אוף אוף אוף

מתחשק לי לחפור קצת, סליחה.

דבר ראשון התחלתי לראות את הסדרה אמלי אוונס, ממש אהבתי, בינתיים ראיתי שלושה פרקים, חבל לי לגמור את הסדרה מהר מידי

דבר שני, בגלל שעמום אני יושבת ורואה את הלייב של האח הגדול, יש להם עכשיו את המשימה של הקייטנה, אני פשוט נקראת מצחוק מהשטויות שלהם ומהשטויות שעושים להם. זה גדול

Macphista

New member
זאת לא סדרה שבוטלה?

ממתי צריך להתנצל על חפירות בפורום? האם זו לא המטרה?

לא ראיתי כבר מעל חודש האח הגדול. אני מתביישת בעצמי. החל מאמצע העונה הראשונה של הסדרה בארץ פשוט התאהבתי בה וראיתי את כל העונות וכתבתי מלא עבודות על הסדרה, את האחרונה סיימתי ממש לפני שעתיים, והטפתי כמה שזו סדרה מעשירה ומרתקת אבל העונה הזו פשוט ברחה לי. קשה לי להגיד בדיוק למה הפסקתי לראות...

אמלי אוונס בוטלה? אין לי מושג, אני רואה את זה

בVOD של יס

כשהייתה את העונה עם אלירז, ישבתי כמו מכורה ולא עזבתי את המחשב, וכל עונה מחדש אני מבטיחה לעצמי שאני לא אתמכר שוב, ואני לא אדבק למסך ככה. לא לא לא. וכל פעם מחדש זה קורה

אבל לא מתחילת העונה, רק אחרי שאני מתחילה "להקשר" לאנשים...

העונה הזו של האח ממש מרתקת אותי

אתמול הייתי ממש עצבנית/כועסת/ נגעלת מיניב, ממש נגעלתי ממנו,
עלה לו שם השתן לראש, מתנהג כמו ילד בן 6, והכי מעצבן שבאים ולוחצים לו את היד, וואטפ??????
טהוניה או לאון למיליון!!!

מסכימה, גם אותי זה עצבן.

אמא שלי אמרה על זה "זה ממש רמה של כיתה ג'" וזה נכון! אתה אומר ועושה דברים ואחרי זה הולך להתחבא בשירותים?!
אם אמא שלו הייתה שם, הוא היה הולך, מחבק לה את הרגל ובוכה? מה לעזאזל?!

עשית משהו? תתמודד עם זה! או אל תעשה את זה מההתחלה...

תקשיבו, המשימה של הקייטנה זה הדבר הכי מצחיק בעולם. לקחו להם את הספה, ושמו להם פופים. הם פשוט מתים על זה ומשחקים עם זה כמו ילדים

הם עשו ערימה של פוף-בנאדם-פוף-בנאדם, ככה 4-5 אנשים

עוד דברים על המשימה

במסגרת המשימה, פעם כמה זמן האח אומר להם "אח מלוח" והם צריכים לקפוא, ולא לזוז - דג מלוח בשפת העם.
הכניסו את אמא שלי לאון בזמן האח מלוח!!!!!!! יפה ואכזרי מצידם.
מצד אחד יפה כי הוא לא ראה מסר מהבית, אז לפחות שיראה את אמא שלו, מצד שני, לגיטימי שהוא ירצה לחבק אותה, אבל אסור לו לזוז ולפי מה שהבנתי היא גם ביקשה ממנו שלא יזוז.

וואי... שמישהו יוציא אותי מהלייב!

דיייי איזה מדליק!!!

אני כבר מחכה לראות את הפרק ביום ראשון, סוף סוף יש להם משימה כיפית.
אמא שלי אמרה לי שיניב החצוף הזה אמר לדורין שהוא מתגעגע לאור, איזה חצוף!!!!!

מה שלום טהוניה המטרופקה שלי?

Macphista

New member
באפי- עד 204

מישהו מוכן להגיד לזנדר שהוא עלוב?
באמת, כואב לי להסתכל עליו.
שלא נדבר על ווילו.
קורדיליה נהדרת כהרגלה. יהיה לה רומן עם זנדר או עם אנג'ל או עם שניהם?

