אוף אוף אוף

עדושית

New member
התגובות שלך לבאפי

כל כך זהות לתגובות שלי בזמנו שזה הורס.
אני בעד שתמשיכי לראות רק כדי לכתוב על זה XD

shirush3

New member
איכ. זאנדר. איייייייייייייייייייייככככככ.

המומיה וזאנדר זה ממש

קורדיליה היא מעולה והקטעים שלה + היציאות שלה + לא לדפוק לאף אחד חשבון פשוט

לחץ חברתי זה ה-דבר

Macphista

New member
"היא לא הייתה יכולה להתלבש כמו זינה?"

בפרק 205.
אהבתי.
מתה על קרוסשואוז רפרנסז.

כרגיל, קורדילה שולטת.

ואוווו אקשן ודרמה בגזרת ג'יילס. מעניין לאן זה יתפתח.

Macphista

New member
הויקינגים

ממש ציפיתי לראות את הסדרה הזו ושמתי אותה על הולד לסופ"ש שאני יודעת שיהיה לי בו זמן פנוי לראות הכל ברצף (זה רק 9 פרקים).
וזה היה בסופש האחרון ו...
כל כך התאכזבתי.
יש שם שחקן שאני ממש אוהבת וידעתי שהורגים את הדמות שלו מתישהו באמצע העונה וחשבתי שאם הוא משתתף בזה אז זה בטח מעולה, וזה היה לא משהו בכלל.
ברמה שהחל מפרק 4 התחלתי להריץ קדימה ולדלג על סצנות והוא נהרג בתחילת פרק 6 ושם כבר הפסקתי לראות. לחלוטין לא עניין אותי איך זה ממשיך.

אה, זה על התקופה שהויקינגים מתחילים לפלוש לאנגליה והדמות הראשית הוא איזה ויקינגי שחושב שהכל מגיע לו ומתנהג כמו ילד קטן והבן שלו מתנהג כמו אבא שלו ורמת המשחק של כולם שם לא משהו ו... אשתו הראשונה של וויל שוסטר מגלי משחקת שם גם.

קיצור, לא משהו.

Shiri from the block

Active member
דם אמיתיייייי מישהו?? סוף סוף מתקדם שם משהו... מי ראה את הפרק האחרון?

כן

קודם כל ג'סיקה מחוקה מבחינתי!
"אה לא אנסת אותי אז הנה קבל במתנה: סקס!"

התחלתי במקומה לאהוב קצת את מיס ניולין [איך קוראים לה?] כי היא לגמרי ממשיכה עם ה "JESUS IS OUR SAVIOR" וכל זה אבל היא ביצ'ית עם ג'ייסון.

אחותו של אריק מתה! HOORAY! לא סבלתי אותה בעונה הקודמת ועכשיו הגיע זמנה. הללויה.

סוקי- לגמרי נחשפה הפרק
מסכן וורלו, בטח בעלה של סוקי מסתכל עליו מהצד עם מבט שטני

היה עוד משהו מעניין?

Shiri from the block

Active member
כן גם אותי ג'סיקה עיצבנה
אנחנו הולכים למות, ואני מרגישה רע עם עצמי, ולא אנסת אותי, אז בוא עכשיו נעשה סקס כי זה הזמן הכי מתאים לזה ????

אני גם התחלתי לאהוב את מיס ניולן
היא הורגת אותי חחחחח

לא שמחתי כשאחותו של אריק מתה
אבל גם כי אני אוהבת אותה מסדרה אחרת אז בגלל זה...

אני גם חשבתי על בעלה של סוקי
אתה יודע שזה ביל, כן? חחח מעניין מה הוא חשב על הסצינות האלה חח

ובכללי אהבתי איך כולם היו בהלם שביל הולך באור יום
מעניין עד מתי ההשפעה של הדם של וורלו מחזיקה מעמד... שלא ישרף פתאום!

גם אני ראיתי

ובאמת מרגיש שדברים מתחילים לזוז, בגדול אני ממש אוהבת את העונה הזו, הפרקים עפים לי מהר ואני לא שמה לב שעברה כמעט שעה (זה לא קרה לי בעונה הקודמת).
טרי מת
הסיפור שלו היה משעמם, לא הצליח למשוך ולא עניין, אבל אני אהבתי אותו והיה לי עצוב שהוא מת.
הקטע עם שריף בלפלור והבת שלו היה ממש מקסים.
אני לא זוכרת למה סוקי כ"כ שונאת מתעבת את ביל פתאום, משהו יכול להזכיר לי מה הלך שם?
ג'סיקה ממש נסחפה, זה היה הזוי הקטע הזה, ממש מסכימה איתכם, ויחד עם זאת הג'יימס הזה ממש חמוד, מקווה שישאר קצת.
ביל ביל ביל, היה ממש מדליק לראות אותו הולך בשמש, אבל אם יש לו את כל הכוח הזה, לעוף, להזיז דברים, לא יכול למות, אז למה הוא לא סיים את העבודה?? למה הוא לא הלך ושחרר את כולם?
פאם ולאפייט

