קראתי המ שגילה אמרה
ואת מה שאת אמרת. חמודה, עד לפני חדוש וחצי הייתי בדיוק כמו שאת מצטיירת לי, בודדה, בלי חברים, הרגשתי מיותרת. את לא מפלצת כי אין לך כוח להאכיל את התוכים, ממש לא, אבל את כן צריכה לקחת עליהם אחריות, או לבקש מאחד ההורים שיעזור לך בטיפול בהם. יד שמאל שלי, את מכירה את האזור העדין והרך הזה שמתחת לזרוע? יש שם שתי צלקות עמוקות, עמוקות נורא, הרגליים שלי חרוטות, וכנ"ל גם החזה שלי. הטעם בזה? אין לי מושג. הלקח שלמדתי מזה? שומדבר לא שווה שנפגע בעצמנו, שומדבר. נכון, עכשיו נראה לך שאת תקועה במקום הכי אומלל בעולם, שקשה לך ושאת לא יכולה להתמודד עם כלום שקורה, שהכל נופל עלייך ושאת הבנאדם הכי נוראי וכישלון שיש.
את לא, למעשה, את אפילו לא קרובה לזה. "לא צריך לפחד מלהתקדם בקצב צב, צריך לפחד מלהישאר במקום" את חושבת ומרגישה שאת נשארת במקום, אבל את לא, אני רואה שאת לא. את כאן אחרי הכל, ביקשת את העזרה שלנו כי את לא מוצאת מקום אחר שתוכלי להיעזר בו, זו התקדמות. התקדמות לעומת הזמן שבו לא ביקשת עזרה משום אדם. יש תקופות שבהן את מרגישה שאת דורכת במקום ואל מתקדמת - אבל את כן, כל רגע שעובר, וכל כאב הכי קטן וסבל - מובילים אותך למקום שלך. במקרה שלי, סבלתי המון בכל העניין של גברים, באמת המון, ולא בקטע פקצי מעצבן, וחשבתי שזהו, שאני כבר בחיים לא אהיה עם אף אחד ושאני אמות בלי שחוויתי אהבה. טעיתי, הכל הוביל אותי במסלול החיים לרגע שפגשתי את החבר שלי. ואת ידועת מה? בלי כל הסיפרו של הדיכאון ובלי כל הקשיים, לא הייתי מגיעה לכאן, לא הייתי מכירה את כולכם. לא הייתי מגיעה למאגיה, לסופרים צעירים, לא הייתי מגיעה לנהל פורום, שזה הדבר שמחזיק אותי בחיים עכשיו. סקרלט, זה קשה, ונראה שאת חסומה ושאין אור בקצה המנהרה, ושלא משנה המ יגידו לך, כולם טועים. אבל אני מבטיחה לך, אני נשבעת לך בחתול שלי (שהוא רק הדבר הכי יקר שיש לי בעולם), שימים טובים עוד יגיעו, שהאהבה עוד תגיע, ושהחיים ה"נורמליים" גם הם יגיעו.
מבטיחה