אוף אכזבה?

miko1810

New member
יאיר, נחיה ונראה

השאלה שלי, למה וויט המתין לדבוקה של ארמסטרונג?? ועל זה אף אחד מכם לא נותן תשובה! כולכם מתייחסים אלי במקום למה שאני כותב! אז יאללה, בואו נראה מי מוכן להתחיל עם תשובה, 1. למה וויט המתין ללאנס? 2. למה באסו לא תקף וחבר לווייט, הרי היה להם כוח למשוך עד הסוף (ראינו לא?!)

ל נ ו ן

New member
בשביל לעייף את ארמסטרונג

או בשביל לעייף את עצמו? הלא הוא יודע שהתוצאה היתה נשארת זהה.

טיראן מ

New member
בדיוק מאותה סיבה שויראנק חיכה ל...

אולריך. מאיפה אתה מביא את זה ? מי חיכה ? הכל עניין של כדאיות התקיפה. חישובים של עלות/תועלת. זה הכל. אולריך (בעצם קלודן) נחשב סיכון על באסו לפני שהוא סיכון על לאנס. אז למה שבאסו (CSC) יילחמו בשבילו ? נכון לעכשיו, אם אולריך/קלודן עולים למקום 1 באסו יורד ל-3. אז מה טבעי בשבילו לעשות ? באסו מניח/יודע שבנג"ש האחרון הוא מחזיר לקופה כ- 2 דקות. עכשיו תסתכל על המספרים ותבין את CSC ובאסו לחלוטין.

aFish

New member
הנה לך עוד תשובה...

מהרגע שאולריך פרץ ראו בבירור שUSPS לא מיצמצו אפילו, לא הגבירו, לא ניסו לסגור, לא נכנסו לפאניקה. עד הרגע שVoigt חיכה עבר לא מעט זמן והם לא ידעו מראש שהוא יחכה בהכרח. אם היו רואים איזו סכנה בבריחה ההרואית של אולריך היינו רואים איזו תגובה של הדוורים. הם רק המשיכו בקצב שלהם, לדעתי אף במחשבה על מחיר של איבוד כמה שניות לאולריך בסוף (כסף קטן). בכל מקרה התאוריה שלהם היתה שאולריך לא יחזיק בכל מקרה, לבד או עם עזרה קטנה כמו שהיתה לו עד הסוף. גם בלי CSC הם היו תופסים אותו בעליה cat 2 הלפני אחרונה. הגבירו לאט לאט, הוא התעייף ונתפס.

miko1810

New member
להיפך!

ראית בדיוק כמוני את הפער הולך וגדל עד שהגיע לדקה ותשע שניות. ואז נכנס ווייט ונתן להם זריקת מרץ! אני לא מבין. זה רק אני שראיתי את מה שראיתי??

aFish

New member
גדל...נכון

אבל הם לא מיצמצו. לא היה נראה שמשהו עבר עליהם. זה לא הטריד אותם כהוא זה בשום שלב של גדילת הפער. היו לו עוד 50 ק"מ לעבור. עם כל הכבוד, אם היו לוחצים קצת (אפילו לבד) אולריך לא היה מחזיק עד הסוף. אפשר כמובן להמשיך להתוכח אבל זה בכל מקרה ישאר בתחום התאורטי.

miko1810

New member
ועוד משהו יאיר,

לגבי קונספירציות, אתה זוכר את פריס רובא לפני כמה שנים? היו שלושה מקבוצה איטלקית, והגיעה תגובה בטלפון מאיטליה (מבעל הבית) שיתנו ל"אריה" מפלנדריה לנצח! אז זו קונספירציה? כולנו יודעים שיש כאלה דברים, רק שהיום זה היה בוטה מידי! רוכב שנעצר באמצע העלייה?? חשבתי בתחילה שיש לו פנצ'ר או משהו מיכני. אחר כך חשבתי שהוא עומד לפרוש! ופתאום ...ככה?? אתה יודע מה? הכל יופי חי!!

boie

New member
די כבר מיקו

תבנה את עצמך מאהבה, לא משנאה.זה מתחיל להזכיר את אל-קעידה. דרך שנאה לנצח.תחשוב מה אפשר לעשות ועדיין לא עשו,על מנת לנצח את לאנס.בכי לא משנה את התוצאה,ואולי יש לך עבר קיבוצניקי, ללכת לבכות למטפלת.די די די. ארז עצמון

boie

New member
ועוד

אולי נסתכל על זה כך.יו אס פוסטל, וסי אס סי,חברו נגד קונספירציית על,של הצרפתים,למנוע בכל מחיר זכיה מלאנס. ותכננו את זה כך ,שתהיה להם תשובה לכל נסיון הכשלה. ארז עצמון

miko1810

New member
תגיד,

אתה מתייחס אלי אישית או למה שאני כותב? אני לא מכיר אותך! ואתה לא מכיר אותי, אז למה זה? נסה להתייחס למה שאני כותב, לא מוצא חן בעינייך, אל תגיב. הגבת, למה לפגוע אישית? מה, ניסיתי לפגוע בך אישית במה שאני כותב?

boie

New member
חס וחלילה

אין לי שום דבר אישי נגדך,ואני אפילו אוהב את הפרשנות שלך. לדעתי סי אס סי,פשוט ניסו למנוע את בריחתו של אולריך. זאת בתגובה לשאלתך.אם היתה איזשהיא תחושה של פגיעה אישית אני מתנצל. ארז עצמון

miko1810

New member
אין בעיה, עברתי דף!!

