אוסף הלקים שלי!

Bonushkie

New member
יש אתר בארץ שמוכר אותם

יש להם גם חנות בראשון. אבל הם היו מתנה לחג כלשהו, לא הכי זוכרת כי יש לי אותם כבר די הרבה זמן.

Bonushkie

New member
טופים הולוגרפיים

China Glaze Fairy Dust
Colors By llarowe Leather And Lace
דווקא כאן כן רואים את האפקט טיפה למרות התאורה הזוועתית, כי האפקט ממש חזק.

Bonushkie

New member
ממש חזק

אני עכשיו איתו(שמתי תמונה בשרשור אחר כאן) והאפקט בולט מאוד בשמש וגם רוב הזמן רואים אותו לפחות קצת. הצבע ששמתי אותו עליו טיפה בהיר(הלק הכחול של picture polish) אבל על לק כהה יותר בטח הוא יהיה עוד יותר חזק.

lilo4

New member
תודה

מסתבר שראיתי את התמונה והתלהבתי ממנה, פשוט לא קישרתי בין שני המקרים האלה

Bonushkie

New member
כמה לקים מתאילנד

Maya No.91(כחול כהה עם שימר ירוק, אדום וורוד ונראה לי גם זהב אולי. הוא מעניין אבל עוד לא יצא לי להשתמש בו כי אני לא יודעת איזה עיצוב אפשר לעשות עם זה)
HD 24
Lina P141

את אלה קיבלתי מתנה מבני דודים שלי שנסעו לתאילנד. ה2 בצדדים נחמדים(למרות שזה לא משהו שהייתי קונה בעצמי) ואת הגליטר לא כל כך אהבתי כי יש שם גליטרים בצבע זהב(אני ממש לא אוהבת זהב ולא הולכת עם זה אף פעם, לא בלק ולא בתכשיטים או מה שלא יהיה) וגליטרים מקלות כאלה. דווקא חבל כי ניסיתי אותו על גלגל סווצ'ים והוא נמרח ממש טוב עם המון נצנצים בשכבה אחת.

Bonushkie

New member
וזהו!

יש עוד איזה 2-3 שלא שמתי לב ששחכתי להכניס עד אחרי שצילמתי הכל ואירגנתי מחדש במגירה(הרחק מהחתולה חחח), אבל אלה היו לקים שחורים ולבנים רגילים שממש גמורים, אני משתמשת בשחור ולבן הרבה בכל מיני עיצובים אז בד"כ אני נוטה לגמור אותם די מהר.

Lihi Rimon

New member
מהמם.

הרבה לקים תמיד מעבירים בי רטט בגוף.

יש כמה שממש אהבתי. ^^

Bonushkie

New member
תודה!

וכן יש לי הרבה לקים, יותר ממה שחשבתי האמת! כל הזמן אנשים אומרים לי שיש לי הרבה יותר מדי, למרות שעכשיו שהעברתי אותם למקום שלא כל מי שנכנס לחדר רואה את כולם אולי יעזבו אותי בשקט. גם אנשים לא תמיד מבינים, היו כאלה שאמרו שאין צורך שלאף אחת יהיו יותר מ5-10 לקים וכמובן שרוב מי שכאן תחשוב שזה ממש מצחיק.

האמת שאני מבינה קצת למה תמיד אנשים שנכנסים לי לחדר חושבים שאני מוציאה סכומי עתק על הלקים, המחירים בארץ גבוהים אז אם הייתי קונה הכל כאן זה באמת היה יוצא המון! למרות שרובם נקנו בחו"ל במחירים זולים יותר וגם לפחות איזה 20 היו מתנה מחברים אז בסוף זה לא יוצא כל כך נורא.

Lihi Rimon

New member
אוי כל כך!

חחח אני ממש מזדהה איתך!
וכן לגמרי. עכשיו הזמנתי גם כמה מחו"ל, וקיבלתי כמה מתנה. והכל יצא משתלם.
האמת שכבר אין לי מקום לאחסן אותם כמו צריך חח. חלק במגרה, חלק בקופסא עם הג'לים, והשאר בקוביות 40X40 על הקיר, על איזה אחד וחצי חח.
אני חייבת למצוא איזה תיק או משהו שיעזור לי בזה. יש לך המלצות? :)

