אוסף הלקים שלי!

Bonushkie

New member
עוד חברות מחו"ל- נקנו בארץ

Le Chat Happily Ever After
Inglot 335
Orly Sweet Peacock
Orly Skinny Dip
Laline Royal J
Laline Banana
Maybelline Polka Dots Clearly Spotted
Bourjois Adora-Bleu
Konad White

Bonushkie

New member
גליטר באני

Krazy Straws
Channing Is Bisexual
Little Pink Dress
ה2 האחרונים מימין הם לקים בהזמנה אישית.

איזה מגניבים האלה בהזמנה אישית!!!

יש לך סווטשים שלהם?
איך זה קרה? חח
ז"א מה אמרת לה, בא לי גליטר תכלת בתוך משהו ורוד? ספרי ספרי!

Bonushkie

New member
אז ככה

זה סוג של מתנה שלי לעצמי על זה שירדתי במשקל חחח.

לפני מלא זמן מישהי העלתה תמונה בפורום מחו"ל של לק באותו צבע שהיא קנתה באחת מהחנויות בבעלות FOREVER 21 או משהו כזה. חיפשתי ולא היה זכר ללק הזה באף אתר שלהם וגם לא שום תמונה באינטרנט. אז זה נתן לי את הרעיון. אמנם נראה לי היה קצת יפה יותר אם על הציפורן הצבע בול כמו בבקבוק, אבל על הציפורן זה יוצא ורוד מרקר ניאוני כזה בדיוק כמו בתמונה שראיתי.

והשני זה דומה למשהו שראיתי בחו"ל אבל בשלי יש רק ריבועים ובזה שראיתי היו גם כוכבים ועוד כל מיני צורות ופחות התחברתי לזה. גם כאן הוא קצת כהה יותר על הציפורן מאשר בבקבוק.

הנה סווצ'ים שהרגע עשיתי, קצת זוועה כי מרחתי מייבש לפני הזמן וזה מרח את זה, וגם עכשיו חושך, אבל הם עדיין מאוד יפים.

Bonushkie

New member
לגבי המחיר

בעיקרון בהזמנה אישית זה 45 שקל. אישית לא שילמתי משלוח כי יש אופציה לאיסוף עצמי ובשבילי זה אולי 20 דקות נסיעה גג אז זה מסתדר יותר טוב. אבל בתכלס עד כמה שאני זוכרת מחיר המשלוח לא היה גבוה.

אגב עוד מעט אמור להיות לי עוד אחד(עוד לא מוכן אבל אני מקווה שעד שישי כבר כן יהיה) בשביל היומולדת, זה אמור אבל להיות משהו שאני חשבתי עליו ולא בהשראת שום לק אחר(לפחות עד כמה שידוע לי, אולי מישהי אחרת חשבה על זה איפהשהו)

Bonushkie

New member
הנה הלק!

תמונה לא משהו כי התאורה חרא ופתאום החורף החליט להגיע אז גם ביום אין תאורה מי יודע מה.

Bonushkie

New member
והנה הוא על גלגל סווצ'ים

זאת שכבה אחת. ואני לא מתכוונת שכבה אחת בטכניקה מיוחדת אלא שכבה אחת דקה שמרחתי כמו כל לק רגיל בלי להזיז את הנצנצים לאן שבא לי או שום דבר כזה. זה פשוט מפוצץ בנצנצים!

Bonushkie

New member
וה"השראה" שלי ללק

לבן, אפור בזנב(אבל כסוף בלק כי זה יותר יפה וגם אפור זה לא צבע שאני הכי אוהבת בלק) וכחול כמו העיניים שלה חחח.

אני הולכת לעשות עם זה גרדיאנט, עלה לי ראיון אבל אני אנסה על גלגל סווצ'ים קודם לפני שאני עושה על כל הציפורניים.

Bonushkie

New member
לקים מאוסטרליה

טוב תכנית מאוסטרליה כי חוץ מאחד מהחלפה השאר נקנו בארה"ב.
Emily De Molly Dark Forces
Picture Polish Whimsy
Gloss N' Sparkle One Step Beyond
Gloss N' Sparkle Bruise

Bonushkie

New member
Digital Nails

Expelliarmus
My Other Car Is A Tardis
Stupefy(הולוגרפי דואוכרומי, אבל לא כל כך רואים בתמונה בגלל שהתאורה לא משהו)

Bonushkie

New member
עוד כל מיני לקים אינדי מארה"ב

Model City Cold Snap
Model City Material Girl
Darling Diva Moonbeam
Pop Culture Cosmetics It's A Boy
Pop Culture Cosmetics Blue Moon

ה2 הראשונים הולוגרפיים והם ממש יפים אבל כמובן שלא רואים כלום אם אין שמש.

למעלה