אוסף הלקים שלי

Witchcrafts

New member
אני די לא מסמפטת את שיק, משום מה,

אבל, בוא'נה, איך אפשר להתנגד לזה?! *מוסיפה לרשימה*

mgirl

New member
ו- שיק האנונימי

שהוא בעצם לא אנונימי אלא סתם ערבולק שערבבתי משני לקים של שיק שלא זכורים לי. התוצאה - סגול בהיר מאוד מאוד.

mgirl

New member
דנה ביוטי מס' 35

שחור עם נצנצים לבנים, נראה כמו לילה עם כוכבים. בסווץ' בתמונה הוא עם דנה ביוטי 32 בפרנץ'.

mgirl

New member
Essie - Midnight Cami

הלק היחיד שיש לי שאי אפשר להשיג בארץ
(חוץ מאשר במחירים מופקעים) הצבע עצמו מהמם, אבל הבקבוק שיש לי הוא בקבוק מוקטן ואסי הגאונים הקטינו גם את המברשת. שזה מאוד טפשי כי אני פשוט לא מצליחה למרוח את הלק כמו שצריך ולכן ויתרתי עליו אחרי ניסיון אחד... לא נורא, שמעתי ששיק 290 כמעט זהה!

mgirl

New member
Fantasy Makers 43

אופס, גם את זה אי אפשר להשיג בארץ, שכחתי
בכל אופן, קניתי את הלק הזה בביקור האחרון שלי בארה"ב בדולר. הצבע אדום לוהט אבל הלק התקלף תוך יום אז ויתרתי עליו וקניתי אדום אחר...

mgirl

New member
ג'ייד מס' 261

בורדו עם שימר דק מאוד. יפה אבל קצת משעמם
בסווץ' אפשר לראות את הסדק שיש לי בציפורן עד היום....

mgirl

New member
ג'ייד מס' 365

אחד מהפייבוריטים שלי. סגול עם שימר. על הציפורניים הוא כהה ובאור רואים את הנצנוץ, והוא ומפי לגמרי למרות שהוא סגול.

mgirl

New member
Loreal Black Turquoise

לק חדש שקניתי לפי המלצה פה בפורום. אני איתו עכשיו! בלי אור ישיר על הציפורניים לא רואים את הטורקיז והלק נראה שחור-ירוק כהה, אבל הוא עדיין יפה.

mgirl

New member
ORLY Blue Suede

מקולקציית המאטים שיצאה בזמנו. הכי רציתי את הורוד-סגול אבל זה היחיד שהיה אצלנו, אז קניתי אותו. הוא יפה אבל אפקט המאט מדגיש את כל הפאקים בציפורניים שלי, אז אני לא הולכת איתו הרבה...

mgirl

New member
Perfect מס' 60

עוד לק שמצאתי בנתיבות. אלו נצנצים בצבעי ירוק וטורקיז על בסיס שקוף. אי אפשר ללכת איתם לבד, מן הסתם, אבל הם ממש מוצלחים אם רוצים להקפיץ לק משעמם!

mgirl

New member
סאלי הנסן Diamonds and Rubies

הלק האדום היחיד שלי. אני לא חובבת אדומים כי אני מרגישה 'רגילה' איתם. אבל כשבכל זאת מתחשק לי משהו קלאסי, האדום הזה מושלם: מחמיא ומבריק בטירוף.

mgirl

New member
סאלי הנסן Smoky Plum

את הלק הזה מצאתי בשוק בעפולה ב3 שקלים, אז נראה לי שהוא מאוד ישן. הצבע שלו הוא מעין זהב-חום ויש לו שימר לבן.

mgirl

New member
סאלי הנסן - עט לק (Color Quick)

קיבלתי פעם במתנה... הרעיון נחמד לנסיעות, זה עט כזה שכשלוחצים מלמעלה יוצא לק על המברשת. אבל המברשת קצת גדולה ובאופן כללי אני מעדיפה לקים רגילים..

mgirl

New member
טופ ביוטי מס' 34

קניתי אותו כי הוא היה נראה לי מיוחד, משהו שאין בארץ בדר"כ. אלו נצנצים בגוונים של אפרסק, ורוד וכאלה, על בסיס שקוף. הוא לא אטום, לא משנה כמה שכבות עורמים, אבל מעל לקים אחרים הוא ממש מגניב. פה בתמונה הוא מעל דנה ביוטי 35.

mgirl

New member
טופ ביוטי מס' 121

הייתי בטוחה שהלק הזה חום כשקניתי אותו, וגם כשהשתמשתי בו בפעמים הראשונות, אבל כשהוא התחיל להגמר ראיתי שהוא בכלל סגול! ואתמול הסתכלתי על הבקבוק וראיתי גם שימר, אבל לא רואים אותו על הציפורן בכלל.

mgirl

New member
טופ ביוטי מס' 164

יום אחד בעלי חוזר הבייתה ואומר לי 'יש לי הפתעה בשבילך'. ואז הוא שולף את הלק הזה, ורוד ברבי עם מלא נצנצים צבעוניים. וזה רק מראה שלא שולחים גברים לבחור לק. מעולם לא הלכתי איתו, אבל אני בהחלט מעריכה את המחווה

mgirl

New member
וואו מס' 365

גם הלק הזה הוא אחד הפייבוריטים שלי. זהו בורדו עם שימר, אבל לא שימר דק כמו בלק של ג'ייד מקודם. והוא מאוד ומפי.

למעלה