אוף, הוא מבלבל אותי!

אוף, הוא מבלבל אותי!../images/Emo4.gif

דמיינו מצב כזה: אתם בקושי מכירים.נפגשתם רק 3 פעמים (יום אחרי יום אחרי יום..) בפעמים האלו אתם בקושי מדברים, ונראה כאילו שמבחינתו הפגישות האלו הן רק בשביל ההתחרמנות והקטע הפיזי.. (בינתיים לא הגעתם לקטע של סקס,ומבחינתך לפחות-הקטע של סקס עוד רחוק). כשאת אומרת לו שהמצב הזה מוזר לך,הוא אומר שהוא (בינתיים) מרגיש רק משיכה/חרמנות.. מצד אחד-אפשר להבין-אתם בקושי מכירים, הוא לא יכול באמת לאהוב.. מצד שני-את לא מרגישה/יודעת אם הוא רוצה קשר אמיתי, או סתם קשר "זול" שיענה לו על הצרכים. מה הייתם עושים במקומי? ממשיכים בקשר המבלבל הזה/מסיימים אותו? מדברים איתו (למרות שניסיתי והוא ענה לי בשיא הכנות שהוא כרגע לא מרגיש כלום חוץ ממשיכה/חרמנות)? מה עושים?

numerw

New member
מממ...

בעייתי משהו..לדבר איתו לא בדיוק יעזור כי הוא אמר לך כבר מה שהוא חושב ובכנות כמו שציינת... פשוט קחי כמה דקות טובות של מחשבה ותחליטי אם מתאים לך לזרום קצת ולראות איך עניינים יזוזו או שזה פשוט מוזר מידי ולחתוך..הכל לפי ההרגשה שלך ומה שאת חושבת... ?:)

מיטללל

New member
לא לא לא ../images/Emo70.gif

איך מתפתחת אהבה? מדברים... מכירים אחד את השני.. יוצאים ביחד לכל מיני מקומות... נפתחים.. צוחקים אחד עם השני... לאט לאט הקסם מתרחש... זה דבר אחד שהוא עדיין לא מאוהב. זה דבר שני שהקשר רק פיזי. מזה ממש לא תבוא האהבה
את באמת צריכה לשאול את עצמך: "מה אני מחפשת?" כי נראה לי שהקשר הופך למיני בלבד
ואם זה לא מה שאת מחפשת, או יותר נכון, לא רק מה שאת מחפשת.. אז להתחיל לעשות איתו דברים אחרים (מה שכתבתי למעלה) ואם תראי שהוא לא בעניין תביני מה הוא באמת מחפש.

מיטללל

New member
אחלה לינוי :)

שכחתי שורה בהודעה שהגבתי לך... שיהיה המון בהצלחה. אני מקווה שדברים יסתדרו לך (כך או כך) ומקווה שתעדכני אותנו.

Darkwing

New member
כבר קיבלת תשובה...

את פשוט לא הקשבת, או שאולי בחרת לא להקשיב/להבין... " מדברים איתו (למרות שניסיתי והוא ענה לי בשיא הכנות שהוא כרגע לא מרגיש כלום חוץ ממשיכה/חרמנות)?" הממ, אוקי, בואי ננתח את המשפט הזה. דיברת איתו. -> אין הרבה מה להסביר פה. את שאלת אותו ספציפית לגבי הקשר שלכם. הוא ענה, ובכנות -> שוב, זה מאוד פשוט. שאלת שאלה, אז קיבלת תשובה. אולי לא התשובה שרצית לשמוע אבל הוא היא כנה איתך לפחות. הוא לא מרגיש כלום -> טוב. פה זה כבר הכי קל בעולם אבל הכי קשה לשמוע. לא איכפת לו ממך. כל מה שהוא מתעניין בך זה בגוף שלך ובאפשרות הגלומה בעניין שאם הוא יתמיד בפגישות איתך ובהתחרמנות הזאת, אז את תשכבי איתו מתוך חרמנות/ התאהבות/ נואשות (מחקי את המיותר). מה עושים? את עוד שואלת? אם את רוצה לשכב איתו והוא עושה לך טוב, אז קדימה, להפסיק עם הטיזינג המיותר ולמיטה בשלל תנוחות ושלל אפשרויות. אם את רוצה משהו יותר מזה, אז צר לי חביבתי, אך רצוי שתקווה לא תהיה לו.

מיטללל

New member
אתה זה הוא ?

לא. אז אל תגיד משפטים נחרצים כמו "לא אכפת לו ממך". ויש דרך להגיד כל דבר

Bennytt4

New member
אני דווקא מסכים עם הבחור מעל...

סה"כ הרי הוא היה כנה איתה ? מה יותר מזה ?

אוקיי אתה לא חושב שאתה קצת בוטה?!

היא לא יודעת בדיוק המ הוא מרגיש כרגע כי הם מכירים רק שלושה ימים! למה שהיא לא תנסה להכיר אותו יותר?! לא צריך משלושה ימים להסיק מסקנות שהיא לא מעניינת אותו ולא אכפת לו ממנה!!!!! תקווה... בהצלחה לך... אני עם מיטל...

