אה, וזה אני האתר שלי
L liat ליאת New member 16/4/03 #68 אהבתי את החתימה שלךָ! ../images/Emo3.gif בפרט שאני יודעת שאמא'שך בעצמה כתבה את זה!
א אמא של אביתר New member 15/4/03 #11 גמני גמני!!!! נעים מאוד אמא של אביתר המהמם!!! בן ארבעה וחצי חודשים. יש לי חסך קטן בפרסום תמונות אז תסלחו לי על ההצפה
גמני גמני!!!! נעים מאוד אמא של אביתר המהמם!!! בן ארבעה וחצי חודשים. יש לי חסך קטן בפרסום תמונות אז תסלחו לי על ההצפה
S shirka New member 15/4/03 #17 ../images/Emo65.gif מזל טוב, וואו, שקדי הולכת../images/Emo70.gif איזה כיף!
ד דלית 3 New member 17/4/03 #155 תודה לכל המברכות. בינתיים תפסנו קצת פחד אחרי נפילה על הפנים אבל יהיה טוב. בינתיים נחכה עם הנעליים
T tonti New member 15/4/03 #16 איזה כיף לנו!../images/Emo24.gif סוף סוף! עכשיו יש לי למי לספר על השטויות של מתן...
A ayelet i New member 15/4/03 #18 גמני... ../images/Emo9.gif אני איילת, אמא של נועם שנולדה ב - 19/2/2003, 3 חודשים לפני הזמן... בשבוע הבא, אחרי 9 שבועות בפגיה, היא מגיעה הביתה - כך שהפורום הזה נפתח בדיוק בזמן עבורינו!
גמני... ../images/Emo9.gif אני איילת, אמא של נועם שנולדה ב - 19/2/2003, 3 חודשים לפני הזמן... בשבוע הבא, אחרי 9 שבועות בפגיה, היא מגיעה הביתה - כך שהפורום הזה נפתח בדיוק בזמן עבורינו!
S shirka New member 15/4/03 #21 איזה חדשות טובות! מזל טוב../images/Emo70.gif עכשיו באמת יהיה לכם חג שמח
א אמא של אלמוג וירדן New member 16/4/03 #63 כיפק היי, לנועם ה-../images/Emo47.gif איזה פסח שמח יהיה לכם, אני ממש מאושרת עבורכם. ואופס אחד קטן ,רק עכשיו ראיתי שהקדמת אותי בהודעה על תאריך הלידה, אז יש לנו תאומים ו
כיפק היי, לנועם ה-../images/Emo47.gif איזה פסח שמח יהיה לכם, אני ממש מאושרת עבורכם. ואופס אחד קטן ,רק עכשיו ראיתי שהקדמת אותי בהודעה על תאריך הלידה, אז יש לנו תאומים ו
מ מתרגשת New member 15/4/03 #42 איזה חדשות מצויינות../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif חדשות שעושות באמת חג שמח ב