אוף אכזבה?

miko1810

New member
כן, באסו היה פורץ קדימה

כשוויט מחכה לו בהמשך! ואז זה שניים נגד אחד! ואז "בחייך אתה יודע כבר" מה היה קורה! לי אין שום מקור נסתר, אבל מה שעשה וויט היום, עובר בצורה בוטה את כל הכללים הנהוגים. אבל, עזוב, אין לי חשק להמשיך בוויכוח. ממילא הוא מתחיל לגלוש לפסים אישיים ואני לא אוהב את זה. אז יאללה, נרד מזה כאן. לאנס ניצח וכל הכבוד לו!

boie

New member
עוד רעיון

וויט רוכב גרמני מקבוצת סי אס סי ,רצה להתאבד עבור ניצחון של אולריך.בקבוצה הרגישו בזה,והודיעו לו חד משמעית. התבלבלת.הצבע של החולצה שלך זה כמו של באסו,לא של אולריך. אפילו שאתם מדברים אותה שפה.וויט מאד לא אהב את זה,ניסה להתווכח,אבל כשקיבל את הדין,עבד עבור קבוצתו. ארז

yossi113

New member
לא יודע מה לגבי האחרים

אבל הסגנון הדורסני שלך שלא נותן מקום לדעות אחרות - גורם לאנשים שצופים מהצד לא להשתתף בדיונים, וחבל...

miko1810

New member
למה? כי אני מדבר לעניין?

אבל דברים ש"צורמים" לכל האוהדים הפנאטיים? מה בדיוק הבעייה שלך? התייחסתי למישהו מהכותבים אישית? פגעתי במישהו מהכותבים? אני מתייחס אך ורק להודעות! מצטער, אני כותב בסגנון שאני כותב! לעניין שאותו אני רוצה להבהיר! לא מוצא חן בעינייך? זבש"ך!! האם בסגנוני אני "דורס" אותך? אתה יכול לכתוב כמה הודעות שאתה רוצה!! מי מפריע לך בדיוק?

aFish

New member
למה אוהדים פאנאטיים...?

כנראה שכחת מה היה כאן בפורום. עד שהתחילו ההרים היה פה פרץ ונהירה אדירה של אוהדי אולריך שחיזקו אחד את השני והקפיצו מתח. אנשים הגיעו מכל מני אתרים וטענו שרק פה הם מוצאים בית כי אוהדי ארמסטרונג משתלחים בהם. כאן אף אחד לא אמר כלום. יש פה מקום לכולם ואני מאמין שהרוב רצו באמת לראות מאבק ומתח וכמו שאמר יאיר - לראות את ארמסטרונג מזיע. אחרי שאולריך קרס בשני השלבים הראשונים בהרים שחררו קצת תשואות לארמסטרונג והאוהדים זחלו החוצה מהחורים שחיכו בהם. אף אחד לא השתלח. קצת התלהבות, מותר. היו קבלות בסך הכל. בעוד על אולריך בנו ובנו והכל נפל, על ארמסטרונג לא אמרו המון וחיכו. תאמין לי, אני לא אוהד של אף אחד. אני מחפש רק את הדרמה, הסיפור הגדול וסוחט הרגשות. מה שזה לא יהיה. אם יוצא שזה השישי של ארמסטרונג אז סבבה. למה להשמיץ ולקחת ללב. תן קצת כבוד. הבן אדם (עם ויטמינים או בלי) עובד קשה בשביל זה. אתה יודע מה? אולי אפילו יותר קשה מאולריך.

miko1810

New member
אריה, תפסת מילה שלי?

אוהדים פנאטיים? ומה עם זה שהבחור מכנה אותי דורסן? ברצינות, אני מחפש אקשן בדיוק כמו כולם. וראיתי את זה בא!! פשוט ראיתי! רק לא צפיתי שיקרה מה שיקרה! אגב, אני לא מכיר את כל הטורים, אבל זו פעם ראשונה שאני רואה רוכב נעצר ככה. הכוונה לווייט.

