אומרים עלי שאני לוחמת

chipi

New member
דרדרית שלום לך וברוכה הבאה

לפורום ישנו סיפור אל איזה רב שאחרי כל דבר רע שהיה קורה היה אומר גם זו לטובה (לא זוכרת את הסיפור סיפרו לי אותו לפני שנים) אבל בקיצור המסר הוא שצריך לקבל כל דבר שקורה לנו כי הכל בידי שמיים. (רק לידיעתכם אני לא דתייה
) או את הפתגם שאומר "זהו העשיר השמח בחלקו" מצד אחד זה נכון אבל אני גם טוענת (ראי שירשור) שמי ששמח בחלקו אין לו שאיפות להיתקדם. אי התקדמות = הישארות במקום או ללכת אחורה. קבלת העצמי = שימחה בחלקי = אני מאושרת ממה שאני ומהמקום בו אני נמצאתואין לי שאיפות להיתקדם. יום קסום chipi

דרדרית

New member
היי ציפי ../images/Emo39.gif

שמחה שקראת את דברי ושמחה יותר לתגובתך. אבל.. מי אמר לך להישאר במקום?????? יש הבדל בין קבלת עצמי לבין לוותר. אני נגד לוותר לעצמנו ואולי אבהיר משהו קטנטן על עצמי. טוב?? אני מורה לליקויי למידה ואמא לילדה שכזו הדבר האחרון שאני מרשה לתלמידי לקבל את הלקות כ"רשות לוותר על עצמם או על חלומם". או קיי? אבל אני לא רק שמלמדת אותם להילחם אני גם נותנת להם את האמונה בעצמם כי למרות הלקות הם שווים ושווים המון !!! ואין לי בלקסיקון מילה כמו "לא יכול" כי ישנם מיליון דרכים להפיק את המירב מעצמנו ואם תחום אחד לקוי- ישנם כמה תחומים בהם אפשר למצות את עצמנו. הבהרתי את עצמי טוב יותר? מה שאני כן מלמדת זה הידיעה או ההכרה במגבלות שלנו- אך גם ביכולות שלנו ותמיד- יכולות מול קשיים ותמיד להאמין בעצמנו למרות הגבלות בתחומים מסויימים. להיות שמח בחלקנו מבחינתי (ואני גם לא אדם דתי) זה לדעת ולהכיר את היכולות שלי ואת הקשיים ולמצוא את האיזון למרות הכל לא לאבד תקווה לא לזרוק חלום אבל אולי כן לשנות אותו קצת.. (אז מה?) שאיפות להתקדם??? השמים הם הגבול אבל (האבל המעצבן..) מי אמר שישנה רק דרך אחת להתקדם? מי אמר שאי אפשר לשנות שאיפות?? אנחנו יצורים דינאמיים ומשתנים כל הזמן וטוב שכך. ואגב- ממשבר גדול בחיי דווקא כשחשבתי שהשמים נופלים עלי, ואין לי סיכוי ל- כלום... מצאתי את המיסטיקה וזה היה רק לפני כ-5 שנים. כשכבר אני אמא לילדים.. שוב מקווה שהבהרתי את עצמי טוב יותר ציפי שיהיה לך יום נהדר עם המון חלומות לעתיד ושתפי אותנו בהם.. (אם תרצי) דרדרית

chipi

New member
אגלה לך סוד קטנטן

לי יש ליקויי לימידה ובתחום הזה אני ויתרתי מזמן. אני יודעת מה היכולות שלי ומה המיגבלות שלי ואני יודעת שאיינשטיין אני לעולם לא יהיה. אה כן ואת מאלה שאומרים אין לא יכול יש לא רוצה! אבל זה לא נכון!

