איזה יופי חדשות טובות לכבוד החג אני ממש מחזיקה מהבת שלך, פייטרית אמיתית ומנצחת!!!!!
N nush1 New member 16/4/03 #133 איזה יופי חדשות טובות לכבוד החג אני ממש מחזיקה מהבת שלך, פייטרית אמיתית ומנצחת!!!!!
ר רות1974 New member 15/4/03 #20 ואני רותי. אמא של נעמה הנאגט הקטן שנולדה ב- 29.12.02, והיא כבר בת 3 וחצי חודשים תמימים. מתה עליה
נ נעמה הנאגט הקטן New member 15/4/03 #23 אמא שמה תמונה מגעילה שלי, אז אני מנצלת את ההזדמנות שהיא הלכה לאכול ארוחת ערב עם אבא ומילי אחותי הגדולה ושמה תמונה יותר מוצלחת.
אמא שמה תמונה מגעילה שלי, אז אני מנצלת את ההזדמנות שהיא הלכה לאכול ארוחת ערב עם אבא ומילי אחותי הגדולה ושמה תמונה יותר מוצלחת.
L lovely2 New member 16/4/03 #78 פויה אמא,תתביישי לך בפינה! ../images/Emo67.gif מה זאת אומרת "תמונה מגעילה"??? יש יותר מוצלחת יש פחות מוצלחת...התמונות של הגוזלים לעולם לא מגעילות! ואל תגידי לי שהנאגט חושבת ככה...
פויה אמא,תתביישי לך בפינה! ../images/Emo67.gif מה זאת אומרת "תמונה מגעילה"??? יש יותר מוצלחת יש פחות מוצלחת...התמונות של הגוזלים לעולם לא מגעילות! ואל תגידי לי שהנאגט חושבת ככה...
S shirka New member 15/4/03 #26 ../images/Emo25.gif באמת הגיע הזמן ...../images/Emo70.gif התגעגעתי!!!!
מ מיקגאפ New member 16/4/03 #53 הי דפי טוב לראות אותך... ../images/Emo24.gif קצת נעלמת לנו בזמן האחרון. וארד שלך פשוט יפהפה!
א א פ ר ו ח י ת New member 15/4/03 #25 גם אנחנו מתפקדים אמא של אוֹרי המקסים שנולד ב 26.2.2003 . אחלה של רעיון ,אני בטוחה שיהיה כיף כאן כמו שהיה כיף בפורום הריון ולידה וכמו שכיף בפורום הנקה דרך צלחה!
גם אנחנו מתפקדים אמא של אוֹרי המקסים שנולד ב 26.2.2003 . אחלה של רעיון ,אני בטוחה שיהיה כיף כאן כמו שהיה כיף בפורום הריון ולידה וכמו שכיף בפורום הנקה דרך צלחה!
L lovely2 New member 15/4/03 #31 ../images/Emo79.gifאמא של שירי../images/Emo79.gif שנולדה ב-4.1.03 ו על הפורום החדש! וחג שמח כמובן!
L liat ליאת New member 16/4/03 #72 ../images/Emo24.gif נו נו נו לך, מכות בטוסיק!!! על לענות למסר שמעת?
L lovely2 New member 16/4/03 #75 ../images/Emo25.gif יעלי...וליאת...../images/Emo6.gif מאיפה הקרצת את הסקסית הזאת? הורגת אותי... סוהא,את לא לבד!
../images/Emo25.gif יעלי...וליאת...../images/Emo6.gif מאיפה הקרצת את הסקסית הזאת? הורגת אותי... סוהא,את לא לבד!
L liat ליאת New member 16/4/03 #76 זו אחת מהנמצאות אצלי בקבוצת תמיכה הן באות לקבל תמיכה ויוצאות מצ'וגעות לפי דעתי זו הרבה יותר סקסית
L lovely2 New member 16/4/03 #79 זאת ב-ו-ל אשתו של אהוד מנור!!!../images/Emo12.gif אבל ב-ו-ל! ראיתי אותה עושה הזמנת לידה עם הבת שלה בשילב...ממש תאומה סיאמית!
זאת ב-ו-ל אשתו של אהוד מנור!!!../images/Emo12.gif אבל ב-ו-ל! ראיתי אותה עושה הזמנת לידה עם הבת שלה בשילב...ממש תאומה סיאמית!