אוףףףף... :)

וואלה, צודק !

שכחתי בכלל שכל השרשור היה תגובה לשרשור אחר !!! איזה קטע !!! אבל הסיבה שפתחתי חדש (אגב, צומי או שמא תשומי ?!) הייתה כדי שהתשובה תהייה בראש הדף. (המשך לשרשור לא היה מקפיץ את ההודעה) אתה לא צריך להודות לי על השרשור... אני רק אספתי קרשים.. אתם הבאתם את הבשר.. :) אבל - בבקשה :)

../images/Emo45.gif כל הכבוד לשניכם ../images/Emo8.gif

גם אני נהניתי מהדיון, (וזה יפה מאוד שהצלחנו לפתח שרשור כל כך ארוך על דבר שלמיטב הבנתי כולנו בעצם מסכימים עליו...)

slowhand1

New member
כן זה היה די מצחיק

אבל מה שכן כולם יצאו מהדיון הזה עם דעה אחידה..

holst

New member
אני מצטער להרוס לכם...

אבל לא לגמרי שוכנעתי, אבל לא משנה. מה שרציתי לומר הוא: האם באמת יש צורך במנהל פורום? אני חושב שיש כאן מספיק אנשים בעלי ידע רב מאוד שיכולים לפתוח שרשורים מאוד מעניינים. עם קצת יצירתיות ושיתוף פעולה אפשר להפעיל את הפורום ע"י משתתפיו, ללא מנהל, כמו עכשיו... הודיעו לי אם אתם חושבים אחרת

holst

New member
אני מצטער להרוס לכם...

אבל עוד לא שוכנעתי, אך לא משנה... מה שרציתי לומר הוא: האם באמת יש צורך במנהל פורום? אני חושב שיש כאן מספיק אנשים בעלי ידע רב מאוד שיכולים לפתוח שרשורים מאוד מעניינים. עם קצת יצירתיות ושיתוף פעולה אפשר להפעיל את הפורום ע"י משתתפיו, ללא מנהל, כמו עכשיו... הודיעו לי אם אתם חושבים אחרת

holst

New member
אני מצטער להרוס לכם...

אבל עוד לא שוכנעתי, אך לא משנה... מה שרציתי לומר הוא: האם באמת יש צורך במנהל פורום? אני חושב שיש כאן מספיק אנשים בעלי ידע רב מאוד שיכולים לפתוח שרשורים מאוד מעניינים. עם קצת יצירתיות ושיתוף פעולה אפשר להפעיל את הפורום ע"י משתתפיו, ללא מנהל, כמו עכשיו... הודיעו לי אם אתם חושבים אחרת

slowhand1

New member
חחח....בדיוק בשביל מקרים כאלה

צריך מנהל... שיסדר כל מיני פאשלות שקורות שינתב את ההודעות השגויות לשירשורן המקורי.. למצוא נושאי שיחה לעיתות יובש ובצורת... שיפרסם...

זה יצא כל כך מצחיק..

שגם אם היה נבחר מנהל עכשיו, אז הוא כבר היה משאיר את זה ככה ! :) (התכוונתי שהיה נבחר מנהל אחרי שפירסמת, אחרת לא היית מפרסם הודעה על זה שאין מנהל... מן פרדוקס שכזה... אני מתחיל לריב עם עצמי, נראה לי שאני אלך לישון...)

slowhand1

New member
אם כבר עוסקים בפיתוח שמעיה

אז משהו יכול להציע תרגילי פיתוח שמיעה שהמורה שלו הביא לו ולהחכים את כולנו?

מוצארט

New member
אתם חמודים אתם ../images/Emo6.gif

אנ'לא זוכר בדיוק איך הגעתי לפורום הזה, ועקבתי אחרי השירשור הזה, ויש פה אנשים ממש ממש מבינים ונחמדים. אין לי מושג מה הלך עם המנהל הקודם, או אילו ריבים היו כאן, אבל מה זה בעצם משנה? לפי מה שהבנתי כל ה"טראראם" נגמר, יופי לי! אמרתי כבר שהוספתי את הפורום הזה ל"מועדפים" שלי?

slowhand1

New member
כבוד../images/Emo24.gif

נשמח שתעשירי את ידיעתינו גם מהידע שלך...

למעלה