דרדרית

New member
ציפי´לה אני לא מאלה.. אבל

דואגת להראות דרכים נוספות אני מאמינה שאם מישהו לא יכול- זה בגלל שקשה לו מאד ולא בגלל שהוא לא רוצה . אני מאמינה כי אם מישהו לא רוצה - הוא פשוט התייאש בגלל שקשה לו. ואת זה אני מנסה בכל כוחי למנוע. חוצמזה- מזל שאינשטיין לא תהיי כי הוא נשאר כתה בכתה ג בגלל אטימות של המערכת דאז. וחוצמזה- מספיק אחד כזה- תראי כמה תלמידים לומדים בגללו את תורת היחסות
אבל ציפי את כבר נכון? חוצמזה עוד סוד קטנטן- למי אין לקות זו או אחרת??? אז מה?? זה מנע מאיתנו לחלום???? להגיד לך משהו?? את יודעת שיש חלומות שמתגשמים.. כי את אוהבת לחלום פשוט חלום אחד של ספורטאית התנפץ.. אז מה?? יש ים של חלומות.... רק לעצום ת´עיניים ולבחור חלומות כמו הכוכבים בשמים ישנם רחוקים וישנם היותר קרובים יש המנצנצים ויש שסתם בוהקים אבל חלומות כמו הכוכבים יש והרבה וכדברי השיר "לכל אחד כוכב יש בשמים.." מאחלת לך שתמצאי את החלום- כוכב שלך ובינתיים ממני "סתם" כוכב

chipi

New member
ספורטאית אני ???

זה גם לא היה החלום שלי . החלום שלי כרגע זה לסיים את התואר המזורגג הזה במדעי ההתנהגות. חלומות?? לבנות ארמונות בשמיים מצטערת לאכזב אבל לרוב חלומות רק מתנפצים אנני אדם ריאליסטי היי ומה זאת אומרת סתם כוכב מה זה זה??
מהר לשנות את הסתם!! כי את לא סתם !הבנת? chipi סתם ג´וק

דרדרית

New member
הג´וק נורא חמוד .. ../images/Emo15.gif אהבתי .

היי .... ארמונות בשמים? וואללה נראה משהו.... אני כבר מתארת לעצמי בדמיון איך הם.. וצודקת- אין אף אחד סתם וגם לא את. אוהבת את הראליות הזו שלך כי אצלי צד שמאל של המוח יצא מזמן לפרישה מוקדמת.. רואה? אין מושלמות אבל יש אופטימיות ויודעת מה??? מוכנה לשנות את ה......סתם אם תשני גם את הת ה.... פאסימיות. הולך??? בהמון
דרדרית

דרדרית

New member
ריאליות יכולה להיות.. ../images/Emo37.gif

אופטימית????? שתהייה לך שבת נהדרת
דרדרית

להפסיק להתקדם ולהשתפר!!! ../images/Emo2.gif ... ../images/Emo6.gif

צי´פוש, ברשותך, אני מצטט אותך: "אני גם טוענת (ראי שירשור) שמי ששמח בחלקו אין לו שאיפות להיתקדם. אי התקדמות = הישארות במקום או ללכת אחורה. קבלת העצמי = שימחה בחלקי = אני מאושרת ממה שאני ומהמקום בו אני נמצאת ואין לי שאיפות להיתקדם" ... הלו?!?! מה יקרה אם תפסיקי להתקדם? להשתפר? מה יקרה?!?!?!? אם קבלת העצמי = שמחה בחלקך ואם שמחה בחלקך = את מאושרת ממה שאת אז לאן עוד נשאר לך להתקדם? זה נשמע כמו מצב שהינו שיא הפסגה של שאיפת האדם... להיות מרוצה! להרגיש מאושר! צ´יפי, אני שואל באמת: מה יקרה אם תהיי מרוצה ומאושרת ותפסיקי לרצות להשתפר?! מה יקרה?!?! בואי תשמעי סיפור קטן... מישהו רואה על אדם היושב על גדת נהר ודג דגים להנאתו... אומר המישהו הזה לדייג: "מה אתה עושה?? מה אתה מתבטל כל היום??? לך לעבוד!!" משיב הדייג: "ולמה? מה ייצא לי מזה?" מישהו: "מה זאת אומרת מה ייצא לך מזה?! תרוויח כסף!!" הדייג: "ומה ייצא לי מזה? למה שאעשה את זה?" מישהו: "מה זאת אומרת למה??! התחרפנת?!?! אתה תוכל בהדרגה לחסוך..." הדייג: "ואז מה? בשביל מה אני צריך לחסוך כסף? מה ייצא לי מזה??" מישהו (מתעצבן): "מה זאת אומרת!??!!? מה קרה לך?!?! אתה תוכל לעשות בכסף כל מה שתרצה... תוכל אפילו להקים עסק משלך ויהיו לך עובדים משלך, אם תהיה מספיק חרוץ - ואפילו תגיע אולי למצב שאתה לא צריך לעבוד!!!" הדייג: "ונניח שאגיד למצב כזה, שלא אצטרך לעבוד... מה לעזאזל ייצא לי מזה?!?" מישהו (מתחרפן): "מה? מה?! מה קרה לך?!?! אם לא תצטרך לעבוד אתה תוכל לעשות מה שאתה רוצה!... אתה תוכל... אתה תוכל... אפילו... אה... לשבת כל היום על גדת הנהר ולדוג דגים!!!" משיב הדייג: "אבל זה מה שאני כבר עושה עכשיו..." אז בואי נהיה רגע על גדת הנהר - ואני חוזר על שאלתי הקודמת: צ´יפי, מה יקרה אם תפסיקי להשתפר ותהיה מרוצה בחלקך??? באהבה בן

