אוף, איזה קשקשן !

אוף, איזה קשקשן !

אתמול הוא 'שינה את כל המזרח התיכון' בקשקושי לשונו המתהפכת, היום הוא כבר מקרב את ה'התכנסות'. אבל למה בינתיים נופלים כל יום מאות טילים על ראשו של עם ישראל בלי שהוא וחרטומיו יצליחו לעצור אותם?

איזה שפן, קיפל מהר את הזנב

'התכנסות'? מישהו שמע משהו על 'התכנסות'?
כרגע אנחנו צועדים מניצחון לניצחון וכוחותינו מתקדמים בכל החזיתיות.
מה, נופלות קטיושות? שלחתי את עליזה ל'סיור בצפון' בתקווה שהיא תרוץ בין הטיפות והנפילות ולא תיפגע. לחיזוק המורל. אם עליזה לא תעזור יש לי עוד את דנה בשרוול. היא תתחיל בקרוב לעשות 'מחסום ווץ'' בגדר הטובה על הליטאני.

אל תגיד על ראשו של עם ישראל

כי בכך אתה חוטא לאמת, והאמת היא שרק תושבי הצפון "נהנים" בינתיים מהפריבילגיה הזאת, בעוד שכל שאר ה"עם" ממשיך בחייו כאילו כלום. וזו גם הסיבה שבגללה לא רבים המבקרים היום את אולמרט ואת ממשלתו שכל התנהלותם עד כה היא פשוט ביזיון אחד גדול.

אפשר שאלה, ממתיק?

מה הקטע הזה של "שכל שאר ה"עם" ממשיך בחייו כאילו כלום"? למה נראה לך שלעם לא איכפת? מה אתה מצפה שתושבי המרכז ייעשו? ומה אתה היית עושה אם המצב היה הפוך, שיש לך כל כך הרבה קיטוני ביקורת על שאר אזרחי עמך?

gershon17

New member
אתה לא צריך לשאול

אתה יכול לדעת. הרי כשתושבי שדרות הופגזו, הדבר היחידי שממתיק סוד1 עשה זה לקרוא להצביע לעמיר פרץ. אני מניח שעכשיו הוא דורש מכל תושבי המרכז שיצביעו לעמיר פרץ.

gershon17

New member
נכון, נגמרו

אבל אתה נשארת טרומן... מה היית מצפה שתושב מודיעין או ירושלים יעשה? שיבוא לעצור את הקטיושות במו ידיו? שיעבור לגור בצפת לחודשיים?

עוד פעם אתה מתחיל עם הטרומן הזה?

עוד לא נמאס לך מהאובססיה הזאת? ואם כבר הזכרת את ירושלים,כדאי שתקחו דוגמא מראש העיר שלה, מר אורי לופלינסקי, שזכה הבוקר ובצדק בתואר יקיר העיר חיפה והצפון.

אשרת

New member
אתה לא טרומן ../images/Emo6.gif

טרומן הוא אחד ויחיד, ואין שני לו.

gershon17

New member
אתה לגמרי טרומן

רק שאתה לוקה בתסמונת המרוקאי המקופח, ואני לא זוכר שהיתה לו כזו. כנראה התפתחה עם הזמן. מה אתה רוצה שתושב מרכז יעשה כדי שלא תחשוב שהוא "לא סופר אותך"?

זה לא רק לי נראה כך, לרוב התושבים

בחיפה והסביבה זה נראה כך, ויותר מכך, לרדיו חיפה שמשדר לכל הצפון ובעיקר בעיר חיפה וסביבתה, זה נראה כך והם לא חוסכים בביקורת כלפיכם יומם ולילה. אפילו מכנים אותכם אצלנו "המדינה השנייה". אתם כנראה לא מודעים לכך שהמצב אצלנו כבר בלתי נסבל וגם בימים שלא נוחתים עלינו טילים, מלוות אותנו אין ספור הזעקות שכל אזעקה כזאת לבדה יכולה לגרום לבן אדם לצאת מדעתו, עוד כשיש אין ספור הזעקות כאלה, אתה יכול לתאר לעצמך מה עובר עלינו כאן, ואני כבר לא מדבר על מה שקורה לאלה שיותר צפונה מאיתנו...

לא ענית לי על השאלות.

מה אתה היית עושה אם המצב היה הפוך? אני יכול להגיד לך שאולי למראית עין נראה כאילו לא איכפת, אבל אני לא מכיר אדם אחד כזה ש"לא איכפת לו ממה שקורה בצפון" ואני מכיר המון אנשים שהשקיעו המון כסף, זמן ומשאבים כדי לנסות לעזור לתושבי הצפון. הטענה כי המרכז זה "מדינה שנייה" זה שטויות.

