(חוץ מאשר במחירים מופקעים) הצבע עצמו מהמם, אבל הבקבוק שיש לי הוא בקבוק מוקטן ואסי הגאונים הקטינו גם את המברשת. שזה מאוד טפשי כי אני פשוט לא מצליחה למרוח את הלק כמו שצריך ולכן ויתרתי עליו אחרי ניסיון אחד... לא נורא, שמעתי ששיק 290 כמעט זהה!
מקולקציית המאטים שיצאה בזמנו. הכי רציתי את הורוד-סגול אבל זה היחיד שהיה אצלנו, אז קניתי אותו. הוא יפה אבל אפקט המאט מדגיש את כל הפאקים בציפורניים שלי, אז אני לא הולכת איתו הרבה...
קניתי אותו כי הוא היה נראה לי מיוחד, משהו שאין בארץ בדר"כ. אלו נצנצים בגוונים של אפרסק, ורוד וכאלה, על בסיס שקוף. הוא לא אטום, לא משנה כמה שכבות עורמים, אבל מעל לקים אחרים הוא ממש מגניב. פה בתמונה הוא מעל דנה ביוטי 35.
הייתי בטוחה שהלק הזה חום כשקניתי אותו, וגם כשהשתמשתי בו בפעמים הראשונות, אבל כשהוא התחיל להגמר ראיתי שהוא בכלל סגול! ואתמול הסתכלתי על הבקבוק וראיתי גם שימר, אבל לא רואים אותו על הציפורן בכלל.
יום אחד בעלי חוזר הבייתה ואומר לי 'יש לי הפתעה בשבילך'. ואז הוא שולף את הלק הזה, ורוד ברבי עם מלא נצנצים צבעוניים. וזה רק מראה שלא שולחים גברים לבחור לק. מעולם לא הלכתי איתו, אבל אני בהחלט מעריכה את המחווה