אולי נתחיל שרשור התפקדות

מיקגאפ

New member
מזל טוב לכולנו על הפורום החדש |בלו

ושמחים להתפקד: אני מיכל אמא של שיר ("הגדולה") בת 5 וחצי ושל יובל בן 9 חודשים (מינוס שלושה ימים). מצרפת תמונה של יובלון. שיהיה לנו בכיף והמון בהצלחה לטוטי!

dafgol

New member
נעים לי מאוד....../images/Emo8.gif

אני דפנה , אמא של בר שבדיוק היום בן 4 חודשים
שמחה וגאה בפורום החדש שלנו , מאחלת המון בהצלחה לטוטי אחותי היקרה ! ומצטרפת לניהול הפורום אוטוטו......( בתחילת מאי ) שיהיה לכולנו המון בהצלחה !!!!!!!! אחיותי גיבורות התהילה....קצת אמונה וסבלנות....ובנינו לנו בית משלנו.

dafgol

New member
והנה הברבור שלנו

תמונה טרייה מהיום אחה"צ....חנכנו את מצעי הקיץ לכבוד גיל 4 חודשים

או-וואה, כולן פה !!! ../images/Emo45.gif

אז מה חשבתן? שאני לא אבוא ?
כמו שאתן בוודאי יודעות אני תמיד נדחפת לפורומים
...אז הנה אני , פה !!! (וגם שם
) לאחיותיי דפנה וקרן מנהלות הפורום (
אאההממ...עכשיו זה אומר שאני אצטרך להזהר במילותיי ?
) ברכות חמות ואיחולי מזל טוב מפה ועד הודעה חדשה עם קבלת הניהול ופתיחת הפורום כמו שכבר אמרתי (ואני ידועה בתור אחת כזו שאומרת שוב....ושוב
) - אין מי שמתאים לנהל פורום כזה יותר מכן - עלו והצליחו
*2 ,סומכת עליכן שתיצרו פה מקום שכיף לבוא אליו ,להתעדכן ולעדכן,להתרגש ולרגש , להשוויץ עם תמונות ולהתלהב מתמונות של אחרים/ות - מקום על הכיפאק
שיהיה לכן
ומאחלת לכן וגם לכולנו (המשתתפות) שזה יהיה פורום של חדשות והודעות טובות,אירועים שמחים ותמונות מרהיבות של הילדודס
ובנימה אופטימית זאת, אסיים (להיום...
) אני עדיין אצל אחותי והמחשב פה יותר ET (
) מ-צב... שיהיה לכולנו חג שמח,נעים,משפחתי ושליו מכל ה
נ.ב ===
דפדפ - טוב לראות אותך במחוזותינו - ארד פשוט שובר לבבות קטן - פשוט יפהפה !
איילת של נועם - כיףףףףףף לראות ולקרוא אותך פה ובכלל
(מחכה לחדשות על השחרור
)
מצרפת לשרשור היפה הזה גם תמונה של החתיך הפרטי שלנו (שיש לו דלקת עיניים ושיעול בעקבות החיסון לגיל שנה - אבל, יהיה בסיידר !
) היידה...הלכתי...

dafdaf

New member
תודה שירלי יקירתי ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

mikihc

New member
ם אני מתפקדת

היי, אני מיקי - אני די חדשה פה (את פורום הריון ולידה חרשתי רק באופן פאסיבי) אמא לאילון המדהים בן 4 חודשים (תמונות בקרוב, לאחר שאני אגלה באיזה file בעלי החביא אותן) . שמחה להיות פה. ביי, מיקי

עדי 4

New member
ואני עדי

אמא של טל בת השנה וחצי, אבל גם שלאיתי בן 11 וחצי אמיר בן8 שיר בת 5. הגעתי לפה למרות שאני גם בלהיות הורים

מאמיק

New member
../images/Emo39.gifמתפקדת חדשה

שלום, אני חדשה כאן עקבתי קצת אחרי פורום הריון ולידה וגם בפורום להיות הורים אבל באופן די פאסיבי. אני אמא של מאיה שהיא בת 6 חודשים.

dafgol

New member
הי מאמיק , ברוכה הבאה

ספרי קצת על עצמך....זה משפחה פה

מתפקדת! מתפקדת! איזה כיף!

אני שרון, אמא של לוטן הקטנה שנולדה ב-7.1.2003 והיתה התינוקת הבכורה של פורום הריון ולידה לשנה זו. נשואה לודים כבר כמעט שנה וחצי. ושנינו מאושרים מאוד להיות ההורים הגאים של הפושטקית הקטנה שלנו, שכבר עכשיו מגלה סימני שובבות!

lovely2

New member
היית רוצה../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

מה כל כך מהר שכחת אותנו? תאומתי...אני המומה!
ילדתי 3 ימים לפנייך ואת לא זוכרת?
4.1.03 האמת שעד היום לא שמתי
ששירי שלי בכורת הפורום לשנת 2003 איזה כיף!

אור100

New member
ליטלוש אז אולי בכל זאת נזכה לראות

את שירי? קדימה שימי תמונה. מתה מסקרנות לראות אותה. כמה זמן עוד תמתחי אותנו?

לא שכחתי! את היית ברוגז עם הפורום

אז ולא הראית שום סימני חיים, ובטח שלא בישרת על הולדתה של שירי! אז ביום שבו לוטן נולדה ענתש כתבה הודעה שנולדת בכורת הפורום ל-2003, מה שהיה נכון לאותו זמן. עכשיו אני מפנה מקום לבכורה שלך... אפשר גם בכורה משותפת?

למעלה