אוסף הלקים שלי

mgirl

New member
ו... וואו לבן לפרנץ'

קניתי את הלק הזה אחרי שקניתי חותמות של וואו וראיתי שהן לא עובדות עם לקים בהירים אחרים. הוא מעולה לחותמות ואני משתמשת בו רק לזה.

mgirl

New member
Sally Hansen Diamond Strength

אחד המחזקים שניסיתי. הוא לא הועיל כ"כ, אז עכשיו אני משתמשת בו כבסיס ללק ברגליים, כי שם הלק לא מתקלף כ"כ מהר ולכן חבל לי לבזבז על הרגליים את הבסיס של נייל טק.

mgirl

New member
ORLY Nail Defense

עוד מחזק שלא עבד ויושב אצלי סתם. הוא כמעט מלא!

mgirl

New member
נייל טק!

ה-מחזק היחיד שעובד עליי, והבסיס היחיד שמחזיק לי את הלק יותר מיום. אני ממש ממש ממש אוהבת את נייל טק.

Witchcrafts

New member
../images/Emo45.gif איתו התחלתי לגדל ציפורניים.

אף אחד לא האמין. וזה כולל אותי. אבל תראו איפה אני היום...

mgirl

New member
Essie To Dry For

המייבש הקודם שלי, שעכשיו כבר כ"כ הסמיך שכשהופכים אותו הוא לא נוזל למטה. הוספתי אותו כאן רק כדי לומר שמאז עברתי למייבש של שיק והוא טוב בהרבה, אז לא תמיד מה שיקר טוב יותר

פנרה

New member
מצחיק

ככה בדיוק שלי נראה עכשיו, רק שהוא גם מעט ורדרד כי אף פעם אין לי סבלנות לחכות שזה יתייבש מעט לפני שאני שמה אותו. האמת היא שלאחרונה אין לי סבלנות לשים טופ כי במילא הכל יורד אחרי יום, אבל קניתי את המייבש של פושה שמלא בנות פה המליצו עליו והוא מחכה לי בשקט:)

mgirl

New member
שיק - מייבש לק

מעולה. הלק יבש למגע תוך דקה ומתייבש תוך שעה-שעה וחצי לגמרי. סוף סוף אני לא צריכה לשבת שעות ולחכות שיתייבש!

mgirl

New member
חותמות של וואו

אני מרוצה מהן, חוץ מהעובדה שאין כ"כ מבחר דוגמאות. גם החותמת עצמה פחות טובה מזו של קונאד אבל הדסקיות מעולות, וזה זול בהרבה.

mgirl

New member
מסיר לק

הורוד של לייף. מסיר את הלק לא רע, אם כי קשה לו קצת עם נצנצים. אבל כשהוא יגמר אני עוברת למשהו אחר, פשוט כי הריח שלו איום!!

Witchcrafts

New member
לאיזה תעברי?

גם אני משתמשת בו, ובאמת יש לו בעיה (קלה) עם נצנצים. אם כי לא שמתי לב לעניין הריח, אבדוק את זה בהזדמנות.

mgirl

New member
הריח שלו

הוא כמו אישה שלא התקלחה שבועיים אבל אז שמה על זה בושם. ובושם גרוע....

פנרה

New member
ואוווו!!

אוסף מקסים ומגוון! בהחלט נוספו מספר לקים לרשימה שלי לפעם הבאה שאבקר בארץ! תודה רבה על הסבלנות והשיתוף.

צונית

New member
איזה אוסף נפלא!

אהבתי מאוד, כל הלקים שלך יפיופים!! רואים שאת בוחרת אותם בקפידה, שאת יודעת מה את אוהבת ומשום מה יש לי הרגשה שהאוסף בתהליכי גדילה
תודה על השיתוף!

mgirl

New member
חחח

האמת שהייתה תקופה שהוא גדל בקצב מסחרר ואז פשוט הפסקתי לקנות לקים. אבל זה רק בגלל שתחומי העניין (או הקניין?
) שלי מתחלפים פעם ביום. בתקופה הנוכחית אני קונה בדים וחוטים וסרטי אלכסון

sHiR TaDmOr

New member
איזה מגוון!../images/Emo47.gif

אז מה אם "אין לך כ"כ הרבה"...תאמיני לע, עם הפורום הזה - האוסף רק גודל! מניסיון
נהניתי לראות, המגוון יחסית גדול.

למעלה