אני מתאר לך איך אתם נראים מהצד שלנו

ומה אני הייתי עושה אם המצב היה הפוך, באמת שאני לא יודע, אבל בדבר אחד תהיה בטוח, הדבר האחרון שהייתי עושה היה להתעלם ממה שקורה אצלכם ולהמשיך בחיי כאילו כלום. אתם כנראה לא קולטים שאנחנו עכשיו בקיץ, יש את החופש הגדול, וזה הזמן שבו אנשים כולל הילדים הולכים לים, מבלים, ונחים לפני שכל הבלאגן השנתי מתחיל מחדש. וכל זה נגרע מאיתנו מבלי שאפילו ישאלו אותנו אם אנחנו מסכימים לכך. אבל זה כלום לעומת התופת שאנחנו נאלצים לעבור יומם ולילה כבר למעלה משלושה שבועות, בעוד שאתם במרכז הארץ עושים חיים משוגעים, הולכים לים ומבלים עד שעות הבוקר, אנחנו כאן חיים בחרדה ובפחד ובעיקר באי-ודאות של מה יילד רגע. כשברקע מלווים אותנו אזעקות ובומים מפחידים שמזכירים לכולנו שבחוץ נופלים טילים על העיר ועל סביבתה. תאמין לי שאני לא מאחל את מה שאנחנו עוברים בשבוות האחרונות לאף אחד, אבל הגיע הזמן שגם במרכז יתעוררו ויבינו מה עובר עלינו, כי זה פשוט כבר מתחיל להרגיז כל הגישה הזאת כאילו אנחנו לא שייכים לאותה מדינה.

omerlich

New member
התעלמות?!

אל תכליל בבקשה,אני תרמתי מזמני עבור אריזת מצרכים לנזקקים באיזור,ואני רק נער,טענתך אינה נכונה כלל,אכפת להרבה מתושבי המרכז מכם,ע"ע כמות המשפחות שמארחות תושבים מהצפון במרכז.

אני חוזר ואומר: יש גם יוצאים מהכלל

ואני לא מכליל, אני רק מתאר לך איך מציג אותכם רדיו חיפה שהוא הקול של חיפה ושל כל איזור הצפון.

אני לא צריך להגיש לך דו"ח

של מה שאני או אחרים עשו למען תושבי הצפון, ואין סיבה שתדרוש דבר כזה. אני רק יכול להגיד לך שהטענות שלך (ואם אתה אומר אמת, אז גם של רדיו חיפה / רדיו צפון) הן הכי רחוקות שאפשר מהמציאות ולא יכולות להיות יותר שגויות.

אני לא מבין איך הגעת לזה

אני ביקשתי ממך איזשהו דין וחשבון? והדברים שנאמרים ברדיו חיפה, ע"י דני נישליס ואחרים, הם דברים שבאים בעקבות ביקור שלהם ושל אחרים באיזור המרכז וההתרשמות ממה שהם רואים ושומעים שם. כך שלא מדובר כלל בהמצאות, אלא על התרשמויות של חיפאים שהיו שם והתרשמו רע מאוד מכל הגישה שלכם.

omerlich

New member
אולי תפסיק להכליל כבר?!

הפרט כלל אינו מעיד על הכלל,אז הם היו יום שמה וראו קצת תל אביבים,האם זה אומר שכל התל אביבים\אנשי גוש דן הם ככה,ממש לא! לרובנו אכפת! ורובנו עושים הרבה למען תושבי הצפון,אז תפסיק, נמאסת עם העליהום שלך על תושבי המרכז!

אני לא מכליל, אני רק מתאר מה נאמר

ברדיו חיפה. ושתבינו שרדיו חיפה זה הקול של הצפון, כל הצפון מאזין לו. אני עצמי לא הייתי במרכז, ועל כן אני גם לא יודע מה קורה שם, אבל על פי ההתרשמות של חיפאים וקרייתיים אחרים שכן ביקרו שם במהלך שלושת השבועות האחרונות, ישנה התעלמות גדולה והאנשים שם עסוקים בלבלות וללכת לים ולא דווקא במלחמה שמתרחשת פה אצלנו. כך שאני יכול להתרשם רק ממה שאני שומע, אבל ברור לי שתמיד יש גם יוצאים מן הכלל....

למעלה