אולי נפתח שרשור חדש

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
אולי נפתח שרשור חדש../images/Emo26.gif

שהנושא הקיטשי שלו הוא: "רגעים קסומים"...... (אתן שמות לב שאני במצב רוח רומנטי במיוחד
) מה הוא רגע קסום עבורכן? מי היתה בסיטואציה שאיר כך חשבה עליה כעל רגע קסום במיוחד? ("רגע קסום, זאת הגדרה שאני לפעמים משתמשת בה...... שמעון אומר שאני מוזרה, אבל אם יש מילה אחרת לזה אז אתן בטח מבינות למה אני מתכוונת.....
).

הרגע הכי מושלם שלי

היה בקלאב מד אילת לפני 11 שנים. לא זה לא היה בגלל בחור, זו היתה המשפחה וכל הסיטואציה. נסענו לחופש בסוכות כל המשפחה כחגיגה עם אמא שלי על שלוש שנים נקיות מסרטן. שלוש שנים של בריאות, שהרופאים אמרו שיש בהם כל הסיבה לאופטימיות. זו כבר סיבה לאושר אולטימטיבי. בקלאב, הכל היה סיבה לאושר, ואני לא מתיחסת למקום עצמו. אבא שלי התנהג למופת (למרות שהוא בא עם הלפ טופ לבריכה) אמא שלי היתה בעננים ואחותי ואני הסתדרנו יפה כל השבוע. ירדתי 6 או 7 ק"ג לכבוד הארוע (אז זה היה קל, בגיל 17, פשוט לא אכלתי שבועיים). הביטחון העצמי שלי פתאום הרים את הראש. שם גם גיליתי שיש לי כושר מנהיגות ואני (!) הצלחתי להפוך את כל החברה בתיכון, בערך 15 איש, לחבורה. השיא היה בערב הסיום, בו עליתי על הבמה (!) ומול כל האורחים והצוות הנחתי את ההופעה של "הגדולים" באנגלית וצרפתית!!! אני! אני בן אדם עם פחד קהל- שבאותו היום נמוג לחלוטין ומאז לא פקד אותי. אני זוכרת סייסטה אחת, אחרי ארוחת צהריים מפוצצת שלהם, עם אחותי וכמה מהחברה וה GO, פשוט מתבוננת בריצודים של האור על הבריכה, וחושבת כמה הכל מושלם.

רגע קסום בעיני

הוא שחזור של הפעם הראשונה שראיתי את ניר בליינד דייט עמדתי בגשם ליד מקום העבודה שלי במיטריה עם שיער ארוך אדום ומשקפים והוא הגיע עם מעיל קורדורוי ירוק (זה עושה לו עינים מדהימות) וג´ינס גבוה ומדהים חתיך לא נורמלי (גם אני הייתי רזה...
) וזה רגע שעבור שנינו הוא מיוחד זה הרגע שהיה ברור שיהיה לזה המשך היה קליק מידי .

יעלי2

New member
אם בקלאב מד עסקינן

אם אני אחשוב על רגעים קסומים רומנטיים, זה יקח לי כמה דפים. אבל זכור לי רגע מצחיק (קסום) שהשתתפתי סתם בקטע ספורטיבי בתחרות קליעת חצים למטרה. ברור שאין לי מושג ירוק מה עושים אבל זכיתי במקום הראשון (זה היה בטורקיה). קיבלתי שמפניה והיה ממש קטעים. אני זוכרת שזה היה רקע נורא משמשע כי כאמור אין לי מושג איך זכיתי (והיו כאלו מנוסים שהתעצבנו).
רגע אחר היה כשהיינו בניו יורק בתחנה האחרונה לפני חזרתנו הביתה. היה חום אימים וברוקפלר סנטר עדין היה זכר למגרש ההחלקה על הקרח שמאפיין את החורף. אני התלהבתי ומייד השכרתי זוג מחלקיים והתחלתי להרביץ החלקות בהתאם למצב הקרח (שהיה מוצץ בשלוליות בגלל החום). יום למחרת גיליתי שאני מופיעה בעיתון הניו יורקי היומי. התברר שבעלי היקר נידב את הפרטים שלי (כולל שם המשפחה החדש שאז עוד לא הוחלף רשמית) והיה מדהים שמכל האנשים שהיו שם צילמו אותי. אולי יש לזה קשר לכך שישראל תמיד תופסת כותרות. אני יודעת שזה לא משהו רומנטי קסום, ושזה הוזכר כבר, אבל לי זה היה קסום בדרך משונה.

fila

New member
נכון , אני זוכרת את התמונה הזאת../images/Emo13.gif

הרגת אותי עם הקליעה בחצים!