Mont Ventoux

New member
אתה רוצה תשובה לשאלה שלך?

csc היו יותר לחוצים להגביר את הקצב ובגלל זה ביקשו מפויגט שיחכה בשביל להוביל אותם. למה? בקבוצת הרוכבים המצומצמת היו באסו וססטרה מ-csc. טוטשינג, מנסבו, סימוני וכו' וכו' לא היו שם. לפיכך ל-csc היה אינטרס להגביר את הקצב ע"מ להכניס לרוכבים שלא נמצאו שם יותר זמן, על מנת לשפר את הדירוג הכללי של ססטרה. מעבר לזה, היתה זו הזדמנות להחזיר לעצמם את ההובלה בדירוג הקבוצתי (אם כי ככל הנראה זה היה קורה גם בלי זה). עד לאותו רגע עבד רק רוכב אחד בקדמת הקבוצה וזה לאנדיס. אזבדו הוא גם איש דירוג כללי (ומבחינה זו שקול לססטרה). כלומר בעצם פועל אחד סחב את אנשי הדירוג הכללי משתי הקבוצות והיתה לו עוד דרך ארוכה לעשות זאת. לפוסטלים לא היה אינטרס לקרוע את לאנדיס. לכן, זה רק הגיוני לקרוא לפויגט לשוב ע"מ לשרת את האינטרס של CSC.

miko1810

New member
ברגע שאולריך וחברו לקחו את ההובלה

הפלוטון התפרק. נותרו רק החבר'ה שכולנו ראינו. אבל ככה להיעצר ולהמתין?? אני ראיתי את ההמשך כך: באסו תוקף, חובר או לא חובר לאולריך, מגיע עד לווייט, ואז שניהם מתקיפים חזק! הסיכויים שלהם היו עולים מאוד לקחת את השלב, לתת פייט גדול ללאנס, ואולי גם לקחת את הצהובה! אני לא חסיד של אולריך!! בכלל לא!! אני גם לא חסיד של ארמסטרונג!! אני חסיד של ספורט האופניים!! ובספורט הזה יש מושג שקוראים לו כבוד!! או פאנאש!!

sonc

New member
למה וויט כעס?

כי הוא גרמני ורכב בעבר עם אולריך ולא רצה להכשיל לו את הפריצה. אבל בסוף הוא מילא הוראות- כי הוא גרמני. אם כבר מדברים אינטרסים. רייס דואג רק לעצמו (דרך הרוכבים שלו) ורייס יודע בדיוק מה הוא עושה. אם לרייס סיכוי למשהו השנה הוא ילך עליו. אם לא הוא יבנה לשנה הבאה. משחק מכור? החשדנות הזו רק הורסת לנו את ההנאה.

אוי, תעשו טובה.. זה כל כך שטויות

למה ווכט כעס? כי הוא היה בקדמת הרוכבים, הא היה בין הראשונים, ואינסטינקט של כל רוכב אומר שמי שמקדימה יש לו סיכוי יותר טוב. ווכט ידוע בתור פורץ מעולה, כנ"ל פיל. ווכט כעס כי החזירו אותו אחורה, דקה אחורה, מה שאומר שיהיה לו קשה יותר לחזור לראש התור. בגלל זה הוא כעס, זה פגע בשאיפות האישיות שלו. אבל אחרי שחזר, ועבד ביחד עם שאר הרוכבים, לא רק שתתפס בחזרה את כל הפורצים שהיו, זה אף עזר לכלל הקבוצה, (סי אס סי). עכשיו היו 3 רוכבים בראש הטור. מנהל הקבוצה הוא אדם יותר שקול, ולדעתו היה עדיף לווכט לחזור אחורה, שבדיעבד, זה היה מעשה נכון, אם לא היה חוזר, יכול להיות שויראנק בכלל היה לוקח את השלב

למעלה