טוב, אז הפרקים האחרונים של העונה הראשונה היו סבירים יותר מהפרקים הראשונים. אהבתי שקורדיליה נכנסה לעיניינים אבל עדיין שמרה על הדברים החשובים בעדיפות עליונה- קרם פנים, לק ציפורניים ואימוני מעודדות. לבחורה יש סדר עדיפויות מעולה.
ואז התחלתי את העונה השנייה- לא התחיל טוב.
הפרק הראשון של העונה השנייה היה קלישאתי ברמות. והקטע עם יום ההורים בבית ספר? מתי כבר יגלו שהמנהל הוא יצור כלשהו? ואיך לעזאזל אמא של באפי לא יודעת מה הבת שלה?

בכל מקרה, אני עדיין מתקשה להתחבר לסדרה. יש כל כך הרבה קטעים ורעיונות שבאמת גורמים לי לגחך. ע"ע פרק 204 עם המומיה. צפוי ודי מטופש.
לא כי מגיעה איזה בחורה אלי הביתה עם תיבה של שודדי ים נעולה ואני לא תוהה מה יש לה שם ומציעה לה לפרוק לה את התיקים?! מי עושה את זה?
אותה בחורה שהיא בעצם מומיה שנדלקת על זנדר? על זנדר?!

אני לחלוטין ממשיכה לראות את הסדרה בגלל לחץ חברתי וכי אמרתם שזה משתפר בהמשך. אלמלא ההבטחה הזו כבר הייתי מפסיקה.

בטח שזה משתפר!!!

בעונה 6 (ואני קיצונית בכוונה) את לא תביני בכלל כמה דברים השתנו, מקבלים עומק ואופי.
ואל תקשרי לקורדיליה יותר מדי, מצד שני אני בטוחה שתאהבי את הדמות הנשית שתגיעה לשם

את לא אוהבת את ווילו???

Macphista

New member
קשה לי עם ווילו

היא נחנחית מדי.
כאילו...
באמת שקשה לי עם אנשים כאלה גם בחיים האמיתיים.
יש לי חברה טובה, שפעם קצת התנהגה כמו ווילו, אבל לא בצורה קיצונית כל כך כמוהה, ואני ממש ישבתי לה על הראש, ולפעמים עדיין מוצאת את עצמי יושבת לה על הראש, וצועקת עליה ממש "מגיע לך יותר טוב! תפסיקי להיות עלובה! שהוא יחכה לך!"

אני מחבבת את ווילו כי היא חכמה ונחמדה אבל.. בואה להוריד אנטנה לכדור הארץ לא תזיק לה.
מי הולכת למסיבת תחפושות לבושה כמו דייג אסקימואי (או מה שזה היה)?

ולמה להמשיך להתאבסס על זנדר?
מהפרק הראשון היה ברור שהוא לא רוצה אותה.
הוא חולה על באפי, הוא לא מסתיר את זה (בצורה די עלובה), ווילו יודעת שזנדר לא רוצה אותה!
חלאס!
זו כבר עונה שנייה שהיא לא מתקדמת הלאה.

צריך לנענע אותה קצת ולצעוק "צאי מזה!!!"

shirush3

New member

זה משהו מאוד מציאותי אבל

באפי, זאנדר וווילו הם שלישיה ששום קשר רומנטי בינהם לא מתחבר לי בראש
מהרגע הראשון שנאתי את כל ההידלקות המטומטמת של זאנדר לבאפי
ולמרות שיכולתי להבין בהתחלה את ווילו-זאנדר זה נעשה נוראי גם מהצד שלה וגם מהצד שלו

זריקת מציאת לווליו

נכון!! בכלל הסדרה הזו לדעתי

מתמודדת עם המון דברים שלא היו בטלוויזיה בשנות ה 90,
יש פרקים שלדעתי הן ממש מאסטר פיס (בלי להגזים), ויש פרקים רגילים, פשוט עם הזמן דברים משתנים ומתפתחים בצורה כ"כ טבעית וזה גם משהו שהוא גאוני בעיני, כי בסדרות אחרות אני לא רואה סוג כזה של התפתחות, אני לא רואה איך דמויות מעמיקות, מגלות גדלות נפש, לא הכל נסגר עם סרט וורוד וחמוד בסוף כל פרק.

וזה תקף ממש לכולם, אל תשללי את ווילו עדיין, חכי

shirush3

New member

ג'וס פשוט לא פחד לדבר על דברים
גם ממש אהבתי שהסדרה לא טיפלה בנושאים באופן ילדותי

למעלה