Shiri from the block

Active member
סוקי כועסת על ביל מאז העונה הקודמת נראה לי
שהיא הייתה כמה דקות בעולם פיות ובעצם בזמן כדור הארץ עבר שנה וקצת,
קיצר היא גילתה שביל רצה אותה רק בגלל הדם פיות שלה ושהוא ניצל אותה, וטענה שהוא מעולם לא אהב אותה או משהו כזה..
מאז היחסים שלהם התדרדרו... ולא זוכרת מה עוד היה אבל קרה יותר ביניהם

הראו עכשיו ב"מרק הוליוודי"

(תוכנית כזו שמראים קטעים מצחיקים מכל מיני סדרות ותוכניות),
הראו קטע מתוך ערוץ חדשות באנגליה כתב שמדבר עם על הלידה של קייט והתינוק ומראים קטעים שהם יוצאים מבי"ח, ואז הכתב מתחיל לדבר על "דם אמיתי" ועל זה שלשריף בלפלור נולדו 4 בנות ועדיין אין להן שם, ואז ג'סיקה אכלה לו 3 בנות, ורק עכשיו אחרי שלושה שבועות השריף נתן לה שמות
ואז הכתב ממשיך ואומר שבטח גם לתינוק הזה יקח 3 שבועות לקבל שם וגם אז זה יהיה שם ארוך ביותר, ואז הכתב לידו אומר לו "כרגיל, אין לי מושג על מה אתה מדבר"

Shiri from the block

Active member
באפי 102
אנחנו מתקדמים לאט
אבל בסופש בטח נראה יותר פרקים..
קיצר הביצ'ית הזאת שמזכירה את רג'ינה ג'ורג' מזה הורגת אותי

איך היא אומרת ל(לילי מאיך פגשתי את רובין)- who allowed you to exist?

אבל אני לא מבינה את הקטע שבאפי תוקפת את הערפדים מול כולם!!! מה נסגר? היא רוצה שכל העולם ידע שהיא ציידת? הקטע הזה עדיין קצת מציק לי.
אבל בגדול היה פרק יותר טוב מהפרק הראשון אין ספק!! יש שם הרבה הומור בין השורות שאני ממש אוהבת חח אני והשותף כבר הספקנו להיקרע מצחוק במהלך כל הפרק השני חח

shirush3

New member
קורדיליה?

היא דמות הורסת

אל תצפי מבאפי להיות סדרת ערפדים רגילה

אני חושבת שאני גם תהייתי את זה בהתחלה, אבל זה עבר מהר

Shiri from the block

Active member
מישהו פה רואה פאמילי גאי?
לא שיש כל כך מה לדבר על זה, אבל סתם מסקרנות

Shiri from the block

Active member
אין לי מושג, אני רואה עכשיו את עונה 11 עונה ממש מוצלחת

לפעמים יש להם נפילות, הייתה עונה אחת שלא הייתה משהו, נראה לי עונה 7 או 8... אבל הם לגמרי חזרו לעצמם!

לגמרי סטואי

ובריאןןןןןןן

Macphista

New member
פאמילי גאי עם כתוביות בסינית!

אז בזמן מלחמת לבנון השנייה הייתי בוייטנאם, מקור ה- DVDים הגנובים והמשוכפלים של העולם, וסתם הייתי בחנות עם מלא DVDים משוכפלים כאלה בניילונים וראיתי שבעל החנות יוצא מדי פעם ולוקח לקוח לחדר אחורי.
התעניינתי....
וגם הגיע תורי להיכנס לחדר האחורי שם היו DVDים מקוריים גנובים.
עיני תפסו מארז כל ארבעת העונות הראשונות של פאמילי גאי והתחלתי להתמקח.
הורדתי אותו מ 30 דולר ל- 5 דולר. הטיעון המרכזי שתפס בסופו של דבר היה "המדינה שלי במלחמה! הערבים גנבו לי את מכשיר ה- DVD!"... כן, אני שמאלנית נהורה...

בכל מקרה, זה מארז גנוב מסינגפור. יש שם כתוביות בכל שפה אסייתית אפשרית. כיף חיים.

אבל אני לא ממש טורחת לעקוב אחרי פאמילי גאי בצורה מסודרת. כשזה במקרה באזור שלי אראה, אבל לא אצא מגדרי עבור זה.

למעלה