וראה תגובה שלי למישהו למטה בנושא הזה.

yaelh8

New member
אסור לקבוצות לעזור אחת לשניה?

אני לא מבינה מה כולם כועסים אסור לקבוצות לחבור? מה הפשע הגדול?

אנשים מדברים על "שיתוף-פעולה" וכל

מיני "הסכמים" ו"בריתות" כאלה ואחרות בין רוכבים וקבוצות, שבעצם, הם מפספסים את הנקודה עצמה בגלל החשדנות הפיקטיבית הזאת. לכל רוכב, ולכל קבוצה, יש אינטרסים. ארמסטרונג, רוצה לנצח בפעם השישית בטור. באסו, יודע שהוא נחות, בייחוד בנ"גש, לכן רוצה לשמור על פער כמה שיותר גדול מיריביו. יצא שהשנה, יש לארמסטורנג, ובאסו, וכך גם סיאיסי ויואספי יריב משותף. טי מובייל, שבעקבות אירועים מסויימים, גם קלודן נהיה יריב. היום ראינו את צמרת הקבוצות מתחרים בניהם. ה"הסכם" הזה בין הקבוצות, היה בסך הכל אינטרס משותף, שאולריך, ו/או קלודן, לא יברחו. יורוספורט אמרו שהינקאפי היה בקבוצה בערך דקה מאחורי ארמסטרונג ובאסו, אבל סי אס סי היו לחוצים מידי, אפילו אם יו אס פי היו בשליטה מלאה, והם החליטו לקחת את הגורל בידים, ולא לחכות ליו אס פי שיתפסו את אולריך. ווכט חיכה לעזור לבאסו, במקום שבאסו יחכה לעזרה של יו אס פי, אז אם כבר, ה"אצבע המאשימה" צריכה ללכת לסי אס סי. אבל שוב, משאלות לב של כמה איגנוראנטים מחד גיסא, לעומת טקטיקה ספורטיבית בשטח ובפעולה באידח גיסא

miko1810

New member
בחייך

די! אנחנו לא משחקים בק*א! אתה יודע שאם ווייט היה ממשיך בקצב, ובאסו היה פורץ קדימה, וחובר אליו, הרי יו אס פוסטל הייתה כבר מפורקת! ולאנס היה חייב להלחם לבדו עם שניהם! והיה מפסיד, ובאסו היה היום עם חולצה צהובה, ולאנס היה מפסיד הרבה מיליונים לשנה הבאה! מה שקרה כאן זה כמו ביל גייטס ושאר ירקות! יש חברה ש"עוקצת" אותנו, קדימה, בואו נקנה אותה! ואין כל קשר בין "הסכמים" כפי שאתה מכנה זאת. זה לא היה הסכם מוקדם. זה היה הסכם שנוצר בשטח.

ל נ ו ן

New member
מצד אחד

אתה טוען שגלונים של EPO זורמים בעורקיו של לאנס "ג'אנק" ארמסטרונג ומצד שני אתה מטיל ספק ביכולתו לשמור על הפער מבאסו?. אתה באמת חושב שהוא היה נותן לבאסו לעמוד היום על הפודיום??

בחיי?

ומאיפה אתה כל כך בטוח שזה מה שקרה בשטח? אתה מוכן לענות לנו על זה? חשבתי כך.. שוב, הינקאפי היה כדקה מאחורי יו אס פי, ובאמת שלא הייתה להם בעיה להתארגן מחדש. אולי אפילו עוד רוכב היה עם הינקאפי. אם נתייחס ליכולת של באסו וארמסטרונג בטיפוס על פי הפיראנאים, נראה שהם בכוחות שווים. אם באסו היה פורץ, מי אמר לך שארמסטרונג לא היה נצמד, וכך גם אוזבדו, שהוא בעצמו מטפס מעולה. וגם אם באסו היו פורץ וחובר לווכט, שוב, עוד 2 פוסטאלים מצטרפים וטופסים אותם ובדרך גם את אולריך. ושוב, מה רע ב"הסכם" בשטח? 2 הקבוצות מרוויחות מזה. זה לא שקבוצה אחת זוכה בהכל והשנייה מתחלקת בשאריות. אולריך ידע טוב מאוד למה הוא נכנס שהוא פרץ, כמו שנאמר: זה בעיה שלו

spuf

New member
אתה יודע ש ...

אתה כל הזמן אומר "בחייך, אתה יודע ש ..." כאילו כולם (וכמובן גם אתה) יודעים הכל יותר טוב מלאנס ובאסו בעצמם. מי אמר לך שאם באסו היה פורץ קדימה לאנס לא היה יושב לו בנחת על הזנב ונותן לו לקרוע את עצמו ? מי אמר לך שבאסו בעצמו האמין היום שהוא יכול לפתוח פער על ארמסטרונג ? מי אמר לך בכלל שהוא כרגע בכושר טיפוס יותר טוב מלאנס ? איזה מקור נסתר יש לך שמעביר לך את כל האינפורמציה הנדירה הזו ? אני לא מתיימר לדעת מה עבר לכל אחד מהם בראש, אבל ממראה עיניים (ראיתי בעוונותי את כל השידור) לאנס נראה לא פחות טוב מבאסו ובקטעים רבים נראה לי שהוא הרבה פחות מותש מהאיטלקי. נסה לראות שידור חוזר של העליה האחרונה ושים לב לפרצוף המעוות של באסו ולהבעה הכמעט אדישה של זה ש"אתה יודע וכולם יודעים שהיה צריך להפסיד היום"

למעלה