Bonushkie

New member
האמת שלא כל כך

אני גם שמה את שלי במגירה. לשולחן שלי בחדר יש כמה מגירות מחוברות אליו אז אני שמה את זה שם. הכל נכנס למגירה אחת, ובשניה אני שמתי אצטון וכל מיני דברים כאלה. יש 3 מגירות אז יש לי מקום לעוד איזה 100-200 לקים חחח. לא יודעת אם הכי נוח כי לא רואים הכל וגם מה שמאחורה יש מצב יהיה קצת קשה להוציא אבל אני מעדיפה שלא יהיה פתוח כי ככה יש פחות סיכוי שמשהו יקרה לזה(כמו אמא שלי שפותחת לקים ולא סוגרת עד הסוף או חתולה שלי שאוהבת את הרעש שהבקבוקים עושים שהם מתנגשים אחד בשני). ברגע שאני אעבור דירה עוד כמה שנים אני אצתרך למצוא פיתרון אחר.
צילמתי עכשיו תמונה של המגירה, אולי שווה לי לעשות סווצ'ים על המקלות האלה. אמא שלי הביאה לי מתאילנד וספרתי אותם והיו רק 50, היא אמרה "למה בכלל צריך יותר מזה?". מצחיק בהחלט.

Lihi Rimon

New member
הוו הבנתי.

חח, הלוואי והיה לי גם עוד מקום. הכל אצלי מפוצץ בעוד דברים. את בקבוקי האצטון והכל אני שמה בכלל במדף עם המצלמה שלי. מזל שאין לי חתולים, במקום זה יש לי כלבים, הם לא מגיעים מעל הרצפה. P:
ולמזלי עם אמא אין לי בעיה, אני זו ששמה לה חח. למרות שהייתי רוצה לשים הכל מסודר במקום סגור יותר בשביל שלא כל אחד פשוט ישלח יד ויקח, בכל זאת. בטח אחשוב על משהו יצרתי בעתיד. אולי אצלם גם הכל. D:
זו פינה של כל שבוע? איך זה הולך?
חח מזאת אומרת, היא הביאה לך חמישים לקים מתאילנד?
וואי זה מחלה, לא משנה כמה יהיה לנו, אנחנו נקנה עוד ועוד וזה לעולם לא יהיה מספיק חח.

Bonushkie

New member
כל שבוע מישהי אחרת מעלה

וקנו לי רק 3 לקים מתאילנד, את אלה שבתמונה. בני דודים שלי נסעו לשם לפני מלא זמן והביאו מתנות, אצלי כמובן הכי פשוט להביא לקים כי הם יודעים שאני אוהבת את זה! אמנם הצבעים לא מי יודע מה הטעם שלי אבל נראה אולי אני בכל זאת אמצא להם שימוש. אלה עולים גרושים שם, למרות ששמעתי שיש יקרים יותר בקניונים היוקרתיים חחח

ואמא שלי גם נסעה לתאילנד וחזרה השבוע, היא לא הביאה לקים(כי אני "לא צריכה יותר") אבל הביאה swatch sticks:
http://3.bp.blogspot.com/-C8SF9bB6ZlE/UBNLMcpmRwI/AAAAAAAAAkk/zqKyzPJ1VMQ/s1600/Swatch+Sticks+edit+1.jpg
הם בד"כ באים בחבילה של 50 מקלות כאלה. אמא שלי לא חושבת שיש סיבה שאני צריכה יותר מזה, אבל זה בקושי מכסה חצי ממה שיש לי. בכל מקרה אני אזמין כאלה מאיביי, זה מגיע מסין אז לוקח מלא זמן להגיע אבל אפשר להשיג כאלה בכמה שקלים ומשלוח חינם.

Lihi Rimon

New member
הבנתי חח.

יאא, חח מגניב לך ביותר!
אני גם צריכה לרחוש לי בהמשך משהו בסגנון הזה חח. רק עכשיו הוצאתי כמעט 700 שקל בקניה באיביי על כל מיני דברים שקשורים ללקים. XD
וכן, ראיתי בכמה מקומות שמוכרים, שימושי. :)

רק להרחיב לגבי הפינה-

כל שבוע מישהי אחרת מעלה, בהתאם לתיאום עם ירדן (המנהלת של הפורום)
את מוזמנת לשלוח לה הודעה וגם להציג את האוסף שלך!

תודה רבה על השיתוף!

יש לך אוסף מגניב ומגוון עם כל מיני חברות לא מוכרות (או מוכרות ונחשקות!
) מאוד נהניתי לראות!

lilo4

New member
תודה רבה

יש לך אוסף מקסים, ממש נהניתי להסתכל

למעלה