Bennytt4

New member
אפשר לפתוח נושא שלם על :

למה כששולחים רמזים אז מתלוננים שזה לא מובן ? ואז כשמדברים בכנות, ובאופן ישיר מנסים לפרש את זה אחרת ? הרי מה יש פה לנתח יותר מדיי ?

yofi tofi

New member
ראיתם סקס והעיר הגדולה שבוע שעבר?

אז הויכוח שלכם הוא בדיוק כזה הבנים אומרים בפשטות את מה שנראה לעניין (ואני בהחלט מסכימה עם מי שהתחיל את ההסבר..) והבנות כנראה תמיד אוהבת לפרש ולנתח הכל...

Darkwing

New member
אני זה לא הוא. אני זה אני

אבל הייתי במספיק מצבים דומים, הן מן העבר האחד והן מן העבר השני ובשניהם הייתי בשתי הסיטואציות האפשריות. אני לא אומר משפטים נחרצים, אני מסתמך פה על מה שהיא אמרה בעצמה. קחי בחשבון שוב שאת הנתונים שסופקו לה, היא העבירה לנו. אם הבחור אמר לה בעצמו כי אין לו שום עניין בה חוץ ממשיכה פיזית, אז מה את רוצה? שאני אצייר לה עננים וורודים מסביב ואומר לה כי הוא ישתנה, ושהיא צריכה להיות איתו כי אולי יהיה לה טוב? בוקר טוב, המציאות דופקת בדלת... הכי קשה זה לקבל את האמת. קחי בחשבון כי יכול מאוד להיות שאני טועה ושהיא לא סיפרה את הכל. אבל אם אני מכיר מעט אנשים, ואם אני מכיר את הסיטואציה היות ואני הייתי באותו המצב מצידו של האפאטי, אז בהחלט אני יכול לומר לך כי המערכת יחסים שתתפתח מכך לא תהיה טובה לה. אולי את רוצה שהכל ילך כמו שצריך, אבל לפעמים צריכים להבין כי לא כולם רוצים אותו הדבר. לפחות היתה לו את ההגינות לומר את זה בפנים. אני הוא קולה המר של המציאות הדופקת בדלת אני הוא הרמז הדק במשפט "אנחנו צריכים לדבר" אני הוא החיוך של איש המכירות. ולך התקווה אני מאחל כי הדברים יסתדרו וכי תמצאי מישהו שיותר ראוי לאהבך. מישהו שלא יטיל ספק בליבך כל פעם על כוונות ליבו.

../images/Emo19.gif

תראי, את בעצמך אמרת שהוא לא מרגיש אלייך כלום אחרי 3 פעמים (-מספיק פעמים כדי לדעת אם יש מצב לקשר אמיתי ביניכם או לא) הוא אומר לך (ברוב טובו...) שהוא לא מרגיש אליך כלום והוא איתך רק כי הוא רוצה מקום לפרוק את הדחפים המיניים שלו. מההודעה שלך אני הבנתי שאת לא ממש מעוניינית להיות בקשר שמטרתו היא רק קטע פיזי (ותקני אותי אם אני טועה...) חוצמזה, בנות מכניסות הרבה יותר מהר רגש מבנים, חבל שסתם תתאהבי בו והוא ינצל אותך. תנתקי קשר. יש עוד בנים. אם מההתחלה אתם לא רואים אותו דבר את הקשר, חבל לך להתאהב סתם ולצפות למשהו שהוא מלכתחילה הודיע לך שלא בטוח יקרה, לא
לדבר איתו
אני לא רואה מה זה ייתן... הרי הוא כבר אמר לך מה הוא מרגיש. סתם לשמוע את זה שוב
תעזבי אותו וזהו...

דבר אחד לא ברור לי...

איך זה שאם אתם לא מכירים, נפגשתם רק 3 פעמים, יום אחרי יום, ובשלושת הפעמים היחידות שנפגשתם לא דיברתם בכלל, משמע את אפילו לא מכירה אותו, אבל בכל שלושת הפעמים או לפחות בחלק משלושת הפעמים כבר "התחרמנתם" ? לא נעים לי כל כך לומר את זה אבל אם מסתכלים על זה מהפרספקטיבה שלו, אפשר לומר שהוא חושב לפחות שאת משדרת לו מסרים שאת קלה להשגה... מבלי צורך אפילו להכיר אחד את השני ולדבר הוא כבר מצליח למזמז אותך והוא אומר שהוא רק רוצה אותך כי הוא נמשך אלייך..

HyPeR SoNiC

New member
הייתי מוסיף אבל.....

כולם פה הגיבו יפה מאוד...... קשר צריך להתחיל מדיבורים, יציאות, היכרות וכו', ורק אח"כ מתחילים עם הקטע הפיזי........... לדעתי את צריכה להגיד לו שאת רוצה לעשות הפסקה עם הקטע הפיזי ולהכיר אותו יותר טוב כדי לראות לאן הקשר הזה מוביל....... אל תתני לו את מה שהוא רוצה.... אל תיהי "קלה להשגה".....

למעלה