chipi

New member
להפסיק להישתפר

פרושו למות ! כל אוד אתה חיי השאיפה היא להישתפר

chipi

New member
היי ולי לא מגיע מה אני עז???

ושבת שלום גם לך בן

צ´יפוווווששש!! היי! שבת שלום!!!

עז את עדיין לא (לפי מה שאני מתאר לעצמי... בכל זאת, מי יודע... זה אינטרנט, לא טלפון ולא פגישה פנים מול פנים... לעולם אי אפשר לדעת...
) אבל... בטח שמגיע לך!!! את לוחמת מקסימה ויפהפיה ומדהימה!!! שלך באהבה בן

chipi

New member
מההה או בההה

(מה עושה עז?) לוחמת אני?? טעות בכתובת סורי

למה, את דווקא נלחמת בלי הפסקה

בכל מיני דברים... וחלקם בהצלחה רבה... דוגמאות: - את נלחמת נגד לקרוא לך "לוחמת"... - את נלחמת במגבלותייך הפיסיות הזמניות באמצעות ספורט, כוח רצון, עבודה קשה, טאי צ´י ועוד... - את נלחמת בגסות הרוח ובכאב שאת רואה סביבך (ואת עושה זאת למען אחרים, לא למען עצמך!) - את נלחמת למען עצמך, להמשיך להשתפר ולהתקדם... שאמשיך?!?! שלך באהבה בן

eliii

New member
וזו בכלל היתה תגובה להודעה אחרת

אבל השרת יש לו רצונות משלו.....מצד שני אתה מצחיק בהרבה הודעות!!!!! (במובן החיובי לגמרי-בנוסף לידע הנרחב
.....אז תהא ההודעה של "חחח מאסטר בן, צחוקים איתך חבל´ז" מיועדת לכל אותן שורות מחויכות וסיומות משעשעות ....וירבו צחוקים בישראל אמן ואמן

צ´יפי.......טובה, טובה....

היי צ´יפי אני חושבת שמילת המפתח בכל מצב היא, איזון. אין שום טעם בדחיפה מוגזמת מידי קדימה, אם פירוש הדבר שאנו מתמוטטים תחת הנטל. אך גם אין שום טעם ב"קבלת עצמינו", אם היא גורמת לנו אבד את האמביציה. הפיתרון המושלם, לדעתי, הוא משהו באמצע לכל דבר יש את נקודה השבירה שלו, אם תקחי ענף ותקופפי אותו חזק מכיוון אחד- הוא ישבר מיד, כך גם רוח בלחימה שלנו... המסקנה - ללחוץ, להרפות, לפרגן, ללחוץ.............. בהצלחה גלית

למעלה