זה הולך להיות לפי סדר החברות בגלל שככה התמונות מסודרות במחשב
זה לק ניוד מאוד שקוף (ניסיתי בעבר כמה וכמה שכבות אבל זה לא עוזר). קניתי אותו מזמן, בתקופה שהייתי הולכת רק עם שקופים (לפני שהתמכרתי ללקים בצבעי שחור-סגול ושחור-טורקיז, כן?
). אני מניחה שהשתמשתי בו פעם או פעמיים אבל כבר המון זמן שלא.
שכחתי לציין שהסווצ'ים שמצורפים הם שלי, מלבד כמה בודדים שלא היו לי ולכן צירפתי קרדיט למי שהסווצ' שייך לה (מקווה שזה בסדר!) את הלק הזה מצאתי במקרה בעת ביקור בנתיבות. הבקבוק שלו ממש מגניב, וגם הצבע, אבל הוא לא מאוד מבריק, גם עם טופ.
ראיתי את הלקים האלה גם פה בנתניה ונמנעתי לקנות רק כי לא היה בא לי על לקים טופ ביוטי 2 (נוזליים, מסריחים, צבעים יפים - פורמולה גרועה). איך הפורמולה שלהם? כמה שכבות היית צריכה לשים כדי לקבל אטימות? מה היה זמן הייבוש? וכו' וכו', תרגישי חופשי לכתוב עוד דברים עליו... יש להם צבעים נחמדים ביותר.
רק כי הם כ"כ זמינים! בכל מקרה, זה אחד הצבעים הראשונים שקניתי ובזמנו (תקופת השקופים, כן?) הוא נראה לי זועק בטירוף. זנחתי אותו בצד לדי הרבה זמן ולא מזמן פתאום התאהבתי בו מחדש. הצבע שלו הוא סוג של ורוד-שוקולד (יש כזה דבר!!) והוא יפה!!
בהתחלה חשבתי שזה 69 כי התבלבלתי עם לק אחר אבל אז הסתכלתי וראיתי שזה לא, אבל התמונות היו כבר מוכנות אז יכולתי רק לשנות את השם בהודעה... יכול להיות שהוא לא יצא בדיוק כמו במציאות בתמונה
הוא הוציא לי את המיץ כשהייתי בארץ! הלכתי ל- 4 סופר פארמים שונים בשביל למצוא אותו ובאף אחד לא היה אותו! רק את ה- 190 (נכון שזה 190??). כמובן שה- 190 נרכש, אבל נראה לי שה- 275 הרבה יותר יפה....