אוסף הלקים שלי

mgirl

New member
אוסף הלקים שלי ../images/Emo192.gif

שלום לכולן! אני גאה לפתוח בזאת את הפינה השבועית החדשה שלנו! בגלל שאין לי כ"כ הרבה לקים צילמתי כל לק בנפרד
אז הנה אני מתחילה!

mgirl

New member
אנדריאה מילנו מס' 4

זה הולך להיות לפי סדר החברות בגלל שככה התמונות מסודרות במחשב
זה לק ניוד מאוד שקוף (ניסיתי בעבר כמה וכמה שכבות אבל זה לא עוזר). קניתי אותו מזמן, בתקופה שהייתי הולכת רק עם שקופים (לפני שהתמכרתי ללקים בצבעי שחור-סגול ושחור-טורקיז, כן?
). אני מניחה שהשתמשתי בו פעם או פעמיים אבל כבר המון זמן שלא.

mgirl

New member
אנדריאה מילאנו מס' 65

את הלק הזה בכלל לא קניתי (לא חובבת של מרקם פנינתי, שנדמה לי שזה מה שהוא למרות שבתמונה לא רואים). בשבת כלה שלי (שזה כמו מסיבת רווקות רק של דתיות
) כל אחת נתנה לי משהו שמתחיל באחת האותיות בשם של בעלי הטרי. קוראים לו נתנאל, וזה היה לק.

mgirl

New member
ארט קולור מס' 155

שכחתי לציין שהסווצ'ים שמצורפים הם שלי, מלבד כמה בודדים שלא היו לי ולכן צירפתי קרדיט למי שהסווצ' שייך לה (מקווה שזה בסדר!) את הלק הזה מצאתי במקרה בעת ביקור בנתיבות. הבקבוק שלו ממש מגניב, וגם הצבע, אבל הוא לא מאוד מבריק, גם עם טופ.

צונית

New member
יאא איזה יפה הוא!

ראיתי את הלקים האלה גם פה בנתניה ונמנעתי לקנות רק כי לא היה בא לי על לקים טופ ביוטי 2 (נוזליים, מסריחים, צבעים יפים - פורמולה גרועה). איך הפורמולה שלהם? כמה שכבות היית צריכה לשים כדי לקבל אטימות? מה היה זמן הייבוש? וכו' וכו', תרגישי חופשי לכתוב עוד דברים עליו... יש להם צבעים נחמדים ביותר.

mgirl

New member
הפורמולה לא רעה

יש קצת פסים במריחה. 2 שכבות השיגו אטימות מספיקה ואם אני זוכרת נכון הוא התייבש די מהר יחסית לרוב הלקים שלי!

mgirl

New member
שיק מס' 44

פה מתחיל הרצף של לקים של שיק, כי יש לי מלא
רק כי הם כ"כ זמינים! בכל מקרה, זה אחד הצבעים הראשונים שקניתי ובזמנו (תקופת השקופים, כן?) הוא נראה לי זועק בטירוף. זנחתי אותו בצד לדי הרבה זמן ולא מזמן פתאום התאהבתי בו מחדש. הצבע שלו הוא סוג של ורוד-שוקולד (יש כזה דבר!!) והוא יפה!!

סקרמנטה

New member
אממ... אבל כתוב בתמונה 69

44 האגדי הוא פחות סגול ממה שהוא נראה כאן. והוא באמת יפה :) אז אולי זה באמת 69 בתמונה?

mgirl

New member
לא, זה 44

בהתחלה חשבתי שזה 69 כי התבלבלתי עם לק אחר אבל אז הסתכלתי וראיתי שזה לא, אבל התמונות היו כבר מוכנות אז יכולתי רק לשנות את השם בהודעה... יכול להיות שהוא לא יצא בדיוק כמו במציאות בתמונה

mgirl

New member
שיק מס' 49

גם אותו קניתי מזמן אבל כמעט לא הלכתי איתו, כנראה בגלל שהוא נראה לי קיצי מדי. אולי עכשיו עם בוא האביב יבוא זמנו! אני הולכת לאכול וחוזרת

mgirl

New member
שיק 53

קרם בצבע תכלת. נראה מגניב, כמו הקולקציות הפסטליות שיוצאות עכשיו, אבל משהו בגוון ממש לא מחמיא לי

mgirl

New member
שיק 204

בהחלט הלק הבהיר החביב עליי. זה צבע סגול לבנדר קרמי והוא מדהים!

mgirl

New member
שיק 227

בשבוע שעבר רציתי לק חדש אז הרמתי לאחותי את הלק הזה. הוא ורוד ובגלל הנצנצים הדקים והבהירים שבתוכו הוא נראה מאובק כזה, אבל עדיין יפה.

mgirl

New member
שיק 275 המפורסם

כחול מטאלי רוקיסטי. מאו-ד מגניב, ובכל פעם שאני איתו אני מקבלת מחמאות. כשבא לי ללבוש שחור וניטים אני הולכת עם הלק הזה

פנרה

New member
ה- 275 הזה!!

הוא הוציא לי את המיץ כשהייתי בארץ! הלכתי ל- 4 סופר פארמים שונים בשביל למצוא אותו ובאף אחד לא היה אותו! רק את ה- 190 (נכון שזה 190??). כמובן שה- 190 נרכש, אבל נראה לי שה- 275 הרבה יותר יפה....

צונית

New member
את יכולה לקבל את שלי

אם את רוצה. הוא יותר מדי בשבילי, הלכתי איתו פעם אחת והבנתי שכחול כזה בוהק הוא לא בשבילי אז אני מסתפקת ב190 שהוא קצת יותר צנוע עליי...

lilo4

New member
איזה קטע!

לפני כמה ימים העליתי לפורום תמונה של לק מחברה אחרת בדיוק באותו סגנון, ומישהי כתבה לי שהוא ממש דומה ל-275. איזה צירוף מקרים שבדיוק העלית תמונה שלו

למעלה