אוף אכזבה?

uricane

New member
אוף אכזבה?

הפער נסגר, השאלה האם יש תקשורת בין הקבוצות-בין cs וusps ואם כן למה אין בין אורליך וגונזלס

miko1810

New member
רואים שלאנס ביום קשה מאוד

אז אני חושש שקבוצת סי אס סי עוזרת לו! רואים את זה בפירוש! כי באסו יכול היה לקחת את הטור היום! אבל אם כולם נגד אולריך זה לא הולך! אל תחפשו יותר מידי! סי אס סי ויו אס פוסטאל עשו עיסקה היום! ולא אתפלא אם אראה את באסו בשנה הבאה עם לאנס! זה מאוד מזכיר את פריס רובא של לפני כמה שנים! שם נקבע המנצח באיטליה בכלל! לכלוך גדול היה פה היום!!

ido mazor

New member
לאנס ביום קשה עלק...

תפסיק לקשקש, שיתופי פעולה בין רוכבים וקבוצות הם לא מהיום וזה לא לכלוך. גם ל- CSC היה אינטרס שאולריך לא יברח ויצמצם את הפיגור מבאסו. בסוף ראינו כמה קשה היה ללאנס... לפי יורוספורט הוא רצה לתת את הקטע לטימובייל אבל כשבאסו תקף בספרינט לאנס תקף וניצח בקלילות. לאנס ביום קשה עלק... תפסיק לקשקש, את התיאוריות ה"מלוכלכות" שלך תשאיר לידידיך הצרפתים. הרוכב הטוב והחזק ביותר ניצח היום.

miko1810

New member
תגיד לי אם אתה כזה "מבין"

למה באסו לא ברח? למה, באסו רוצה לשמור על מקום שני??

ל נ ו ן

New member
מאותה הסיבה

שכאשר נבחרת ישראל משחקת מול נבחרת צרפת, היא (ישראל) לא תעלה עם ארבעה חלוצים, מקסימום אחד.

miko1810

New member
טוב, העלית את הטיעון המנצח

אתה צודק! אני לא מתווכח יותר על זה!! באסו באמת היה במצב של נבחרת ישראל בכדורגל, מול נבחרת צרפת!

ido mazor

New member
מקום שני בטור זה לא כל כך רע...

עד היום המקום הכי טוב של באסו היה שביעי, ככה שמקום שני הוא לא רע. חוץ מזה שבאסו וריס אמרו כבר אתמול שהם לא יתקפו בכל מחיר, כדי להרוויח 10-20 שניות, אלא רק אם הם יראו שלאנס ממש במצב לא טוב. צריך לזכור שיש גם מחר את הקטע נג"ש בעלייה של אלפ דואז וצריך לשמור קצת כח למחר.

miko1810

New member
תביט

רוצה משחק פנטזיה איתי? אני מוכן! בוא נשאל את עצמנו היכן יהיה באסו בשנה הבאה?! אם הוא יהיה באיזו שהיא קבוצה שמעורבת עם לאנס, אני ניצחתי. אם לא, אתה ניצחת. מוכן?

miko1810

New member
ללאנס יש עוד אינטרסים,

ולא רק ברכיבה על אופניים. לזה כוונתי.

miko1810

New member
או שהוא לא ירכב בכלל

ואז גם אני וגם אתה נדע שהוא קיבל מספיק כסף לשארית חייו! כפי שהיה עם רוכב פולני לפני הרבה שנים.

ido mazor

New member
אני מהמר שבאסו ירכב בשנה הבאה...

ולא בקבוצה של לאנס. אני מקווה בשבילו ומאמין, שהוא יישאר ב- CSC של ריס.

miko1810

New member
בהחלט

לא חשבתי שהוא יהיה כזה טיפש ובוטה לעשות זאת כך! אבל, תווכח לדעת שיש לו מעסיק, והמעסיק שלו זו חברה עם בעל מניות שקוראים לו זוכמיר שהוא נאמן של יוסי שהוא נאמן של משה, שהוא חבר של לאנס! לא מאמין?! אוקי, אל תאמין!

aFish

New member
מי מתעסק? זה מיקו...

בוא'נה איש. אתה רדוף
...קח בקלות.

ל נ ו ן

New member
בהחלט

מספיק בכדי שיוכל לחבר את עצמו לאינפוזיות של EPO עד תום ימיו. תאמר לי , איך אדם שרמת הסקפטיות שלו עולה על זו של דקארט בעשרות מונים יכול בכלל לצפות באירוע ספורטיבי, או בכל אירוע שהוא בלי לדקור את עצמו עם סיכה כל רגע בכדי לברר שאינו חולם??. אכן, המציאות לא מושלמת מי יודע מה, אבל בלי קצת אמונה אתה יודע מה היה נגמר עם צ.ס.ק.א ...

miko1810

New member
תביט

כולנו ראינו את וויט ממתין ומושך את לאנס. נכון שהוא משך על הדרך את באסו, אבל השאלה היא למה באסו לא תקף? הרי וויט היה יכול להמתין לבאסו ואז שניהם יחד תוקפים! אבל אתה כמובן חושב שאני קונספיראטור אז נעזוב את זה כך! הטור "נקי" ואין שום בעייה!

ל נ ו ן

New member
הטור נקי

בערך כמו כל ענף ספורט אחד, דהיינו בערך כמו נקיונו של גלעד שרון. דא עקא, בחיים, אתה יודע, ישנן עובדות, ישנן סברות וישנן סתם אמירות שאין להן כל משמעות. הבחירה במי מהן לבחור תלויה אך ורק בך. אם תצמד לאמירות חסרות משמעות ולסברות גרידא, הממממ... שוויין של טענותיך לא יהיה גבוה במיוחד. ההמלצה שלי, תנסה להיצמד לעובדות, לא כאלה שעוברות דרך מסננת החושים שלך, שבתור ספקן גלובלי , אתה יודע כמוני שהיא לא שווה הרבה.

מיקו לפני שנה באסו קיבל הצעה ענקית

מארמסטרונג אישית. והשיב לו בנימוס "תודה, אבל, לא תודה". באסו רוצה לנצח בג'ירו ובטור. בגלל זה הוא חבר לריס. אם הוא יעשה אחורה פנה זה יהיה מוזר.

למעלה