יעלי2

New member
יש לי רגע קסום במיוחד ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

החתונה שלנו יצאה שלושה שבועות לפני יום ההולדת שלי. אני ביקשתי מבעלי שלא יסחף אבל שגם לא ישכח אותי (כי החתונה שלנו היתה במרכז הענינים). ביום ההולדת הוא ביקש שאבוא לאסוף אותו מבית של חבר, שם הבנתי לשימחתי הרבה שמדובר בהשקעה, כי החבר השיישב באוטו ואמר לי לא להביט אחורה כי הוא מביא קופסא לאוטו (תדמיינו לעשות רוורס בלי להביט לאחור)
בקיצורו של ענין. כשהגענו הביתה הוא עלה לפני, החשיך את הבית (אני המתנתי באוטו). כשנכנסתי כל הבית היה מואר בנרות, על השולחן בסלון נחה קופסא ענקית יפיפיה ובתוכה שימלת הכלה שלי. זה המקום לציין שיום אחרי החתונה החזרתי את השימלה "מהשכרה". הוא תאם איתם מראש שישחקו את המשחק וגם זכר חנות מדליקה של קופסאות שסיפרתי לו עליה - משם השיג את העטיפה המדהימה. בקיצור, החושך, השימלה, המחשבה, ההשקעה, התיאום עם החבר, הכל ביחד-היה הכי קסום שיש.

כמובן! הצעת הנישואין!!!

יום שישי... יום הולדתי האחרון...שעות אחר הצהריים המאוחרות... אני חוזרת כהרגלי הביתה מזיעה אחרי שלימדתי 4 שיעורי ספינינג מהבוקר... הבית מקושט כולו... לוקחים אותי למרתף לראות סרט וידאו... בוידאו בעלולי חד לי חידות שונות כשכל אחת מהן מובילה אותי למתנת יומולדת... החידה האחרונה: "טבעת הנצח בכיס האהוב מכל"... כמובן שהבנתי מיד שמדובר בטבעת אירוסין אצלו בכיס... אבל עשיתי עצמי לא מבינה כדי למנוע פדיחות במידה ואני טועה... הוא מוציא קופסא מהכיס... כורע ברך ומציע... הייתי בעננים!!! אחר כך ארוחת ערב רומנטית לאור נרות שהכין עבורי - אבל אני לא מסוגלת לאכול מרוב אושר ולא מפסיקה לחייך ולחבק באושר... אין קסום מאותו אחר הצהריים אביבי....

צילולה

New member
גם אצלי-הצעת הנישואים הרישמית..

בית מלא בורדים ובנרות לכל אורך המסדרון עד לחדר שינה. ושם בנוסף להמון ורדים ועוד המון נרות, ראיתי שהחמודי שלי קנה חדר שינה קומפלט ובשידה שבצד שלי חיכתה הטבעת.... חולה עליו....

kisses

New member
כשפגשתי את אלון לראשונה

ידעתי עמוק בפנים שאנחנו ניהיה ביחד אבל הרגע הכי קסום שהיה לי זה בפעם הראשונה שאלון הגיע לארץ בכדי לבקר אותי, אני זוכרת שהוא הגיע בשש בבוקר ואני חיכיתי לו בשדה כבר מ - 4 בבוקר, מרוב התרגשות לא יכולתי לישון. והיו לי מליון פרפרים בבטן ואיך שהוא יצא כזה יפה וביישני אין ידעתי שיום אחד אנחנו נתחתן.

רחלילי

New member
מסוקרנת ממך ליאת!

איך איך איך הכרתם? כאילו הוא משם ואת מכאן או מה?

kisses

New member
את אלון הכרתי לפני כ- 4 שנים

בטיול שעשיתי ללונדון ל 4 ימים ושם ביקרתי חברה קרובה ודרכה הכרתי את אלון וזה רק במקרה מה שניקרא יד הגורל.

רחלילי

New member
וואו ענקי!

אכן יד הגורל. אגב מי שהוא בעלי היום, פגשתי אותו בבליינד דייט. בדיעבד הסתדבר שהיינו שנתיים קודם שכנים בנין ליד בניין, קנינו באותה מכולת, למדנו באותה פקולטה באוני´ (תארים שונים) באותו בניין. זהו. אבל הסיפור שלך נשמע לי נורא רומנטי יש לציין!

דפי26

New member
רגעים קסומים........

יש כמה וכמה פילה הצלחת לגרום לי לחייך מרוב מחשבות וזכרונות....... כל הרגעים הקטנים והקסומים........ הפעם הראשונה שלי ושל מי שהיום הוא בעלולי....שני ילדים מגלים אחד את השני.... כשרק עברנו לגור ביחד:יושבים על הריצפה בסלון (כי אין אף רהיט)הפסקה מנקיון הבית ואוכלים את הפיצה שהיתה לי הכי טעימה...... הנשיקה הראשונה....... לשכת גיוס,הוא עולה לאוטובוס והדמעות לא מפסיקות....זה (מרגש לא מהמשמחים) העיניים של אבא שלי אחריי שסיימתי קורס קצינות בהצטיינות.......

fila

New member
מה עשיתי???

גרמתי לך לחייך ואני כאן צוחקת ובוכה סתם ככה באמצע היום באמצע ערימה ענקית של ניירות ומסמכים....... אני נעשית כ"כ רגשנית כשההורמונים שלי משתוללים......

למעלה