הרגע הכי קסום שלי
התרחש בתאריך 13.9.01. זו הייתה שעת צהרים ואני הייתי במרפאה לבריאות האשה בחולון. מדובר על תקופה שבה אני ועמית היינו אחרי חודשים ארוכים של נסיונות להרות, בדיקות, דקירות, כדורים... אני התפטרתי כי לא יכולתי להתרכז בעבודה - הייתי בדכאון נוראי. אז ישבתי שם בחדר המתנה, חרדה ומתוחה, אחרי שכבר חודשיים וחצי לא קיבלתי מחזור- ובדיקת ההריון יצאה שלילית. נכנסתי לרופאה- והיא התחילה להעלות אפשרות של גידול ודברים מפחידים אחרים, ואני התעקשתי לעשות אולטרה-סאונד כי באותו יום בבוקר הקאתי , וכבר כמה שבועות שהייתי נגעלת מריח של חומוס ובשר... בקיצור- נכנסנו לאולטרה-סאונד, והטכנאית מתחילה לבדוק ולהסתכל... ואז היא מסובבת אליי את הצג ואומרת בקול משועמם "אז הנה שק ההריון שלך, והנה העובר, ועכשיו מה שאת שומעת זה הדופק..." ואני הייתי בשוק!!! התחלתי לבכות, והדבר היחיד שהצלחתי להגיד (שוב ושוב ושוב) היה "יו! אני לא מאמינה!" ויצאתי החוצה עם דמעות, והרופאה שלי בכתה איתי... קצת אחר כך טילפנתי לעמית... הוא בדיוק היה בחדר אוכל- והיה מוכן נפשית לעוד בשורות רעות... אמרתי לו "אתה יושב?" והוא אמר "לא- אני בתור לאוכל. למה? מה קרה?" ועניתי "אתה עומד להיות אבא!". עברה דקה שלמה של שקט. דממה. ואז הוא שואל "את רצינית???" וצעק בחדר אוכל (מול אלף אנשים) אני עומד להיות אבא!!! חוץ מזה הייתה הלידה כמובן... אבל זה כבר סיפור אחר...