!

תתחילו לבקש רשות מההורים להגיע לנתב"ג ביום ראשון אחה"צ...

דביר-מן

New member
זה לא כל כך פשוט...

למען האמת, כל המקרה הזה די מצחיק- כי ביום ראשון האתר חוגג יום הולדת שנה! אז כאילו, אנחנו מקבלים את קמילה ופליפה מתנה ליומולדת של האתר!
בכל אופן, מה שאני מנסה להגיד, זה ששנה שלמה עבדנו קשה למען הקטנטנות- הגיע הזמן שהקטנטנות יעשו משהו בשבילנו...

G@T

New member
שאלה......../images/Emo12.gif

איך נזהה אחד את השני?? והלוואי שיהיה איזה נס ויראו אותנו ויתנו לנו להיכנס , דביר אולי תוכל לסדר משהו?? תגיד שאלה מעריצים אמיתיים!! חחח נו טוב אני בעד הרעיון בכל מקרה.

למעלה