אולמרט טיפש הוא יפנה יישובים חד

ונראה לך שאחרי שנצא הממשלה

וצה"ל? יתקיפו בכל הכוח? הרי היום אנחנו רואים שצהל לא עושה כלום כדי למגר את הטרור הכל משחקי קקי... וגם הממשלה לא איכפת לה העיקר "לתת לצאת" עזוב פתרון דפוק ביותר ליצירת שלום.... קודם משא ומתן אחר כך לתת קודם הכרה בישראל אחר כך לתת מיגור הטרור אחר כך לתת לא לפני כל זה.. בחיים לא אסכים ליציאה חד צדדית! בן גוריון מתהפך בקבר שלו שהוא רואה שאנחנו עושים דברים כאלה.... הוא רואה איך המדינה שלו מתפוררת... אסור להאמין היום לאף אחד ! ואני לא מאמינה להם....הם הרסו את כל האמון שלי בהם....

טלמ

New member
מנהיגי המדינה לא טיפשים

מכל בחינה הצעד הזה הגיוני. השטחים האלה הם מטרד וטוב לוותר עליהם. אנחנו רוצים שלום, אם לא נקבל אותו בדרך ישירה של שלום עם הפלסטינים נשיג אותו בהתנתקות ואם זה לא יעזור...אנחנו עשינו את שלנו, אין דרך לשאת ולתת עם הרשות, דעת הקהל הבני"ל תתמוך בנו ומכאן הדרך להפלת השלטון כמו בעיראק ואיראן מאוד קלה, ושוב: אנחנו לא נהיה מעורבים

לא אמרתי שהשטחים הם לא מטרד

ברור שכן חבל שצהל יגן רק על 10 משפחות מעפנות שיושבות שם וימותו בשביל שטח שלא שווה כלום.... אנחנו רוצים שלום אבל הם לא זו הבעייה כי הם לא יפסיקו כל עוד אני ואתה חיים.. למה נראה לך שהעולם יעשה משהו? אתה מדמיין אחרי שנצא וזה לא יעזור כל ישראל תיהיה תחת מתקפת קאסמים ופיגועים שלא ידעה ישראל.. ואחר כך לא תשאר ישראל!!! אתה חי בעולם אופטימי מדי..אתה לא מציאותי תסתכל טוב טוב למי אתה הולך לתת שטחים שלא שווים כלום...שעל אותם שטחים יבנו ומאותם שטחים יעיפו לבית שלי קאסמים... תאמין לי לא שווה את זה.. דעת הקהל לא תתמוך בנו הרי כולם מדברים על פייסנות גם עם איראן.. אף אחד לא יבוא להלחם פה נגד הטרור.. ישאירו לנו את זה ואז נראה אם הממשלה הפחדנית שלנו תעשה משהו עם קאסמים מכל עבר.. שלטון של טיפשים פחדנים....

רק תסתכל קצת עליהם

על הפלשתינאים תסתכל על הנחישות שלהם על האמונה והלחימה המתמדת שלהם.. רק בגלל זה הם יקבלו מה שהם רוצים בסוף רק כי הם מאמינים ומקיימים את האינטרסים שלהם... ומנסים והכל ואתה ידוע מה הם יקבלו את מה שהם רוצים את כל ישראל.. רק כי הם נלחמים באמת מכל הלב ומכל האמונה וכמו שאומרים "מי שמאמין במשהו ורוצה משהו ונלחם על משהו מקבל אותו" אנחנו לא נלחמים על כלום... איפה הציונות? איפה הקמת המדינה? הימים של פעם..שעוד היה לנו כוח להלחם באמת על האדמה הזו ולא לתת פיסות ממנה חינם...חד צדדית זה כמו לתת לאויב שלך חדר בבית שלך.... ושוב אני אומרת הפיסות אדמה האלה לא שוות כלום חוצמזה שהם מסוכנות כי הם רק מקרבות את האיום אלי הביתה....

למעלה