אולי נתחיל שרשור התפקדות

הגרי3

New member
מצטרפות בשמחה גדולה

אני הגר, אמא טריה של שירה בת חודש וחצי. כל כך שמחה על הפורום החדש והחשוב הזה. ויש לי מלא שאלות בקרוב...

ואני לא רוצה לקפח את תומר

למרות שהוא כבר ילד גדול ובוגר, ונראה בתמונה הזו קצת יותר מהגיל שלו, בסה"כ הוא בן שנתיים ועדיין התינוקי שלי, אז הרשו לי להשוויץ גם בו

swann

New member
גם אני !!

אני סיון אמא של מאיה בת 6.5 חדשים. אני בטורונטו אז בטח לא תראו אותי פה הרבה... אבל במאי אני באה לארץ לביקור של חודש (!!). אגב, לא רק אמהות - נראה לי שזאת הזדמנות טובה להרבה אבות להכנס (חוץ מאסא שעבר הריון שלם...). באופן אישי אבא של מאיה כנראה שלא ישתתף, אבל הוא מקבל עדכונים ממני... זאת תמונה של מאיה ששמתי כבר בהריון ולידה... אבל מה אכפת לי שתראו שוב ? מזל טוב על הפורום !!

dafgol

New member
הי סיון ../images/Emo24.gif

מה שלומכם ? תמיד כיף לראות את מאיה שוב

26יפעת

New member
שמחים להצטרף

נעים מאוד למי שלא מכיר/לא זוכר. אנחנו יפעת ובועז, הורים ליובל, בן שלושה חודשים (נולד חודשיים לפני הזמן, למי שתהה לאן נעלמתי מפורום הריון ולידה ולא קרא בזמנו את סיפור הלידה שלנו). שמחים על הפורום, מאחלים בהצלחה למנהלות החדשות (ידעתי שדפגול תנהל פורום בסוף...) ומחכים למפגש! (דרך אגב בשבת הקרובה מפגש פורום הורים לפגים אצלנו בבית)

dafgol

New member
הי יפעתי ../images/Emo24.gif

מה שלום יובל ? שולחים לו
ענקית. תודה על האיחולים בשמי ובשם קרן
. עשינו שבוע שעבר מפגש אמהות בלב המפרץ.....נעשה שידור חוזר במיוחד בשבילך ויובל. דש"ח לבועז וחג שמייח ומאושר ! ( נו איך לא ? ).
בר דפנה וגולן

והנה אנחנו....

היידי- אמא של אופק, אופק בת כמעט שנה, ואני בת 27+, ויש גם אבא נחמד בשם עמית, וכלבה מתוקה. אנחנו גרים בגדרה, וממשתפים גם בפורום הריון, הנקה, ולקראת הריון. ואני נורא שמחה שפתחו את הפורום הזה!

shirka

New member
../images/Emo65.gif אורית, מזל טוב ../images/Emo70.gif

מה עם סיפור לידה

cookie1

New member
מזל טוב, קצת נעלמת לנו

מחכות לסיפור הלידה בפורום השכן

אבא אסא

New member
שלום, קוראים לי אסא ואני מאוהב

(
"אוהבים אותך אסא" ) במי אני מאוהב ??? || || || /\

ב ה י ר

New member
פשוט תאווה לעיניים!

איזה כיף ליראות פה את כולם! (בעיקר את הקטנטנים) אני אמא של שני המתוקה בת ה 7.5 חודשים. וזאת שניני שלי...

למעלה